181
127

En av Dinamo Zagrebs spillere blir avblåst for offside på Maksimir.
    10'
    Ricardo De Burgos Bengoechea signaliserer et frispark til Dinamo Zagreb på egen banehalvdel.
    11'
    Frisparket tildelt Dinamo Zagreb er farlig nær Ballkanis målområde.
    12'
    Frispark for Ballkani på egen banehalvdel.
    14'
    Gult kort til Dinamo Zagreb
    Bruno Petkovic
    Dommeren gir Bruno Petkovic (Dinamo Zagreb) et gult kort.
    15'
    Albin Berisha
    Albin Berisha (Ballkani) fyrer av et skudd som går utenfor.
    21'
    Nazmi Gripshi ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    25'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Zagreb fordi Bosko Sutalo får behandling for en skade på banen.
    25'
    Ballkani slipper å klare seg uten Nazmi Gripshi som kommer tilbake på banen igjen.
    26'
    Dinamo Zagreb slipper å klare seg uten Bosko Sutalo som kommer tilbake på banen i Zagreb.
    26'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Nazmi Gripshi (Ballkani) vrir seg av smerte i gresset.
    27'
    Nazmi Gripshi ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Zagreb.
    29'
    Dinamo Zagreb angriper, men Ricardo De Burgos Bengoechea blåser for offside.
    29'
    Nazmi Gripshi ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    30'
    Spillerbytte - FC Ballkani
    Inn: Marsel Ismajlgeci
    Ut: Nazmi Gripshi
    Marsel Ismajlgeci (Ballkani) erstatter Nazmi Gripshi som muligens er skadet.
    31'
    Ballkani tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    32'
    Gult kort til FC Ballkani
    Lorenc Trashi
    Lorenc Trashi (Ballkani) får et gult kort av dommer Ricardo De Burgos Bengoechea.
    35'
    Ricardo De Burgos Bengoechea signaliserer et frispark til Ballkani på egen banehalvdel.
    36'
    Dinamo Zagreb tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    39'
    Gentrit Halili
    Dommer Ricardo De Burgos Bengoechea gir Gentrit Halili (Ballkani) et gult kort.
    39'
    Bosko Sutalo vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    40'
    Bosko Sutalo er på beina igjen og fortsetter kampen.
    42'
    Bosko Sutalo ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    42'
    Spillerbytte - Dinamo Zagreb
    Inn: Sadegh Moharrami
    Ut: Bosko Sutalo
    Sergej Jakirovic (Dinamo Zagreb) blir nødt til å gjøre sitt første bytte. Sadegh Moharrami erstatter Bosko Sutalo som sannsynligvis er skadet.
    43'
    Dinamo Zagreb angriper i Zagreb, men blir avblåst for offside.
    44'
    45'
    45'+1
    Gabriel Vidovic
    Målsjanse på Maksimir! Gabriel Vidovic fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    45'+5
    FC Ballkani, prøver et skudd, men det reddes
    45'+5
    Inn: Marko Bulat
    Ut: Martin Baturina
    Bytte for Dinamo Zagreb. Marko Bulat kommer inn for Martin Baturina på Maksimir.
    46'
    I Zagreb slår Armend Thaqi en corner fra venstre.
    51'
    Frispark Ballkani.
    54'
    56'
    57'
    58'
    Dinamo Zagreb fosser forover og Bruno Petkovic fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    59'
    59'
    Mauro Perkovic
    Mauro Perkovic (Dinamo Zagreb) prøver å heade ballen i mål på Maksimir, men mislykkes.
    60'
    60'
    65'
    Takuro Kaneko
    Takuro Kaneko (Dinamo Zagreb) mottar sitt første gule kort for dagen på Maksimir.
    65'
    66'
    Inn: Robert Ljubicic
    Ut: Petar Sucic
    Sergej Jakirovic gjør dagens tredje bytte i Zagreb, når han tar ut Petar Sucic og setter inn Robert Ljubicic.
    69'
    Inn: Dario Spikic
    Ut: Gabriel Vidovic
    Dinamo Zagreb bytter ut Gabriel Vidovic med Dario Spikic. Dette er det fjerde byttet som Sergej Jakirovic gjør i dagens kamp.
    69'
    Hjørnespark til Dinamo Zagreb
    69'
    Mål for Dinamo Zagreb!
    Dinamo Zagreb 1 - 0 FC Ballkani
    Mål: Dino Peric
    Målgivende: Josip Misic
    Mål! Dino Peric header ballen i mål og gir Dinamo Zagreb ledelsen 1-0 på Maksimir. Flott spill fra Josip Misic før målet.
    69'
    Inn: Bleart Tolaj
    Ut: Edvin Kuc
    Ballkani bytter ut Edvin Kuc med Bleart Tolaj.
    70'
    Inn: Arber Potoku
    Ut: Lorenc Trashi
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Ballkani. Inn kommer Arber Potoku, mens Lorenc Trashi tar plass på benken.
    71'
    Josip Misic (Dinamo Zagreb) løfter inn en corner fra venstre på Maksimir.
    72'
    Dinamo Zagreb 2 - 0 FC Ballkani
    Mål: Bruno Petkovic
    Bruno Petkovic øker Dinamo Zagrebs ledelse til 2-0!
    72'
    Frispark til Dinamo Zagreb på halvdelen til Ballkani.
    73'
    Straffe til Dinamo Zagreb
    75'
    Lumbardh Dellova
    Lumbardh Dellova (Ballkani) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    75'
    VAR sjekker om det er straffe til Dinamo Zagreb
    76'
    Dommeren dømmer straffe til Dinamo Zagreb
    76'
    Dinamo Zagreb scorer på straffe!
    Dinamo Zagreb 3 - 0 FC Ballkani
    Mål! Bruno Petkovic øker Dinamo Zagrebs ledelse til 3-0 etter et straffespark på Maksimir.
    77'
    Inn: Gabrijel Rukavina
    Ut: Takuro Kaneko
    Takuro Kaneko (Dinamo Zagreb) erstattes av Gabrijel Rukavina.
    78'
    Qendrim Zyba
    Sjanse! Ballkani avanserer forover, men Qendrim Zyba avslutter utenfor.
    79'
    80'
    Sjanse til Ballkani! Albin Berisha er nær ved å score, men keeper redder.
    80'
    Dinamo Zagreb, prøver et skudd, men det reddes
    80'
    Skade: FC Ballkani
    81'
    Inn: Arb Manaj
    Ut: Walid Hamidi
    Ballkani gjør sitt fjerde bytte. Walid Hamidi erstattes av Arb Manaj.
    82'
    Inn: Bernard Karrica
    Ut: Gentrit Halili
    Ballkani gjør sitt femte bytte. Gentrit Halili erstattes av Bernard Karrica.
    82'
    83'
    Ballkani fosser fremover, men Ricardo De Burgos Bengoechea blåser for offside på Maksimir.
    84'
    Sadegh Moharrami
    Sadegh Moharrami (Dinamo Zagreb) avanserer forover på Maksimir. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    84'
    84'
    Ricardo De Burgos Bengoechea tildeler Dinamo Zagreb en corner. Josip Misic sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.