Baro92'+8
Franco92'+8
    Belenenses Lisbon tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    1'
    Tiago Martins signaliserer et frispark til Belenenses Lisbon på egen banehalvdel.
    4'
    Offside! Jordi Mboula blir vinket av og Estoril Praia må dermed bygge opp et nytt angrep.
    8'
    Diogo Calila
    Diogo Calila (Belenenses Lisbon) kommer til en målsjanse på Estadio Antonio Coimbra Da Mota, men klarer ikke å score.
    9'
    I Estoril slår Danny Henriques en corner fra høyre.
    11'
    Frispark for Belenenses Lisbon på egen banehalvdel.
    13'
    Estoril Praia angriper, men Arthur Gomes vinkes av for offside.
    14'
    Frispark Belenenses Lisbon.
    15'
    Diogo Calila (Belenenses Lisbon) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Estadio Antonio Coimbra Da Mota.
    16'
    Diogo Calila er på beina igjen og fortsetter kampen på Estadio Antonio Coimbra Da Mota.
    17'
    Arthur Gomes (Estoril Praia) løfter inn en corner fra venstre på Estadio Antonio Coimbra Da Mota.
    18'
    Danny Henriques (Belenenses Lisbon) slår en corner fra høyre side på Estadio Antonio Coimbra Da Mota.
    19'
    Afonso Sousa
    Afonso Sousa (Belenenses Lisbon) avanserer forover på Estadio Antonio Coimbra Da Mota. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    20'
    Estoril Praia, prøver et skudd, men det reddes
    20'
    Dommer Tiago Martins ser at linjemannen løfter flagget, og Belenenses Lisbons Yves Baraye blåses av for offside.
    20'
    Estoril Praia tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    20'
    Estoril Praia fosser fremover, men Tiago Martins blåser for offside på Estadio Antonio Coimbra Da Mota.
    22'
    Rosier Loreintz
    Målsjanse! Rosier Loreintz (Estoril Praia) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    24'
    Gult kort til Estoril Praia
    Arthur Gomes
    Arthur Gomes (Estoril Praia) får et gult kort av dommer Tiago Martins.
    26'
    Gult kort til Belenenses Lisbon
    Carraca
    Dommer Tiago Martins gir Carraca (Belenenses Lisbon) et gult kort.
    27'
    Mål for Estoril Praia!
    Estoril Praia 1 - 0 Belenenses Lisbon
    Mål: Rosier Loreintz
    Målgivende: Jordi Mboula
    Mål! Rosier Loreintz gir Estoril Praia ledelsen 1-0 i Estoril. Det er en fin assist fra Jordi Mboula.
    27'
    Det blir farlig! Frispark for Belenenses Lisbon er nær straffområde.
    30'
    Joaozinho
    Joaozinho (Estoril Praia) pådrar seg et gult kort, og vil dermed bli suspendert!
    30'
    Carraca
    Sjanse! Belenenses Lisbon avanserer forover, men Carraca avslutter utenfor.
    31'
    Dommer Tiago Martins venter med å sette i gang spillet fordi Daniel Figueira ligger nede.
    32'
    Daniel Figueira er på beina igjen og fortsetter kampen.
    33'
    Frispark til Belenenses Lisbon på halvdelen til Estoril Praia.
    34'
    Tiago Martins signaliserer et frispark til Estoril Praia på egen banehalvdel.
    35'
    I Estoril har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    36'
    36'
    Braima Sambu
    Belenenses Lisbon angriper, men avslutningen til Braima Sambu går utenfor.
    38'
    43'
    Estoril Praia har fått straffespark på Estadio Antonio Coimbra Da Mota!
    44'
    Estoril Praia scorer på straffe!
    Estoril Praia 2 - 0 Belenenses Lisbon
    Mål: Andre Franco
    Mål! Estoril Praia får et straffespark som Andre Franco setter i mål på Estadio Antonio Coimbra Da Mota. 2-0.
    45'+1
    45'+2
    Tiago Martins tildeler Belenenses Lisbon en corner. Carraca sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    45'+3
    45'+4
    Spillerbytte - Belenenses Lisbon
    Inn: Pedro Nuno
    Ut: Braima Sambu
    Braima Sambu (Belenenses Lisbon) erstattes av Pedro Nuno.
    46'
    Estoril Praia avanserer forover i Estoril. Arthur Gomes avslutter, men treffer ikke mål.
    49'
    Frispark for Estoril Praia på egen banehalvdel.
    50'
    51'
    52'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Daniel Figueira (Estoril Praia) vrir seg av smerte i gresset.
    52'
    Daniel Figueira ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Estoril.
    53'
    Rafael Camacho
    Rafael Camacho (Belenenses Lisbon) fyrer av et skudd som går utenfor.
    54'
    56'
    Offside! Leonardo Ruiz (Estoril Praia) er alene igjennom, men dommer Tiago Martins ser at linjemannen er oppe med flagget.
    57'
    Tiago Martins signaliserer et frispark til Belenenses Lisbon.
    59'
    Inn: Abel Camara
    Ut: Rafael Camacho
    Franclim Carvalho (Belenenses Lisbon) gjør sitt andre bytte for dagen. Abel Camara erstatter Rafael Camacho.
    59'
    Inn: Francisco Teixeira
    Ut: Carraca
    Belenenses Lisbon bytter ut Carraca med Francisco Teixeira.
    59'
    Tiago Martins tildeler Belenenses Lisbon en corner. Pedro Nuno sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    62'
    Straffe! Dommer Tiago Martins plasserer ballen på krittmerket for Belenenses Lisbon...
    64'
    Nahuel Ferraresi
    Dommer Tiago Martins viser Nahuel Ferraresi (Estoril Praia) det gule kortet.
    65'
    Andre Franco
    Andre Franco får gult kort og må stå over en kamp for Estoril Praia!
    66'
    Belenenses Lisbon scorer på straffe!
    Estoril Praia 2 - 1 Belenenses Lisbon
    Mål: Alisson Safira
    Mål! Belenenses Lisbon reduserer til 2-1 etter et straffespark av Alisson Safira.
    66'
    Spillerbytte - Estoril Praia
    Inn: Rui Fonte
    Ut: Leonardo Ruiz
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Estoril Praia. Inn kommer Rui Fonte, mens Leonardo Ruiz tar plass på benken.
    67'
    Francisco Teixeira (Belenenses Lisbon) slår en corner fra høyre side på Estadio Antonio Coimbra Da Mota.
    69'
    70'
    70'
    Rosier Loreintz (Estoril Praia) må stå over en kamp etter å ha pådratt seg et gult kort.
    70'
    Inn: Lica
    Ut: Diogo Calila
    Bytte for Belenenses Lisbon. Lica kommer inn for Diogo Calila på Estadio Antonio Coimbra Da Mota.
    71'
    Pedro Nuno (Belenenses Lisbon) løfter inn en corner fra høyre på Estadio Antonio Coimbra Da Mota.
    72'
    73'
    Danny Henriques
    Danny Henriques (Belenenses Lisbon) kommer seg fri på Estadio Antonio Coimbra Da Mota, men avslutningen går utenfor.
    73'
    Inn: Chico Geraldes
    Ut: Andre Franco
    Estoril Praia bytter ut Andre Franco med Chico Geraldes. Dette er det andre byttet som Bruno Pinheiro gjør i dagens kamp.
    77'
    I Estoril slår Pedro Nuno en corner fra høyre.
    77'
    78'
    80'
    Afonso Sousa (Belenenses Lisbon) pådrar seg et gult kort.
    80'
    Estoril Praia angriper, men avslutningen til Rosier Loreintz går utenfor.
    83'
    Yohan Tavares
    Yohan Tavares (Belenenses Lisbon) mottar sitt første gule kort for dagen på Estadio Antonio Coimbra Da Mota.
    83'
    Alisson Safira
    Belenenses Lisbon angriper i Estoril. Alisson Safira fyrer av et skudd som går utenfor.
    83'
    84'
    Inn: Sandro
    Ut: Sphephelo Sithole
    Franclim Carvalho gjør dagens femte bytte i Estoril, når han tar ut Sphephelo Sithole og setter inn Sandro.
    85'
    Belenenses Lisbon fosser fremover, men Abel Camara går rett i offsidefella.
    86'
    Inn: Raul Silva
    Ut: Arthur Gomes
    Estoril Praia gjør sitt tredje bytte. Arthur Gomes erstattes av Raul Silva.
    87'
    Inn: Bruno Lourenco
    Ut: Jordi Mboula
    Bruno Pinheiro (Estoril Praia) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Bruno Lourenco erstatter Jordi Mboula.
    88'
    Abel Camara
    Målsjanse på Estadio Antonio Coimbra Da Mota! Abel Camara fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    89'
    89'
    Tiago Martins tildeler Estoril Praia en corner. Bruno Lourenco sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    90'
    90'+1
    Andre gule kort til Estoril Praia
    Utvisning! Dommer Tiago Martins sender Rosier Loreintz (Estoril Praia) av banen etter to gule kort.
    90'+1
    Belenenses Lisbon avanserer forover i Estoril. Danny Henriques avslutter, men treffer ikke mål.
    90'+2
    90'+3
    Bruno Lourenco
    Dommeren gir Bruno Lourenco (Estoril Praia) et gult kort.
    90'+3
    På Estadio Antonio Coimbra Da Mota header Alisson Safira (Belenenses Lisbon) ballen i stolpen!
    90'+4
    Francisco Teixeira (Belenenses Lisbon) slår en corner fra venstre side på Estadio Antonio Coimbra Da Mota.
    90'+4
    Mål for Belenenses Lisbon!
    Estoril Praia 2 - 2 Belenenses Lisbon
    Mål: Sandro
    Sandro utligner til 2-2 på Estadio Antonio Coimbra Da Mota.
    90'+6
    Rødt kort til Belenenses Lisbon
    Abel Camara
    Belenenses Lisbon må klare seg med en spiller mindre etter at dommer Tiago Martins viser Abel Camara det røde kortet.