Frispark for Elfenbenskysten på egen banehalvdel.
    7'
    Victor Osimhen
    Victor Osimhen (Nigeria) kommer til en målsjanse på Stade Olympique Alassane Ouattara, men klarer ikke å score.
    8'
    Elfenbenskysten angriper. Christian Kouame får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    9'
    Nigeria, prøver et skudd, men det reddes
    9'
    Hjørnespark til Elfenbenskysten
    9'
    Samuel Chukwueze (Nigeria) vinkes av for offside i Abidjan.
    9'
    Jeremie Boga (Elfenbenskysten) slår en corner fra høyre side på Stade Olympique Alassane Ouattara.
    11'
    Mustapha Ghorbal tildeler Nigeria en corner. Zaidu Sanusi sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    13'
    Mustapha Ghorbal signaliserer et frispark til Elfenbenskysten.
    13'
    Frispark Elfenbenskysten.
    14'
    Evan N`Dicka
    Målsjanse til Elfenbenskysten! Evan N`Dicka treffer mål, men keeper redder.
    15'
    15'
    Nigeria tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    16'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Abidjan fordi Zaidu Sanusi får behandling for en skade på banen.
    18'
    Elfenbenskysten tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    20'
    Frispark for Nigeria på egen banehalvdel.
    20'
    Nigeria slipper å klare seg uten Zaidu Sanusi som kommer tilbake på banen i Abidjan.
    20'
    Mustapha Ghorbal signaliserer et frispark til Elfenbenskysten på egen banehalvdel.
    21'
    Zaidu Sanusi (Nigeria) løfter inn en corner fra venstre på Stade Olympique Alassane Ouattara.
    23'
    I Abidjan slår Ademola Lookman en corner fra venstre.
    24'
    29'
    William Troost-Ekong vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    30'
    Seko Fofana
    Sjanse til Elfenbenskysten! Seko Fofana er nær ved å score, men keeper redder.
    31'
    31'
    Offside! Christian Kouame (Elfenbenskysten) er alene igjennom, men dommer Mustapha Ghorbal ser at linjemannen er oppe med flagget.
    31'
    William Troost-Ekong er tilbake på banen igjen.
    31'
    33'
    I Abidjan har et frispark blitt tildelt bortelag.
    35'
    Frisparket tildelt Nigeria er farlig nær Elfenbenskystens målområde.
    35'
    Semi Ajayi
    Semi Ajayi (Nigeria) header utenfor.
    37'
    43'
    Hjørnespark til Nigeria
    45'
    Zaidu Sanusi
    Nigeria avanserer forover i Abidjan. Zaidu Sanusi avslutter, men treffer ikke mål.
    45'
    46'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Calvin Ughelumba (Nigeria) vrir seg av smerte i gresset.
    46'
    Calvin Ughelumba er på beina igjen og fortsetter kampen.
    49'
    51'
    VAR sjekker om det er straffe til Nigeria
    52'
    Dommeren dømmer straffe til Nigeria
    53'
    Straffe til Nigeria
    53'
    Nigeria scorer på straffe!
    Elfenbenskysten 0 - 1 Nigeria
    Mål: William Troost-Ekong
    Mål! Nigeria får et straffespark som William Troost-Ekong setter i mål på Stade Olympique Alassane Ouattara. Stillingen er dermed 0-1.
    55'
    57'
    Elfenbenskysten fosser fremover, men Mustapha Ghorbal blåser for offside på Stade Olympique Alassane Ouattara.
    58'
    61'
    Nigeria angriper på Stade Olympique Alassane Ouattara. Victor Osimhen header utenfor.
    62'
    Ademola Lookman (Nigeria) slår en corner fra venstre side på Stade Olympique Alassane Ouattara.
    65'
    Frank Onyeka (Nigeria) header mot mål, men ballen går utenfor.
    65'
    65'
    Ousmane Diomande
    Ousmane Diomande (Elfenbenskysten) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    66'
    Spillerbytte - Elfenbenskysten
    Inn: Wilfried Stephane Singo
    Ut: Serge Aurier
    Serge Aurier (Elfenbenskysten) erstattes av Wilfried Stephane Singo.
    66'
    Inn: Nicolas Pepe
    Ut: Jeremie Boga
    Jean-Louis Gasset (Elfenbenskysten) gjør sitt andre bytte for dagen. Nicolas Pepe erstatter Jeremie Boga.
    67'
    Inn: Jonathan Bamba
    Ut: Christian Kouame
    Bytte for Elfenbenskysten. Jonathan Bamba kommer inn for Christian Kouame på Stade Olympique Alassane Ouattara.
    67'
    Frispark til Elfenbenskysten på halvdelen til Nigeria.
    68'
    I Abidjan har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    69'
    Ibrahim Sangare
    Ibrahim Sangare (Elfenbenskysten) fyrer av et skudd som går utenfor.
    70'
    Spillerbytte - Nigeria
    Inn: Moses Simon
    Ut: Samuel Chukwueze
    Jose Vitor Dos Santos Peseiro gjør dagens første bytte i Abidjan, når han tar ut Samuel Chukwueze og setter inn Moses Simon.
    72'
    73'
    Seko Fofana
    Seko Fofana (Elfenbenskysten) kommer seg fri på Stade Olympique Alassane Ouattara, men avslutningen går utenfor.
    73'
    74'
    I Abidjan slår Nicolas Pepe en corner fra venstre.
    75'
    I Abidjan header Evan N`Dicka (Elfenbenskysten) mot mål, men ballen går utenfor.
    76'
    77'
    78'
    79'
    Inn: Bright Osayi-Samuel
    Ut: Ademola Lookman
    Nigeria bytter ut Ademola Lookman med Bright Osayi-Samuel. Dette er det andre byttet som Jose Vitor Dos Santos Peseiro gjør i dagens kamp.
    80'
    Inn: Kenneth Omeruo
    Ut: Zaidu Sanusi
    Jose Vitor Dos Santos Peseiro gjør dagens tredje bytte i Abidjan, når han tar ut Zaidu Sanusi og setter inn Kenneth Omeruo.
    80'
    Inn: Oumar Diakite
    Ut: Ghislain Konan
    Elfenbenskysten bytter ut Ghislain Konan med Oumar Diakite. Dette er det fjerde byttet som Jean-Louis Gasset gjør i dagens kamp.
    80'
    80'
    81'
    Mustapha Ghorbal tildeler Elfenbenskysten en corner. Nicolas Pepe sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    83'
    84'
    Inn: Karim Konate
    Ut: Jean-Philippe Krasso
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Elfenbenskysten. Inn kommer Karim Konate, mens Jean-Philippe Krasso tar plass på benken.
    84'
    Seko Fofana
    Elfenbenskysten angriper i Abidjan. Seko Fofana fyrer av et skudd som går utenfor.
    86'
    Inn: Paul Onuachu
    Ut: Victor Osimhen
    Jose Vitor Dos Santos Peseiro (Nigeria) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Paul Onuachu erstatter Victor Osimhen.
    88'
    Sjanse! Elfenbenskysten avanserer forover, men Ibrahim Sangare avslutter utenfor.
    89'
    Frispark til Nigeria på halvdelen til Elfenbenskysten.
    90'
    Nicolas Pepe (Elfenbenskysten) slår en corner fra høyre side på Stade Olympique Alassane Ouattara.