Eber Aquino signaliserer et frispark til Deportivo Lara.
    Mål for Deportivo Lara!
    Deportivo Lara 1 - 0 Bolivar La Paz
    Mål: Rodney Alexander Chirinos Torrealba
    Målgivende: Jean Franco Castillo
    Mål! Deportivo Lara tar ledelsen 1-0 takket være en scoring av Rodney Alexander Chirinos Torrealba på Agustín Tovar. Jean Franco Castillo sto for den målgivende pasningen.
    3'
    Leonel Justiniano
    Målsjanse på Agustín Tovar! Leonel Justiniano fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    6'
    Deportivo Lara, prøver et skudd, men det reddes
    6'
    En av Deportivo Laras spillere blir avblåst for offside.
    7'
    Frispark til Bolivar La Paz på halvdelen til Deportivo Lara.
    8'
    Carlos Melgar (Bolivar La Paz) slår en corner fra venstre side på Agustín Tovar.
    9'
    Eber Aquino signaliserer et frispark til Deportivo Lara på egen banehalvdel.
    9'
    Jean Franco Castillo
    Deportivo Lara fosser forover og Jean Franco Castillo fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    10'
    Bolivar La Paz, prøver et skudd, men det reddes
    10'
    I Barinas slår Patito Rodriguez en corner fra venstre.
    11'
    Patito Rodriguez
    Målsjanse til Bolivar La Paz! Patito Rodriguez treffer mål, men keeper redder.
    12'
    12'
    Det blir farlig! Frispark for Deportivo Lara er nær straffområde.
    13'
    Bernaldo Manzano
    Deportivo Lara angriper i Barinas. Bernaldo Manzano fyrer av et skudd som går utenfor.
    14'
    Carlos Antonio Melgar Vargas
    Sjanse til Bolivar La Paz! Carlos Melgar er nær ved å score, men keeper redder.
    15'
    15'
    Frispark for Deportivo Lara på egen banehalvdel.
    17'
    Roberto Fernandez
    Målsjanse! Roberto Fernandez (Bolivar La Paz) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    18'
    Dommer Eber Aquino venter med å sette i gang spillet fordi Diego Melean ligger nede.
    19'
    Mål for Bolivar La Paz!
    Deportivo Lara 1 - 1 Bolivar La Paz
    Mål: Bruno Savio da Silva
    Målgivende: Gabriel Villamil
    Mål! Bruno Savio (Bolivar La Paz) utligner med en heading på Agustín Tovar. Gabriel Villamil var nest sist på ballen.
    20'
    Diego Melean kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Agustín Tovar.
    22'
    Ruben Emir Rojas Ordosgoitti
    Sjanse! Deportivo Lara avanserer forover, men Ruben Rojas avslutter utenfor.
    22'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Barinas fordi Leonel Justiniano får behandling for en skade på banen.
    23'
    Bolivar La Paz slipper å klare seg uten Leonel Justiniano som kommer tilbake på banen i Barinas.
    24'
    En av Deportivo Laras spillere går i offside.
    24'
    Kan Deportivo Lara utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    27'
    Deportivo Lara 2 - 1 Bolivar La Paz
    Mål: Diego Melean
    Målgivende: Bernaldo Manzano
    Mål! Diego Melean header ballen i mål og gir Deportivo Lara ledelsen 2-1 på Agustín Tovar. Flott spill fra Bernaldo Manzano før målet.
    28'
    Deportivo Lara tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    30'
    Patito Rodriguez (Bolivar La Paz) løfter inn en corner fra venstre på Agustín Tovar.
    32'
    Skudd utenfor mål, Bolivar La Paz
    32'
    Frispark Bolivar La Paz.
    33'
    Deportivo Lara 2 - 2 Bolivar La Paz
    Mål: Francisco Da Costa Aragao
    Målgivende: Roberto Fernandez
    Francisco Da Costa utligner til 2-2 på Agustín Tovar. Roberto Fernandez var nest sist på ballen.
    34'
    36'
    Bolivar La Paz tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    36'
    Francisco Da Costa Aragao
    Francisco Da Costa (Bolivar La Paz) header ballen mot mål, men klarer ikke å score.
    38'
    38'
    Frispark for Bolivar La Paz på egen banehalvdel.
    38'
    Gult kort til Deportivo Lara
    Telasco Jose Segovia Perez
    Dommer Eber Aquino gir Telasco Segovia (Deportivo Lara) et gult kort.
    38'
    Deportivo Lara 2 - 3 Bolivar La Paz
    Målgivende: Patito Rodriguez
    Bolivar La Paz leder 2-3 etter en scoring av Francisco Da Costa. Patito Rodriguez sto for den målgivende pasningen.
    39'
    42'
    Roberto Fernandez (Bolivar La Paz) fyrer av et skudd som går utenfor.
    43'
    45'
    45'
    Bolivar La Paz angriper i Barinas. Francisco Da Costa avslutter på mål, men greier ikke å score.
    45'+1
    45'+1
    Spillet på Agustín Tovar er stoppet midlertidig fordi Diego Bejarano ligger nede.
    45'+2
    Diego Bejarano er på beina igjen og fortsetter kampen.
    45'+3
    Deportivo Lara angriper. Jean Franco Castillo får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    45'+4
    45'+4
    Hjørnespark til Deportivo Lara
    47'
    Deportivo Lara fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    47'
    50'
    52'
    52'
    Spillerbytte - Deportivo Lara
    Inn: Jhamal Rodriguez
    Ut: Bernaldo Manzano
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Deportivo Lara. Inn kommer Jhamal Rodriguez, mens Bernaldo Manzano tar plass på benken.
    52'
    Inn: Luis Urbina
    Ut: Rodney Alexander Chirinos Torrealba
    Deportivo Lara bytter ut Rodney Alexander Chirinos Torrealba med Luis Urbina. Dette er det andre byttet som Leonardo Gonzalez gjør i dagens kamp.
    52'
    52'
    Bruno Savio da Silva
    Bruno Savio (Bolivar La Paz) kommer til en målsjanse på Agustín Tovar, men klarer ikke å score.
    58'
    Eber Aquino signaliserer et frispark til Bolivar La Paz på egen banehalvdel.
    59'
    Skudd utenfor mål, Deportivo Lara
    61'
    Gult kort til Bolivar La Paz
    Francisco Da Costa (Bolivar La Paz) får et gult kort av dommer Eber Aquino.
    61'
    Frispark Deportivo Lara.
    63'
    Cristopher Jesus Rodriguez Gonzalez
    Målsjanse til Deportivo Lara! Cristopher Rodriguez treffer mål, men keeper redder.
    64'
    64'
    Inn: Aaron David Rodriguez Perez
    Ut: Johan Orlando Moreno Vivas
    Johan Moreno (Deportivo Lara) erstattes av Aaron David Rodriguez Perez.
    65'
    Inn: Yanowsky Reyes
    Ut: Jean Franco Castillo
    Leonardo Gonzalez gjør dagens fjerde bytte i Barinas, når han tar ut Jean Franco Castillo og setter inn Yanowsky Reyes.
    66'
    Jhamal Rodriguez
    Deportivo Lara avanserer forover i Barinas. Jhamal Rodriguez avslutter, men treffer ikke mål.
    67'
    Spillerbytte - Bolivar La Paz
    Inn: Alex Granell
    Ut: Carlos Antonio Melgar Vargas
    Bolivar La Paz bytter ut Carlos Melgar med Alex Granell.
    68'
    Inn: Bruno Miranda Villagomez
    Ut: Francisco Da Costa Aragao
    Bolivar La Paz gjør sitt andre bytte. Francisco Da Costa erstattes av Bruno Miranda.
    68'
    Eber Aquino signaliserer et frispark til Bolivar La Paz.
    69'
    Offside! Jhamal Rodriguez (Deportivo Lara) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    71'
    Eber Aquino tildeler Deportivo Lara en corner. Jhamal Rodriguez sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    73'
    Bruno Savio ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    75'
    Bruno Savio ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Barinas.
    76'
    77'
    Inn: Rai Lima
    Ut: Leonel Justiniano
    Bytte for Bolivar La Paz. Rai Lima kommer inn for Leonel Justiniano på Agustín Tovar.
    78'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Cristopher Rodriguez (Deportivo Lara) vrir seg av smerte i gresset.
    80'
    Cristopher Rodriguez er på beina igjen og fortsetter kampen på Agustín Tovar.
    81'
    Frispark til Deportivo Lara på halvdelen til Bolivar La Paz.
    81'
    Inn: Ignacio Anzola
    Ut: Cristopher Jesus Rodriguez Gonzalez
    Deportivo Lara bytter ut Cristopher Rodriguez som ikke ser ut til å kunne fortsette. Leonardo Gonzalez blir dermed tvunget til å gjøre sitt femte bytte og setter inn Ignacio Anzola.
    82'
    Bolivar La Paz angriper, men blir avblåst for offside.
    83'
    Inn: Jose Orlando Herrera Taborga
    Ut: Patito Rodriguez
    Zago (Bolivar La Paz) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Jose Herrera erstatter Patito Rodriguez.
    85'
    Inn: Victor Alonso Abrego Aguilera
    Ut: Bruno Savio da Silva
    Bruno Savio (Bolivar La Paz) ser ikke ut til å kunne fortsette og erstattes av Victor Abrego.
    85'
    Gabriel Villamil
    Gabriel Villamil (Bolivar La Paz) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.