Da nærmer det seg kampstart på Wembley!
    Englands startoppstilling: Pickford - Walker, Keane, Maguire, Chilwell, Alli, Dier, Henderson, Sancho, Kane, Sterling.
    Tsjekkias startoppstilling: Pavlenka - Kaderabek, Celustka, Kalas, Novak, Soucek, Pavelka, Gebre Selassie, Darida, Jankto, Schick.
    Den avdøde legendekeeperen Gordon Banks hedres før kampstart.
    Walker raider på høyrekanten, og forsøker å finne Sancho. En forsvarer kommer imellom.
    1'
    Dier klipper ned Gebre Selassie, og får et soleklart frispark imot seg.
    4'
    Chilwell får en vipp fra Alli inne i feltet, og er nær ved å komme seg fri. Men tsjekkerne har mange mann i feltet, og rydder unna.
    6'
    Corner til England. Henderson tar den, men tsjekkerne demmer bra opp. Får halvklarert et par ganger, før Sterling får frispark imot seg.
    9'
    Eric Dier sliter med en skade nå. Ligger ute på gresset og får behandling. Declan Rice varmer opp.
    13'
    Dier er ute på banen igjen, og fortsetter inntil videre.
    15'
    Sterling spilles frem inne i feltet, og går over ende i duellen med Kaderabek. Det er ikke straffe, og det blåses ikke straffe. Ingen protester fra hjemmelaget heller.
    15'
    Spillerbytte - England
    Inn: Ross Barkley
    Ut: Eric Dier
    Da kom Barkley inn istedenfor Rice - som så ut til å være på vei inn først.
    17'
    England har full kontroll spillemessig, men har ikke skapt stort.
    19'
    Chilwell legger inn fra venstre, men det blokkeres.
    20'
    Vladimir Darida kommer til skudd fra 18 meter - ballen seiler over. Men endelig noe fra gjestene.
    23'
    Mål for England!
    England 1 - 0 Tsjekkia
    Mål: Raheem Sterling
    Målgivende: Jadon Sancho
    STERLING PUTTER! Kane spiller frem Sancho på høyrekanten. Innlegget er perfekt til Sterling, som strekker frem foten inne foran mål og styrer inn 1-0. Det er ikke umulig at Sancho er hårfint offside der, men det blir uansett ikke vinket.
    24'
    England scorer på sin første skikkelige sjanse, og dette ser meget lovende ut. De il trolig får mer rom etter hvert, og da vil sjansene komme.
    26'
    Walker har åpnet friskt på høyresiden. Mye involvert den første halvtimen.
    30'
    Barkley er litt klønete i en duell der. Frispark til Tsjekkia på venstrekanten.
    32'
    Darida tar det frisparket, men det blir frispark til Kane og England.
    32'
    Det har ikke vært noen stor forestilling så langt da, det skal sies.
    34'
    Sancho prøver å finne Sterling inne i feltet, men pasningen når ikke frem. Uansett spiller unggutten med selvtillit.
    37'
    Sancho shower litt nå. Først én tunnel, og så drar han en herlig tunnel til - men det blir corner.
    38'
    Det blir farlig på corneren - Sanco avslutter, og ballen er på vei utenfor før Maguire styrer den mot mål. Avslutningen blir blokkert.
    39'
    Så får Tsjekkia sin første corner.
    40'
    Jankto tar den, og inne foran mål vinner Soucek en duell og header utenfor. Det er uansett blåst frispark til England.
    41'
    Småfint spill av England. Kane vender opp inne i feltet og skyter, men via en forsvarer og til corner.
    44'
    Corneren blir det ikke noe farlig ut av.
    45'
    Så får England straffe! Sterling skvises mellom Kaderabek og Kalas. Dommeren peker på straffemerket etter litt betenkningstid.
    45'+1
    Gult kort til Tsjekkia
    Pavel Kaderabek
    Får gult kort for protester.
    45'+1
    England scorer på straffe!
    England 2 - 0 Tsjekkia
    Mål: Harry Kane
    Kane setter straffen høyt til høyre for keeper. Pavlenka går riktig vei, og får en hånd på skuddet, men klarer ikke å hindre scoring.
    45'+2
    England leder komfortabelt, uten at de har imponert voldsomt. Viktig scoring like før pause der.
    Spillerbytte - Tsjekkia
    Inn: Matej Vydra
    Ut: Jakub Jankto
    46'
    Kane finner Barkley på høyrekanten, men innlegget klareres.
    48'
    Pavelka fyrer løs - rett i en engelskmann.
    49'
    Der kommer Tsjekkias første sjanse. Soucek kaster seg frem inne i feltet og stupheader, ballen går like utenfor stolpen til høyre for Pickford.
    51'
    Ny sjanse til Tsjekkia, og den kommer etter en corner. Kane bommer rett og slett på ballen, og Pavelka får avsluttet. Men det er ikke kraft i det, og Pickford redder enkelt.
    53'
    Pavelka kommer til avslutning igjen. Men det er null problem for Pickford å ta den.
    53'
    Patrik Schick
    Sperrer et utspill for Pickford, og belønnes med gult kort.
    54'
    Nesten selvmål av Tsjekkia. Pavlenka får reddet det som er en avslutning fra Kalas som slår ballen i Novak slik at den går mot eget mål.
    55'
    For noen sjanser til England! Sterling spiller frem Kane, som legger ut til Sancho. Fra fem meter avslutter han, men Novak blokkerer - tsjekkeren er både god og heldig der. Sancho fortviler, mens returen går via Alli og lander oppå nettaket.
    60'
    England 3 - 0 Tsjekkia
    STERLING IGJEN! Herlig angrep som rulles opp. Og så spiller Walker inn i feltet. Han er heldig da ballen går via to tsjekkere og lander i føttene til Sterling. Manchester City-spilleren vender opp og plasserer ballen herlig i hjørnet.
    61'
    Inn: Declan Rice
    Ut: Dele Alli
    63'
    Barkley får ballen inne i feltet, og prøver å finne Sancho foran målet. Blir klarert.
    66'
    Inn: Lukas Masopust
    Ut: Vladimir Darida
    67'
    England 4 - 0 Tsjekkia
    STERLING FOR TREDJE GANG! Alt går inn her nå. Barkley spiller ham frem på kanten av 16-meteren. Sterling prøver seg med et skudd, og ballen skifter retning i kroppen til Celustka. Keeper spreller i hjørnet, mens ballen ender i nettet.
    68'
    Inn: Callum Hudson-Odoi
    Ut: Raheem Sterling
    70'
    Godt forsøk av Schick - like utenfor stolpen til høyre for Pickford.
    74'
    Hudson-Odoi skyter fra skrått hold - keeper bokser unna.
    74'
    Hudson-Odoi til Kane, og Tottenham-spissen klinker til. Keeper må strekke seg for å slå unna.
    75'
    Soucek er god som takler og vinner ballen i feltet til England. Innlegget er farlig, men Maguire måker unna.
    78'
    Vydra skyter utenfor fra 15 meter. Innbytteren burde vel fått den på målet.
    81'
    Inn: Milan Skoda
    Ut: Patrik Schick
    82'
    Tsjekkia scorer selvmål!
    England 5 - 0 Tsjekkia
    Mål: Tomas Kalas
    SELVMÅL! Hudson-Odoi skyter, og keeper gir retur. Den lander i bena til Kalas, som på klønete vis snubler ballen i eget nett.