1-0
107
56
    Espanyol får tildelt et frispark
    Jose Maria Sanchez Martinez signaliserer et frispark til RCD Espanyol på egen banehalvdel.
    2'
    Frispark til RCD Espanyol på halvdelen til Getafe CF.
    6'
    Espanyol får tildelt et hjørnespark
    Nicolas Melamed Ribaudo
    Nicolas Melamed Ribaudo (RCD Espanyol) slår en corner fra venstre side på RCDE Stadium.
    8'
    Skudd på mål, Espanyol
    RCD Espanyol angriper. Nicolas Melamed Ribaudo får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    9'
    Espanyol, prøver et skudd, men det reddes
    9'
    I Cornella slår Nicolas Melamed Ribaudo en corner fra venstre.
    10'
    Frisparket tildelt RCD Espanyol er farlig nær Getafe CFs målområde.
    12'
    Skudd utenfor mål, Espanyol
    Nicolas Melamed Ribaudo (RCD Espanyol) kommer til en målsjanse på RCDE Stadium, men klarer ikke å score.
    13'
    Getafe får tildelt et frispark
    Getafe CF tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    14'
    RCD Espanyol må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Getafe CF.
    17'
    Getafe får tildelt et hjørnespark
    18'
    Frispark for RCD Espanyol på egen banehalvdel.
    18'
    I Cornella har et frispark blitt tildelt bortelag.
    22'
    Getafe blir avblåst for offside
    Enes Ünal
    Getafe CF fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    23'
    Martin Braithwaite
    RCD Espanyol fosser forover og Martin Braithwaite fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    24'
    24'
    Målsjanse til RCD Espanyol! Nicolas Melamed Ribaudo treffer mål, men keeper redder.
    24'
    24'
    Espanyol blir avblåst for offside
    En av RCD Espanyols spillere blir avblåst for offside på RCDE Stadium.
    24'
    25'
    Denis Suarez
    RCD Espanyol angriper, men Jose Maria Sanchez Martinez blåser for offside.
    28'
    RCD Espanyol tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    30'
    32'
    33'
    VAR sjekker om det er straffe til Espanyol
    35'
    Straffe til Espanyol
    36'
    Gult kort til Espanyol
    Alvaro Fernandez
    Alvaro Fernandez fra RCD Espanyol er ikke på banen for øyeblikket, men får et gult kort!
    36'
    Dommeren dømmer straffe til Espanyol
    36'
    Gult kort til Getafe
    Carles Alena
    Carles Alena (Getafe CF) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    37'
    Espanyol scorer på straffe!
    Espanyol 1 - 0 Getafe
    Mål: Joselu
    Mål! RCD Espanyol får et straffespark som Joselu setter i mål på RCDE Stadium. Stillingen er dermed 1-0.
    38'
    39'
    Det blir farlig! Frispark for RCD Espanyol er nær straffområde.
    41'
    Martin Braithwaite får gult kort av dommer Jose Maria Sanchez Martinez, og må dermed stå over en kamp for RCD Espanyol.
    42'
    Jose Maria Sanchez Martinez signaliserer et frispark til Getafe CF på egen banehalvdel.
    43'
    Skudd utenfor mål, Getafe
    Nemanja Maksimovic
    Getafe CF angriper på RCDE Stadium. Nemanja Maksimovic header utenfor.
    43'
    45'+2
    Carles Alena (Getafe CF) løfter inn en corner fra venstre på RCDE Stadium.
    47'
    Jose Maria Sanchez Martinez signaliserer et frispark til RCD Espanyol.
    48'
    I Cornella slår Carles Alena en corner fra høyre.
    50'
    50'
    Frispark RCD Espanyol.
    51'
    Domingos Duarte
    Domingos Duarte (Getafe CF) får et gult kort av dommer Jose Maria Sanchez Martinez.
    51'
    52'
    Nicolas Melamed Ribaudo (RCD Espanyol) fyrer av et skudd som går utenfor.
    53'
    Jose Maria Sanchez Martinez signaliserer et frispark til Getafe CF.
    53'
    Domingos Duarte (Getafe CF) header mot mål, men ballen går utenfor.
    54'
    57'
    Dommer Jose Maria Sanchez Martinez viser Nemanja Maksimovic (Getafe CF) det gule kortet.
    57'
    Frispark i en god posisjon for Getafe CF!
    59'
    Enes Ünal
    Målsjanse! Enes Ünal (Getafe CF) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    60'
    62'
    Skudd på mål, Getafe
    Enes Ünal
    Enes Ünal (Getafe CF) avanserer forover på RCDE Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    62'
    Getafe, prøver et skudd, men det reddes
    62'
    63'
    Spillerbytte - Getafe
    Inn: Munir El Haddadi
    Ut: Carles Alena
    Getafe CF gjør sitt første bytte. Carles Alena erstattes av Munir El Haddadi.
    64'
    Enes Ünal
    Målsjanse på RCDE Stadium! Enes Ünal fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    66'
    66'
    RCD Espanyol avanserer forover på RCDE Stadium og Nicolas Melamed Ribaudo kommer til avslutning. Headingen blir klarert av Getafe CF.
    67'
    67'
    Borja Mayoral
    En av Getafe CFs spillere blir avblåst for offside.
    67'
    Spillerbytte - Espanyol
    Inn: Vinicius
    Ut: Denis Suarez
    RCD Espanyol bytter ut Denis Suarez med Vinicius.
    68'
    Frispark for Getafe CF på egen banehalvdel.
    68'
    70'
    71'
    Nicolas Melamed Ribaudo (RCD Espanyol) mottar sitt første gule kort for dagen på RCDE Stadium.
    71'
    Jose Maria Sanchez Martinez signaliserer et frispark til RCD Espanyol like utenfor Getafe CF-området.
    73'
    Gonzalo Villar
    Gonzalo Villar mottar et gult kort i Cornella, og må dermed stå over en kamp for Getafe CF.
    73'
    Inn: Brian Olivan
    Ut: Adria Pedrosa
    Adria Pedrosa (RCD Espanyol) erstattes av Brian Olivan.
    74'
    75'
    Jose Maria Sanchez Martinez tildeler RCD Espanyol en corner. Nicolas Melamed Ribaudo sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    77'
    77'
    80'
    80'
    Inn: Juan Miguel Latasa Fernandez Layos
    Ut: Enes Ünal
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Getafe CF. Inn kommer Juan Miguel Latasa Fernandez Layos, mens Enes Ünal tar plass på benken.
    80'
    Inn: Stefan Mitrovic
    Ut: Omar Alderete
    Pepe Bordalas (Getafe CF) gjør sitt tredje bytte for dagen. Stefan Mitrovic erstatter Omar Alderete.
    80'
    Juan Miguel Latasa Fernandez Layos
    Juan Miguel Latasa Fernandez Layos (Getafe CF) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    81'
    Inn: Fabrizio German Angileri
    Ut: Gaston Alvarez
    Pepe Bordalas gjør dagens fjerde bytte i Cornella, når han tar ut Gaston Alvarez og setter inn Fabrizio German Angileri.
    81'
    81'
    I Cornella har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    83'
    Frispark Getafe CF.
    83'
    Inn: Aleix Vidal
    Ut: Oscar Regano
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for RCD Espanyol. Inn kommer Aleix Vidal, mens Oscar Regano tar plass på benken.