Dagens dommer, Andreas Ekberg, blåser i gang kampen.
    I Stockholm har et frispark blitt tildelt Djurgårdens IFet.
    IFK Norrköping tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    Andreas Ekberg signaliserer et frispark til IFK Norrköping på egen banehalvdel.
    Djurgårdens IF er på skuddhold på dette frisparket.
    10'
    Gult kort til IFK Norrköping FK
    Jon Gudni Fjoluson
    Jon Gudni Fjoluson (IFK Norrköping) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    10'
    Frispark for IFK Norrköping på egen banehalvdel.
    12'
    Mål for Djurgårdens IF!
    Djurgårdens IF 1 - 0 IFK Norrköping FK
    Mål: Haris Radetinac
    Målgivende: Dzenis Kozica
    Haris Radetinac setter ballen i nettet og Djurgårdens IF leder nå 1-0. Det er en fin assist fra Dzenis Kozica.
    14'
    IFK Norrköping FK, prøver et skudd, men det reddes
    19'
    Jonathan Augustinsson
    Djurgårdens IF angriper. Jonathan Augustinsson får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    19'
    Jesper Karlstrom (Djurgårdens IF) slår en corner fra venstre side på Tele2 Arena.
    19'
    Andreas Ekberg tildeler Djurgårdens IF en corner. Fredrik Ulvestad sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    23'
    Lars Gerson (IFK Norrköping) løfter inn en corner fra venstre på Tele2 Arena.
    26'
    Kan IFK Norrköping kapitalisere fra dette farlige frisparket?
    27'
    Skudd utenfor mål, Djurgårdens IF
    29'
    Djurgårdens IF, prøver et skudd, men det reddes
    30'
    Simon Skrabb
    IFK Norrköping angriper i Stockholm. Simon Skrabb avslutter på mål, men greier ikke å score.
    30'
    Frispark til Djurgårdens IF på halvdelen til IFK Norrköping.
    30'
    Andreas Ekberg signaliserer et frispark til Djurgårdens IF på egen banehalvdel.
    31'
    32'
    34'
    I Stockholm slår Lars Gerson en corner fra venstre.
    36'
    36'
    Skudd på mål, Djurgårdens IF
    36'
    40'
    43'
    43'
    Jonas Olsson
    Sjanse i Stockholm! Jonas Olsson (Djurgårdens IF) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    44'
    44'
    Hjørnespark til Djurgårdens IF
    44'
    Frispark i en god posisjon for Djurgårdens IF!
    45'
    Andreas Ekberg signaliserer et frispark til IFK Norrköping.
    47'
    En av Djurgårdens IFs spillere blir avblåst for offside på Tele2 Arena.
    49'
    49'
    Djurgårdens IF tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    50'
    Spillerbytte - IFK Norrköping FK
    Inn: Jordan Larsson
    Ut: Kalle Holmberg
    IFK Norrköping gjør sitt første bytte. Karl Holmberg erstattes av Jordan Larsson.
    53'
    Skudd utenfor mål, IFK Norrköping FK
    54'
    Frispark Djurgårdens IF.
    54'
    55'
    Frispark for Djurgårdens IF på egen banehalvdel.
    56'
    57'
    58'
    Gult kort til Djurgårdens IF
    Kerim Mrabti
    Kerim Mrabti får gult kort av dommer Andreas Ekberg, og må dermed stå over en kamp for Djurgårdens IF.
    58'
    60'
    Jonathan Ring
    Djurgårdens IF fosser forover og Jonathan Ring fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    61'
    61'
    Inn: Alexander Jakobsen
    Ut: Arnór Sigurdsson
    IFK Norrköping bytter ut Arnor Sigurdsson med Alexander Jakobsen.
    64'
    Lars Gerson (IFK Norrköping) slår en corner fra høyre side på Tele2 Arena.
    65'
    Linus Wahlqvist Egnell
    Linus Wahlqvist (IFK Norrköping) kommer til en målsjanse på Tele2 Arena, men klarer ikke å score.
    65'
    Mål for IFK Norrköping FK!
    Djurgårdens IF 1 - 1 IFK Norrköping FK
    Mål: Simon Skrabb
    Målgivende: Alexander Jakobsen
    Mål! IFK Norrköpinget utligner ved Simon Skrabb. Stillingen er nå 1-1. Alexander Jakobsen sto for den målgivende pasningen.