Djurgårdens IF får tildelt et hjørnespark
    Elliot Käck
    I Stockholm slår Elliot Kack en corner fra høyre.
    2'
    Aslak Fonn Witry
    Aslak Fonn Witry (Djurgårdens IF) slår en corner fra venstre side på Tele2 Arena.
    3'
    Skudd utenfor mål, Djurgårdens IF
    Magnus Eriksson
    Magnus Eriksson (Djurgårdens IF) kommer seg fri på Tele2 Arena, men avslutningen går utenfor.
    3'
    Djurgårdens IF får tildelt et frispark
    Frispark til Djurgårdens IF på halvdelen til IF Elfsborg.
    4'
    I Stockholm har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    5'
    Skudd utenfor mål, Elfsborg
    Jesper Karlsson
    IF Elfsborg angriper i Stockholm. Jesper Karlsson fyrer av et skudd som går utenfor.
    5'
    Elliot Käck
    Elliot Kack (Djurgårdens IF) løfter inn en corner fra høyre på Tele2 Arena.
    9'
    Frispark for Djurgårdens IF på egen banehalvdel.
    14'
    Magnus Eriksson (Djurgårdens IF) kommer til en målsjanse på Tele2 Arena, men klarer ikke å score.
    15'
    Elfsborg får tildelt et frispark
    Kaspar Sjoberg signaliserer et frispark til IF Elfsborg.
    17'
    Elliot Käck
    Kaspar Sjoberg tildeler Djurgårdens IF en corner. Elliot Kack sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    20'
    Skudd på mål, Djurgårdens IF
    20'
    Djurgårdens IF, prøver et skudd, men det reddes
    20'
    Aslak Fonn Witry (Djurgårdens IF) løfter inn en corner fra venstre på Tele2 Arena.
    20'
    Mål for Elfsborg!
    Djurgårdens IF 0 - 1 Elfsborg
    Mål: Jesper Karlsson
    Jesper Karlsson setter ballen i nettet og IF Elfsborg leder nå 0-1.
    21'
    22'
    22'
    Aslak Fonn Witry (Djurgårdens IF) slår en corner fra høyre side på Tele2 Arena.
    22'
    Edward Chilufya
    Målsjanse til Djurgårdens IF! Edward Chilufya treffer mål, men keeper redder.
    22'
    22'
    Frispark Djurgårdens IF.
    25'
    Djurgårdens IF angriper i Stockholm. Magnus Eriksson avslutter på mål, men greier ikke å score.
    26'
    26'
    Kaspar Sjoberg signaliserer et frispark til Djurgårdens IF på egen banehalvdel.
    27'
    IF Elfsborg tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    27'
    Skudd på mål, Elfsborg
    Simon Olsson
    Simon Olsson (IF Elfsborg) avanserer forover på Tele2 Arena. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    31'
    Elfsborg, prøver et skudd, men det reddes
    31'
    Elfsborg får tildelt et hjørnespark
    Johan Larsson
    I Stockholm slår Johan Larsson en corner fra høyre.
    32'
    35'
    Djurgårdens IF avanserer forover i Stockholm. Aslak Fonn Witry avslutter, men treffer ikke mål.
    36'
    37'
    39'
    Magnus Eriksson (Djurgårdens IF) header ballen mot mål, men IF Elfsborg klarerer.
    40'
    40'
    40'
    IF Elfsborg avanserer forover i Stockholm. Jesper Karlsson avslutter, men treffer ikke mål.
    42'
    Frispark IF Elfsborg.
    43'
    Simon Strand
    Målsjanse! Simon Strand (IF Elfsborg) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    44'
    Djurgårdens IF tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    45'
    Frispark for IF Elfsborg på egen banehalvdel.
    45'
    45'+1
    46'
    Djurgårdens IF blir avblåst for offside
    Haris Radetinac
    Offside! Haris Radetinac (Djurgårdens IF) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    46'
    Mål for Djurgårdens IF!
    Djurgårdens IF 1 - 1 Elfsborg
    Mål: Edward Chilufya
    Mål! Edward Chilufya utligner for Djurgårdens IF. Stillingen er dermed 1-1 i Stockholm.
    47'
    48'
    Per Frick ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    50'
    IF Elfsborg slipper å klare seg uten Per Frick som kommer tilbake på banen i Stockholm.
    51'
    Kaspar Sjoberg signaliserer et frispark til Djurgårdens IF.
    52'
    Haris Radetinac vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    53'
    Gult kort til Elfsborg
    Rasmus Alm
    Dommer Kaspar Sjoberg gir Rasmus Alm (IF Elfsborg) et gult kort.
    53'
    Djurgårdens IF slipper å klare seg uten Haris Radetinac som kommer tilbake på banen igjen.
    55'
    55'
    Elliot Käck
    Kaspar Sjoberg tildeler Djurgårdens IF en corner. Elliot Kack sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    58'
    Elliot Käck
    Elliot Kack (Djurgårdens IF) løfter inn en corner fra venstre på Tele2 Arena.
    58'
    Elliot Käck
    I Stockholm slår Elliot Kack en corner fra venstre.
    58'
    58'
    Spillerbytte - Elfsborg
    Inn: Frederik Holst
    Ut: Robert Gojani
    IF Elfsborg bytter ut Robert Gojani med Frederik Holst.
    59'
    Inn: Jeppe Okkels
    Ut: Rasmus Alm
    IF Elfsborg bytter ut Rasmus Alm med Jeppe Okkels. Dette er det andre byttet som Jimmy Thelin gjør i dagens kamp.
    59'
    Kaspar Sjoberg signaliserer et frispark til IF Elfsborg på egen banehalvdel.
    59'
    IF Elfsborg angriper, men avslutningen til Jesper Karlsson går utenfor.
    60'
    60'
    Elfsborg blir avblåst for offside
    En av IF Elfsborgs spillere blir avblåst for offside på Tele2 Arena.
    65'
    67'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Elliot Kack (Djurgårdens IF) vrir seg av smerte i gresset.
    71'
    Spillerbytte - Djurgårdens IF
    Inn: Jonathan Ring
    Ut: Edward Chilufya
    Thomas Lagerlof (Djurgårdens IF) gjør sitt første bytte for dagen. Jonathan Ring erstatter Edward Chilufya.
    71'
    Kaspar Sjoberg tildeler IF Elfsborg en corner. Johan Larsson sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    72'
    Elliot Kack er på beina igjen og fortsetter kampen på Tele2 Arena.
    73'
    74'
    Sjanse! IF Elfsborg avanserer forover, men Johan Larsson avslutter utenfor.
    79'
    Frispark til IF Elfsborg på halvdelen til Djurgårdens IF.
    80'
    Per Frick
    IF Elfsborg angriper i Stockholm, men blir avblåst for offside.
    81'
    81'
    Frederik Holst
    Frederik Holst (IF Elfsborg) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.