Sevilla FC fosser fremover, men Javier Alberola Rojas blåser for offside på Estadio de Mendizorroza.
    Frispark for Sevilla FC på egen banehalvdel.
    3'
    Sevilla får tildelt et hjørnespark
    Marcos Acuna
    Marcos Acuna (Sevilla FC) slår en corner fra venstre side på Estadio de Mendizorroza.
    6'
    Jules Kounde
    Sevilla FC angriper i Vitoria-Gasteiz, men blir avblåst for offside.
    6'
    Målet til Sevilla sjekkes av VAR
    7'
    Målet til Sevilla blir annullert
    7'
    Sevilla FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    10'
    Gult kort til Sevilla
    Joan Jordan
    Dommer Javier Alberola Rojas viser Joan Jordan (Sevilla FC) det gule kortet.
    12'
    Pere Pons
    Deportivo Alaves fosser forover og Pere Pons fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    13'
    13'
    Deportivo Alaves får tildelt et hjørnespark
    14'
    Javier Alberola Rojas signaliserer et frispark til Sevilla FC på egen banehalvdel.
    14'
    Jesus Corona
    Sevilla FC angriper, men blir avblåst for offside.
    15'
    I Vitoria-Gasteiz slår Marcos Acuna en corner fra venstre.
    20'
    Deportivo Alaves får tildelt et frispark
    Deportivo Alaves tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    23'
    Skudd utenfor mål, Deportivo Alaves
    Toni Moya
    Deportivo Alaves angriper i Vitoria-Gasteiz. Toni Moya fyrer av et skudd som går utenfor.
    24'
    Det blir farlig! Frispark for Deportivo Alaves er nær straffområde.
    25'
    Javier Alberola Rojas signaliserer et frispark til Deportivo Alaves på egen banehalvdel.
    29'
    29'
    Thomas Delaney ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    32'
    Sevilla FC slipper å klare seg uten Thomas Delaney som kommer tilbake på banen i Vitoria-Gasteiz.
    33'
    Gult kort til Deportivo Alaves
    Florian Lejeune
    Florian Lejeune (Deportivo Alaves) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    34'
    37'
    Skudd utenfor mål, Sevilla
    Nemanja Gudelj
    Sevilla FC angriper, men avslutningen til Nemanja Gudelj går utenfor.
    37'
    Javier Alberola Rojas signaliserer et frispark til Sevilla FC.
    39'
    Gonzalo Escalante
    Gonzalo Escalante (Deportivo Alaves) kommer til en målsjanse på Estadio de Mendizorroza, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    41'
    42'
    Lucas Ocampos
    Målsjanse! Lucas Ocampos (Sevilla FC) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    43'
    I Vitoria-Gasteiz har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    45'
    47'
    Toni Moya
    Toni Moya (Deportivo Alaves) løfter inn en corner fra venstre på Estadio de Mendizorroza.
    48'
    49'
    Ruben Duarte
    Ruben Duarte (Deportivo Alaves) får et gult kort av dommer Javier Alberola Rojas.
    49'
    50'
    Luis Rioja
    Sjanse i Vitoria-Gasteiz! Luis Rioja (Deportivo Alaves) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    50'
    50'
    Deportivo Alaves blir avblåst for offside
    Luis Rioja
    En av Deportivo Alavess spillere går i offside.
    50'
    Sjanse! Sevilla FC avanserer forover, men Lucas Ocampos avslutter utenfor.
    51'
    Frispark til Sevilla FC på halvdelen til Deportivo Alaves.
    54'
    Skudd på mål, Sevilla
    56'
    Sevilla, prøver et skudd, men det reddes
    56'
    Joselu
    Deportivo Alaves angriper på Estadio de Mendizorroza, men Joselu header utenfor.
    57'
    Spillerbytte - Sevilla
    Inn: Rafa Mir
    Ut: Youssef En-Nesyri
    Sevilla FC gjør sitt første bytte. Youssef En-Nesyri erstattes av Rafa Mir.
    58'
    Inn: Oliver Torres
    Ut: Joan Jordan
    Julen Lopetegui (Sevilla FC) gjør sitt andre bytte for dagen. Oliver Torres erstatter Joan Jordan.
    58'
    59'
    Pere Pons
    Pere Pons (Deportivo Alaves) kommer til en målsjanse på Estadio de Mendizorroza, men klarer ikke å score.
    61'
    Pere Pons
    Dommer Javier Alberola Rojas gir Pere Pons (Deportivo Alaves) et gult kort.
    62'
    62'
    Rafa Mir
    Rafa Mir (Sevilla FC) kommer til avslutning på Estadio de Mendizorroza, men headingen blir reddet.
    64'
    64'
    Sevilla FC fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    69'
    70'
    Javier Alberola Rojas signaliserer et frispark til Deportivo Alaves.
    71'
    Spillerbytte - Deportivo Alaves
    Inn: Manu Garcia
    Ut: Pere Pons
    Bytte for Deportivo Alaves. Manu Garcia kommer inn for Pere Pons på Estadio de Mendizorroza.
    72'
    73'
    75'
    76'
    Javier Alberola Rojas tildeler Sevilla FC en corner. Marcos Acuna sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    77'
    Inn: Jason
    Ut: Edgar Mendez
    Jose Luis Mendilibar gjør dagens andre bytte i Vitoria-Gasteiz, når han tar ut Edgar Mendez og setter inn Jason.
    78'
    Toni Moya
    Toni Moya (Deportivo Alaves) slår en corner fra venstre side på Estadio de Mendizorroza.
    78'
    Inn: Luismi Cruz
    Ut: Lucas Ocampos
    Sevilla FC bytter ut Lucas Ocampos med Luismi Cruz. Dette er det tredje byttet som Julen Lopetegui gjør i dagens kamp.
    79'
    Frispark Deportivo Alaves.
    80'
    Frispark til Deportivo Alaves på halvdelen til Sevilla FC.
    81'
    Luis Rioja
    Luis Rioja (Deportivo Alaves) fyrer av et skudd som går utenfor.
    82'
    Marcos Acuna ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    82'
    Inn: Ludwig Augustinsson
    Ut: Marcos Acuna
    Julen Lopetegui (Sevilla FC) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Ludwig Augustinsson erstatter Marcos Acuna.
    83'
    Inn: Munir El Haddadi
    Ut: Jesus Corona
    Jesus Corona (Sevilla FC) erstattes av Munir El Haddadi.
    83'
    Marcos Acuna er tilbake i kampen igjen.
    84'
    I Vitoria-Gasteiz har et frispark blitt tildelt bortelag.
    84'
    Joselu
    Deportivo Alaves angriper. Joselu får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.