Beto73'
1-2
503
552

Tom Reeves tildeler Doncaster Rovers en corner. Luke Molyneux sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    2'

Kampanalyse

Doncaster Rovers
    Uavgjort
    Everton
    Legg til i kupong

Det er Vsport 1 som sender denne 2. rundekampen i engelsk ligacup. Umiddelbart etter kampslutt er det trekning for 3.runde. Skaderammede Doncaster Rovers har fått en grusom ligastart med bare ett poeng av 15 mulige og 4-12 i målforskjell på fjerde nivå. Så sent som lørdag lå Yorkshire-klubben under med 0-2 etter bare drøye halvtimen borte mot MK Dons. Tenk på at Rovers havnet på 18.plass i vår i denne divisjonen som teller 24 lag, og slik er det ikke helt tilfeldig at åpningen i sommer har vært så elendig. Everton har kommet skjevt ut med sin 0-0-3-ligafasit og 0-6 i mål. Igjen dreier onsdagskvelden seg om et PL-lag som trolig ikke bryr seg altfor mye om denne cupen. For kampprogrammet er tett og krevende. Men gjestene bør unngå en skuffelse her. Beto (a) er ny fra Udinese.

Author avatarRolf Erik Brown
    Joseph Olowu
    Joseph Olowu (Doncaster) kommer till avslut men utanför mål.
    2'
    Hjørnespark til Everton
    9'
    Offside! Youssef Chermiti (Everton FC) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    9'
    Everton FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    14'
    Hjørnespark til Doncaster Rovers
    23'
    Tommy Rowe
    Tommy Rowe (Doncaster Rovers) fyrer av et skudd som går utenfor.
    23'
    Frispark for Doncaster Rovers på egen banehalvdel.
    24'
    Tom Reeves signaliserer et frispark til Everton FC på egen banehalvdel.
    26'
    Frispark Doncaster Rovers.
    27'
    29'
    Skudd utenfor mål, Doncaster Rovers
    Zain Westbrooke
    30'
    Frispark til Everton FC på halvdelen til Doncaster Rovers.
    34'
    Tom Reeves signaliserer et frispark til Doncaster Rovers.
    36'
    Tom Reeves signaliserer et frispark til Doncaster Rovers på egen banehalvdel.
    37'
    Frispark! Tom Reeves hittar en frispark för Doncaster på offensiv planhalva.
    40'
    Doncaster blir avblåsta för offside.
    40'
    Skudd utenfor mål, Everton
    Arnaut Danjuma
    41'
    Tom Reeves tilldelar Doncaster en hörna. Luke Molyneux slår denna från höger.
    44'
    Mål for Doncaster Rovers!
    Doncaster Rovers 1 - 0 Everton
    Mål: Joe Ironside
    Målgivende: Tommy Rowe
    Tommy Rowe var nest sist på ballen.
    44'
    Skudd på mål, Everton
    Amadou Mvom Onana
    45'+2
    Doncaster Rovers, prøver et skudd, men det reddes
    45'+2
    Det blir farlig! Frispark for Doncaster Rovers er nær straffområde.
    45'+2
    Tommy Rowe
    Målsjanse til Doncaster Rovers! Tommy Rowe treffer mål, men keeper redder.
    45'+3
    Everton, prøver et skudd, men det reddes
    45'+3
    Spillerbytte - Everton
    Inn: Ashley Young
    Ut: Nathan Patterson
    Everton FC bytter ut Nathan Patterson med Ashley Young. Dette er det første byttet som Sean Dyche gjør i dagens kamp.
    46'
    Inn: Beto
    Ut: Youssef Chermiti
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Everton FC. Inn kommer Beto, mens Youssef Chermiti tar plass på benken.
    46'
    Inn: Idrissa Gueye
    Ut: Lewis Norman Dobbin
    Sean Dyche (Everton FC) gjør sitt tredje bytte for dagen. Idrissa Gueye erstatter Lewis Norman Dobbin.
    46'
    Doncaster Rovers tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    47'
    Frispark for Everton FC på egen banehalvdel.
    47'
    48'
    49'
    George Broadbent
    George Broadbent (Doncaster) kommer till avslut men utan resultat.
    49'
    49'
    53'
    Offside for Doncaster Rovers
    59'
    61'
    Frispark til Doncaster Rovers på halvdelen til Everton FC.
    63'
    Beto
    Beto (Everton FC) kommer till avslut men nickar utanför.
    65'
    Tom Reeves tilldelar Everton FC en hörna. James Garner slår denna från höger.
    66'
    Spillerbytte - Doncaster Rovers
    Inn: Tyler Roberts
    Ut: Tommy Rowe
    Doncaster Rovers bytter ut Tommy Rowe med Tyler Roberts.
    70'
    Beto
    Sjanse! Everton FC avanserer forover, men Beto avslutter utenfor.
    72'
    Mål for Everton!
    Doncaster Rovers 1 - 1 Everton
    Mål: Beto
    Målgivende: Abdoulaye Doucoure
    Det er en fin assist fra Abdoulaye Doucoure.
    73'
    Dommer Tom Reeves venter med å sette i gang spillet fordi Vitaliy Mykolenko ligger nede.
    74'
    Inn: James Tarkowski
    Ut: Vitaliy Mykolenko
    Vitaliy Mykolenko, som vridde seg i smerte tidligere, har blitt byttet ut. James Tarkowski kommer inn for Everton FC.
    75'
    76'
    Ashley Young
    Everton FC angriper. Ashley Young får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    78'
    78'
    79'
    Frispark
    81'
    Beto
    82'
    Arnaut Danjuma (Everton FC) kommer til avslutning - i tverrliggeren! Oi, oi, oi.
    82'
    Inn: Sam Straughan Brown
    Ut: Modou Lamin Faal
    Doncaster ersätter Modou Lamin Faal med Sam Straughan Brown. Grant McCann gör därmed sitt andra byte.
    83'
    84'
    Inn: Neal Maupay
    Ut: Abdoulaye Doucoure
    Neal Maupay ersätter Abdoulaye Doucoure i bortalaget.
    84'
    Gult kort til Doncaster Rovers
    Tyler Roberts
    Tyler Roberts (Doncaster Rovers) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    85'
    Doncaster Rovers 1 - 2 Everton
    Mål: Arnaut Danjuma
    Målgivende: Neal Maupay
    Mål! Everton FC tar ledelsen 1-2 ved Arnaut Danjuma. Flott spill fra Neal Maupay før målet.
    88'
    88'
    90'+2
    Inn: Ayodeji Sotona
    Ut: Zain Westbrooke
    Grant McCann (Doncaster Rovers) gjør sitt tredje bytte for dagen. Ayodeji Sotona erstatter Zain Westbrooke.
    90'+3
    Inn: Jack Goodman
    Ut: James Maxwell
    Doncaster Rovers gjør sitt fjerde bytte. James Maxwell erstattes av Jack Goodman.
    90'+4
    Neal Maupay
    Sjanse til Everton FC! Neal Maupay er nær ved å score, men keeper redder.
    90'+5
    90'+5
    Dommer Tom Reeves ser at linjemannen løfter flagget, og Everton FCs Beto blåses av for offside.