Dominic Solanke (Bournemouth AFC) kommer seg fri på Goodison Park, men avslutningen går utenfor.
    I Liverpool har et frispark blitt tildelt bortelag.
    David Coote signaliserer et frispark til Everton FC på egen banehalvdel.
    Målsjanse! Dwight McNeil (Everton FC) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    16'
    Frispark Everton FC.
    17'
    Abdoulaye Doucoure
    Everton FC angriper. Abdoulaye Doucoure får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    18'
    Bournemouth, prøver et skudd, men det reddes
    18'
    Bournemouth AFC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    19'
    David Coote tildeler Everton FC en corner. James Garner sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    21'
    I Liverpool slår Dwight McNeil en corner fra høyre.
    21'
    Hjørnespark til Everton
    22'
    James Garner (Everton FC) løfter inn en corner fra venstre på Goodison Park.
    22'
    David Coote signaliserer et frispark til Bournemouth AFC.
    24'
    25'
    Hjørnespark til Bournemouth
    28'
    David Coote tildeler Bournemouth AFC en corner. Lewis Cook sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    29'
    Milos Kerkez
    Bournemouth AFC angriper i Liverpool. Milos Kerkez fyrer av et skudd som går utenfor.
    30'
    Lewis Cook (Bournemouth AFC) slår en corner fra venstre side på Goodison Park.
    30'
    Lewis Cook (Bournemouth AFC) løfter inn en corner fra venstre på Goodison Park.
    31'
    34'
    Dango Ouattara
    Bournemouth AFC avanserer forover i Liverpool. Dango Ouattara avslutter, men treffer ikke mål.
    35'
    Dwight McNeil (Everton FC) løfter inn en corner fra høyre på Goodison Park.
    37'
    37'
    Everton 2 - 0 Bournemouth
    Mål: Jack Harrison
    Jack Harrison øker Everton FCs ledelse til 2-0!
    37'
    40'
    41'
    James Garner (Everton FC) slår en corner fra venstre side på Goodison Park.
    44'
    Skudd utenfor mål, Everton
    44'
    Dominic Calvert-Lewin
    Dominic Calvert-Lewin header i tverrliggeren! Nære på for Everton FC.
    45'+2
    Amadou Mvom Onana
    Sjanse! Everton FC avanserer forover, men Amadou Mvom Onana avslutter utenfor.
    45'+2
    Spillerbytte - Bournemouth
    Inn: Joe Rothwell
    Ut: Ryan Christie
    Ryan Christie (Bournemouth AFC) erstattes av Joe Rothwell.
    46'
    Abdoulaye Doucoure (Everton FC) avanserer forover på Goodison Park. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    47'
    47'
    49'
    53'
    I Liverpool har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    54'
    54'
    David Coote signaliserer et frispark til Bournemouth AFC på egen banehalvdel.
    55'
    56'
    Inn: Luis Sinisterra
    Ut: Dango Ouattara
    Bournemouth AFC bytter ut Dango Ouattara med Luis Sinisterra.
    57'
    Gult kort til Bournemouth
    Dominic Solanke (Bournemouth AFC) pådrar seg et gult kort.
    58'
    Everton FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    59'
    Everton 3 - 0 Bournemouth
    Mål: Abdoulaye Doucoure
    Målgivende: Jack Harrison
    I Liverpool øker Everton FC ledelsen til 3-0 takket være et mål av Abdoulaye Doucoure. Det er en fin assist fra Jack Harrison.
    60'
    Neto
    Dommeren gir Neto (Bournemouth AFC) et gult kort.
    60'
    Everton FC angriper i Liverpool. Dominic Calvert-Lewin fyrer av et skudd som går utenfor.
    60'
    63'
    En av Everton FCs spillere går i offside.
    64'
    Dominic Calvert-Lewin (Everton FC) fyrer av et skudd som går utenfor.
    65'
    VAR sjekker om det er straffe til Bournemouth
    66'
    Ingen straffe til Bournemouth
    66'
    Inn: Kieffer Moore
    Ut: Lewis Cook
    Andoni Iraola (Bournemouth AFC) gjør sitt tredje bytte for dagen. Kieffer Moore erstatter Lewis Cook.
    67'
    Inn: David Brooks
    Ut: Milos Kerkez
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Bournemouth AFC. Inn kommer David Brooks, mens Milos Kerkez tar plass på benken.
    67'
    Frispark til Everton FC på halvdelen til Bournemouth AFC.
    69'
    71'
    Dominic Solanke (Bournemouth AFC) kommer til avslutning på Goodison Park, men headingen blir reddet.
    72'
    Everton, prøver et skudd, men det reddes
    72'
    Sjanse! Everton FC avanserer forover, men Abdoulaye Doucoure avslutter utenfor.
    73'
    VAR sjekker om det er straffe til Everton
    75'
    Ingen straffe til Everton
    75'
    David Coote tildeler Everton FC en corner. Dwight McNeil sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    76'
    Målsjanse til Everton FC! Amadou Mvom Onana treffer mål, men keeper redder.
    76'
    76'
    Målsjanse på Goodison Park! Amadou Mvom Onana fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    76'
    76'
    James Garner
    Sjanse til Everton FC! James Garner er nær ved å score, men keeper redder.
    76'
    76'
    I Liverpool slår Joe Rothwell en corner fra venstre.
    77'
    Illia Zabarnyi
    Sjanse i Liverpool! Illia Zabarnyi (Bournemouth AFC) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    77'
    77'
    Everton FC angriper i Liverpool. Dwight McNeil avslutter på mål, men greier ikke å score.
    78'
    78'
    78'
    Spillerbytte - Everton
    Inn: Nathan Patterson
    Ut: Jack Harrison
    Sean Dyche gjør dagens første bytte i Liverpool, når han tar ut Jack Harrison og setter inn Nathan Patterson.
    78'
    Kieffer Moore
    Bournemouth AFC avanserer forover og Kieffer Moore kommer til avslutning. Headingen blir klarert.
    83'
    83'
    83'
    Inn: Beto
    Ut: Dominic Calvert-Lewin
    Everton FC bytter ut Dominic Calvert-Lewin med Beto. Dette er det andre byttet som Sean Dyche gjør i dagens kamp.
    84'
    86'
    Inn: Max Aarons
    Ut: Adam Smith
    Bournemouth AFC gjør sitt femte bytte. Adam Smith erstattes av Max Aarons.
    87'
    Skudd utenfor mål, Bournemouth
    88'
    88'
    Marcus Tavernier
    Bournemouth AFC fosser forover og Marcus Tavernier fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.