Oshane Nation signaliserer et frispark til Ecuador.
    Frispark for Sør-Korea på egen banehalvdel.
    Mål for Sør-Korea!
    Ecuador 0 - 1 Sør-Korea
    Mål: Lee Youngjun
    Målgivende: Bae Joon-ho
    Mål! Lee Youngjun gir Sør-Korea en 0-1 ledelse. Bae Joon-ho var nest sist på ballen.
    11'
    Oshane Nation signaliserer et frispark til Sør-Korea på egen banehalvdel.
    14'
    Yonghak Kim
    Sør-Korea angriper, men avslutningen til Yonghak Kim går utenfor.
    14'
    I Santiago del Estero slår Yonghak Kim en corner fra høyre.
    16'
    Ecuador tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    17'
    Ecuador 0 - 2 Sør-Korea
    Mål: Bae Joon-ho
    Målgivende: Chang-woo Park
    Bae Joon-ho setter ballen i mål og øker Sør-Koreas ledelse til 0-2 i Santiago del Estero. Det er en fin assist fra Chang-woo Park.
    19'
    Oshane Nation tildeler Sør-Korea en corner. Yonghak Kim sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    22'
    23'
    Nilson Angulo
    Nilson Angulo (Ecuador) kommer seg fri på Estadio Unico Madre De Ciudades, men avslutningen går utenfor.
    24'
    Yonghak Kim
    Sjanse! Sør-Korea avanserer forover, men Yonghak Kim avslutter utenfor.
    25'
    Frispark til Ecuador på halvdelen til Sør-Korea.
    26'
    Sør-Korea tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    26'
    Frispark for Ecuador på egen banehalvdel.
    26'
    Jose Klinger (Ecuador) løfter inn en corner fra venstre på Estadio Unico Madre De Ciudades.
    27'
    Lee Youngjun
    Lee Youngjun (Sør-Korea) kommer til en målsjanse på Estadio Unico Madre De Ciudades, men klarer ikke å score.
    28'
    Frispark Sør-Korea.
    31'
    Straffe til Ecuador
    32'
    VAR sjekker om det er straffe til Ecuador
    33'
    Dommeren dømmer straffe til Ecuador
    36'
    Ecuador scorer på straffe!
    Ecuador 1 - 2 Sør-Korea
    Mål: Justin Cuero
    Justin Cuero banker inn et straffespark på Estadio Unico Madre De Ciudades og reduserer dermed til 1-2 for Ecuador.
    36'
    40'
    Jose Klinger (Ecuador) slår en corner fra venstre side på Estadio Unico Madre De Ciudades.
    42'
    42'
    Frispark Ecuador.
    43'
    Kan Ecuador utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    43'
    Jose Klinger
    Målsjanse! Jose Klinger (Ecuador) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    44'
    Sør-Korea fosser fremover, men Lee Youngjun går rett i offsidefella.
    45'
    Jose Klinger ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Santiago del Estero.
    45'
    I Santiago del Estero slår Jose Klinger en corner fra høyre.
    45'+2
    45'+2
    45'+4
    Sør-Koreas Yonghak Kim blåses av for offside på Estadio Unico Madre De Ciudades.
    45'+7
    Spillet på Estadio Unico Madre De Ciudades er stoppet midlertidig fordi Jose Klinger ligger nede.
    45'+8
    Spillerbytte - Ecuador
    Inn: Christian Garcia
    Ut: Stalin Evander Valencia Cortez
    Stalin Evander Valencia Cortez (Ecuador) erstattes av Christian Garcia.
    46'
    Inn: Alan Steve Minda Garcia
    Ut: Nilson Angulo
    Ecuador bytter ut Nilson Angulo med Alan Steve Minda Garcia. Dette er det andre byttet som Miguel Bravo gjør i dagens kamp.
    46'
    Frispark til Sør-Korea på halvdelen til Ecuador.
    46'
    Seung-won Lee (Sør-Korea) slår en corner fra venstre side på Estadio Unico Madre De Ciudades.
    48'
    Ecuador 1 - 3 Sør-Korea
    Mål: Choi Seok-Hyun
    Målgivende: Seung-won Lee
    Mål! Sør-Korea øker ledelsen til 1-3 etter en velplassert heading fra Choi Seok-Hyun. Seung-won Lee sto for den målgivende pasningen.
    48'
    49'
    Lee Youngjun ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    51'
    Lee Youngjun er på beina igjen og fortsetter kampen på Estadio Unico Madre De Ciudades.
    53'
    Ecuador angriper i Santiago del Estero. Jose Klinger fyrer av et skudd som går utenfor.
    55'
    Inn: Cristhoper Douglas Zambrano Mendez
    Ut: Daniel De la Cruz
    Miguel Bravo gjør dagens tredje bytte i Santiago del Estero, når han tar ut Daniel De la Cruz og setter inn Cristhoper Douglas Zambrano Mendez.
    55'
    Oshane Nation signaliserer et frispark til Sør-Korea.
    56'
    Spillerbytte - Sør-Korea
    Inn: In-taek Hwang
    Ut: Seung-won Lee
    Bytte for Sør-Korea. In-taek Hwang kommer inn for Seung-won Lee på Estadio Unico Madre De Ciudades.
    61'
    Inn: Seong-jin Kang
    Ut: Yonghak Kim
    Sør-Korea bytter ut Yonghak Kim med Seong-jin Kang.
    61'
    Alan Steve Minda Garcia
    Ecuador angriper på Estadio Unico Madre De Ciudades. Alan Steve Minda Garcia header utenfor.
    64'
    Ray Paez
    Målsjanse til Ecuador! Ray Paez treffer mål, men keeper redder.
    65'
    Sør-Korea, prøver et skudd, men det reddes
    65'
    Inn: Tommy Chamba
    Ut: Jose Klinger
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Ecuador. Inn kommer Tommy Chamba, mens Jose Klinger tar plass på benken.
    68'
    Skudd utenfor mål, Ecuador
    68'
    Inn: Lee Chan-wook
    Ut: Hyeon-bin Park
    Kim Eun-Jung (Sør-Korea) gjør sitt tredje bytte for dagen. Lee Chan-wook erstatter Hyeon-bin Park.
    69'
    70'
    71'
    Ecuador angriper på Estadio Unico Madre De Ciudades, men Alan Steve Minda Garcia header utenfor.
    72'
    75'
    Gult kort til Ecuador
    Ray Paez
    Ray Paez (Ecuador) får et gult kort av dommer Oshane Nation.
    77'
    77'
    Inn: Madison Ariel Mina Ibarra
    Ut: Maiky De La Cruz
    Ecuador gjør sitt femte bytte. Maiky De La Cruz erstattes av Madison Ariel Mina Ibarra.
    77'
    Oshane Nation tildeler Ecuador en corner. Ray Paez sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    79'
    81'
    81'
    Inn: Cho Young-kwang
    Ut: Bae Joon-ho
    Sør-Korea gjør sitt fjerde bytte. Bae Joon-ho erstattes av Cho Young-kwang.
    82'
    Inn: Bae Seo-joon
    Ut: Ye-hoon Choi
    Sør-Korea bytter ut Ye-hoon Choi med Bae Seo-joon. Dette er det femte byttet som Kim Eun-Jung gjør i dagens kamp.
    82'
    83'
    Ray Paez (Ecuador) løfter inn en corner fra venstre på Estadio Unico Madre De Ciudades.
    84'
    Mål for Ecuador!
    Ecuador 2 - 3 Sør-Korea
    Mål: Sebastian Gonzalez
    Ecuador reduserer til 2-3 etter et mål av Sebastian Gonzalez.
    84'
    Ray Paez
    Ecuador angriper i Santiago del Estero. Ray Paez avslutter på mål, men greier ikke å score.
    87'
    87'
    88'
    I Santiago del Estero får Lee Youngjun (Sør-Korea) headet ballen mot mål. Målsjansen blir klarert.
    88'
    Ecuador, prøver et skudd, men det reddes
    88'
    I Santiago del Estero slår Seong-jin Kang en corner fra venstre.
    89'
    89'
    Madison Ariel Mina Ibarra
    Madison Ariel Mina Ibarra (Ecuador) header mot mål, men ballen går utenfor.
    90'
    90'+1
    Seong-jin Kang (Sør-Korea) slår en corner fra venstre side på Estadio Unico Madre De Ciudades.