52
153
    Dagens kamp på Carlo Castellani i Empoli er i gang.
    Dennis Johnsen
    Venezia FC avanserer forover i Empoli. Dennis Johnsen avslutter, men treffer ikke mål.
    3'
    Antonio Rapuano signaliserer et frispark til Venezia FC på egen banehalvdel.
    6'
    Mattia Aramu (Venezia FC) løfter inn en corner fra venstre på Carlo Castellani.
    7'
    Mattia Caldara
    Venezia FC angriper og Mattia Caldara får avsluttet. Headingen treffer ikke Empoli FC-målet.
    7'
    I Empoli har et frispark blitt tildelt bortelag.
    7'
    Gult kort til Empoli
    Ardian Ismajli
    Ardian Ismajli (Empoli FC) pådrar seg et gult kort.
    7'
    Frispark til Empoli FC på halvdelen til Venezia FC.
    9'
    Patrick Cutrone
    I Empoli header Patrick Cutrone (Empoli FC) mot mål, men ballen går utenfor.
    11'
    Sjanse! Empoli FC avanserer forover, men Patrick Cutrone avslutter utenfor.
    12'
    Mål for Venezia FC!
    Empoli 0 - 1 Venezia FC
    Mål: Thomas Henry
    Målgivende: Gianluca Busio
    Thomas Henry setter ballen i nettet og Venezia FC leder nå 0-1. Gianluca Busio sto for den målgivende pasningen.
    13'
    Antonio Rapuano signaliserer et frispark til Empoli FC.
    15'
    Antonio Rapuano signaliserer et frispark til Empoli FC like utenfor Venezia FC-området.
    15'
    Gult kort til Venezia FC
    Mattia Aramu
    Mattia Aramu (Venezia FC) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    15'
    Frispark Empoli FC.
    17'
    Empoli FC avanserer forover og Patrick Cutrone kommer til avslutning. Headingen blir klarert.
    18'
    Venezia FC, prøver et skudd, men det reddes
    18'
    Empoli FC angriper, men blir avblåst for offside.
    19'
    Thomas Henry
    Venezia FC angriper på Carlo Castellani, men Thomas Henry header utenfor.
    20'
    Frispark for Empoli FC på egen banehalvdel.
    21'
    Venezia FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    22'
    Skudd utenfor mål, Venezia FC
    23'
    Nedim Bajrami (Empoli FC) slår en corner fra høyre side på Carlo Castellani.
    24'
    I Empoli har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    28'
    Filippo Bandinelli
    Målsjanse til Empoli FC! Filippo Bandinelli treffer mål, men keeper redder.
    28'
    28'
    29'
    Spillet på Carlo Castellani er stoppet midlertidig fordi David Schnegg ligger nede.
    30'
    Hjørnespark til Empoli
    31'
    Empoli FC fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    31'
    Dennis Johnsen (Venezia FC) avanserer forover på Carlo Castellani. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    32'
    Empoli, prøver et skudd, men det reddes
    32'
    David Schnegg er tilbake på banen igjen.
    32'
    Antonio Rapuano tildeler Empoli FC en corner. Nedim Bajrami sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    33'
    Spillerbytte - Venezia FC
    Inn: Daan Heymans
    Ut: Mattia Aramu
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Venezia FC. Inn kommer Daan Heymans, mens Mattia Aramu tar plass på benken.
    33'
    Luca Lezzerini
    Luca Lezzerini (Venezia FC) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    34'
    Målsjanse! Thomas Henry (Venezia FC) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    35'
    Nedim Bajrami (Empoli FC) slår en corner fra venstre side på Carlo Castellani.
    36'
    Nedim Bajrami
    Empoli FC angriper i Empoli. Nedim Bajrami avslutter på mål, men greier ikke å score.
    38'
    38'
    Frispark for Venezia FC på egen banehalvdel.
    40'
    En av Venezia FCs spillere blir avblåst for offside.
    41'
    I Empoli slår Gianluca Busio en corner fra høyre.
    42'
    Antonio Rapuano signaliserer et frispark til Empoli FC på egen banehalvdel.
    43'
    Nicolas Haas
    Dommeren gir Nicolas Haas (Empoli FC) et gult kort.
    44'
    44'
    45'+1
    45'+2
    Empoli FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    45'+3
    Dennis Johnsen (Venezia FC) mottar sitt første gule kort for dagen på Carlo Castellani.
    45'+3
    Antonio Rapuano tildeler Empoli FC en corner. Nedim Bajrami sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    45'+4
    Inn: Niki Maenpaa
    Ut: Luca Lezzerini
    Bytte for Venezia FC. Niki Maenpaa kommer inn for Luca Lezzerini på Carlo Castellani.
    46'
    Inn: Cristian Molinaro
    Ut: David Schnegg
    Paolo Zanetti gjør dagens tredje bytte i Empoli, når han tar ut David Schnegg og setter inn Cristian Molinaro.
    46'
    Spillerbytte - Empoli
    Inn: Lorenzo Tonelli
    Ut: Ardian Ismajli
    Aurelio Andreazzoli (Empoli FC) gjør sitt første bytte for dagen. Lorenzo Tonelli erstatter Ardian Ismajli.
    46'
    Inn: Federico Di Francesco
    Ut: Filippo Bandinelli
    Empoli FC bytter ut Filippo Bandinelli med Federico Di Francesco. Dette er det andre byttet som Aurelio Andreazzoli gjør i dagens kamp.
    46'
    46'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Empoli fordi Sebastiano Luperto får behandling for en skade på banen.
    47'
    Mulig rødt kort sjekkes av VAR
    48'
    Ikke rødt kort likevel
    48'
    Sebastiano Luperto er tilbake i kampen igjen.
    49'
    49'
    Luca Fiordilino ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    49'
    Luca Fiordilino er på beina igjen og fortsetter kampen på Carlo Castellani.
    51'
    51'
    Det blir farlig! Frispark for Venezia FC er nær straffområde.
    52'
    Dommer Antonio Rapuano venter med å sette i gang spillet fordi Luca Fiordilino ligger nede.
    53'
    Inn: Domen Crnigoj
    Ut: Luca Fiordilino
    Venezia FC bytter ut Luca Fiordilino med Domen Crnigoj. Dette er det fjerde byttet som Paolo Zanetti gjør i dagens kamp.
    54'
    60'
    61'
    Inn: Leo Stulac
    Ut: Samuele Ricci
    Empoli FC bytter ut Samuele Ricci med Leo Stulac.
    62'
    Inn: Andrea Pinamonti
    Ut: Leonardo Mancuso
    Aurelio Andreazzoli (Empoli FC) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Andrea Pinamonti erstatter Leonardo Mancuso.
    62'
    65'
    Antonio Vacca (Venezia FC) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Carlo Castellani.
    65'
    Frispark til Venezia FC på halvdelen til Empoli FC.
    66'
    Inn: David Okereke
    Ut: Antonio Vacca
    Antonio Vacca (Venezia FC) erstattes av David Okereke.
    67'
    Empoli 0 - 2 Venezia FC
    Mål: David Okereke
    David Okereke øker Venezia FCs ledelse til 0-2!
    68'
    Nedim Bajrami (Empoli FC) løfter inn en corner fra venstre på Carlo Castellani.
    70'
    Sebastiano Luperto
    Empoli FC angriper. Sebastiano Luperto får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    71'
    71'
    74'
    75'
    77'
    Sjanse i Empoli! Patrick Cutrone (Empoli FC) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    77'
    77'
    78'
    81'
    Andrea Pinamonti
    Andrea Pinamonti (Empoli FC) kommer seg fri på Carlo Castellani, men avslutningen går utenfor.
    83'
    Inn: Liam Henderson
    Ut: Petar Stojanovic
    Aurelio Andreazzoli gjør dagens femte bytte i Empoli, når han tar ut Petar Stojanovic og setter inn Liam Henderson.
    83'
    85'
    86'
    Daan Heymans
    Daan Heymans (Venezia FC) pådrar seg et gult kort.
    86'
    En av Empoli FCs spillere går i offside.
    86'
    Straffe! Dommeren legger ballen på krittmerket for Empoli FC...
    88'
    Niki Maenpaa
    Dommer Antonio Rapuano gir Niki Maenpaa (Venezia FC) et gult kort.
    88'
    VAR sjekker om det er straffe til Empoli
    89'
    Dommeren dømmer straffe til Empoli
    89'
    Empoli scorer på straffe!
    Empoli 1 - 2 Venezia FC
    Mål: Nedim Bajrami
    Nedim Bajrami reduserer til 1-2 etter et velplassert straffespark.
    89'
    Andrea Pinamonti (Empoli FC) kommer til avslutning på Carlo Castellani, men headingen blir reddet.
    90'
    90'
    David Okereke
    Målsjanse på Carlo Castellani! David Okereke fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.