Everton får tildelt et frispark
    Frispark for Everton FC på egen banehalvdel.
    3'
    Newcastle får tildelt et frispark
    Tim Robinson signaliserer et frispark til Newcastle United FC på egen banehalvdel.
    6'
    Everton får tildelt et hjørnespark
    7'
    Skudd utenfor mål, Everton
    Jarrad Branthwaite
    Jarrad Branthwaite (Everton FC) kommer seg fri på Goodison Park, men avslutningen går utenfor.
    7'
    James Tarkowski
    James Tarkowski (Everton FC) kommer til en målsjanse på Goodison Park, men klarer ikke å score.
    8'
    Frispark til Newcastle United FC på halvdelen til Everton FC.
    11'
    Everton FC må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Newcastle United FC.
    12'
    Skudd på mål, Newcastle
    Kieran Trippier
    Sjanse i Liverpool! Kieran Trippier (Newcastle United FC) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    14'
    Newcastle, prøver et skudd, men det reddes
    14'
    Frispark Newcastle United FC.
    16'
    Miguel Almiron
    Målsjanse til Newcastle United FC! Miguel Almiron treffer mål, men keeper redder.
    17'
    17'
    Dominic Calvert-Lewin
    Dominic Calvert-Lewin (Everton FC) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    18'
    Skudd på mål, Everton
    Dominic Calvert-Lewin (Everton FC) header ballen mot mål, men Newcastle United FC klarerer.
    19'
    Everton, prøver et skudd, men det reddes
    19'
    Everton FC angriper. Dominic Calvert-Lewin får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    20'
    20'
    Newcastle blir avblåst for offside
    Valentino Livramento
    Newcastle United FC angriper, men Tim Robinson blåser for offside.
    26'
    Newcastle United FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    27'
    I Liverpool har et frispark blitt tildelt bortelag.
    29'
    Skudd utenfor mål, Newcastle
    Miguel Almiron (Newcastle United FC) fyrer av et skudd som går utenfor.
    30'
    Dwight McNeil
    Everton FC angriper, men avslutningen til Dwight McNeil går utenfor.
    31'
    Frispark for Newcastle United FC på egen banehalvdel.
    34'
    35'
    Gult kort til Everton
    Idrissa Gueye
    Idrissa Gueye (Everton FC) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    35'
    Alexander Isak
    Newcastle United FC angriper på Goodison Park. Alexander Isak header utenfor.
    36'
    37'
    38'
    Tim Robinson signaliserer et frispark til Everton FC.
    39'
    Everton FC angriper i Liverpool. Dominic Calvert-Lewin fyrer av et skudd som går utenfor.
    40'
    Det blir farlig! Frispark for Everton FC er nær straffområde.
    41'
    Tim Robinson signaliserer et frispark til Newcastle United FC.
    45'
    Fabian Schar ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    45'+1
    Jarrad Branthwaite vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    45'+1
    Frispark Everton FC.
    45'+3
    Everton FC slipper å klare seg uten Jarrad Branthwaite som kommer tilbake på banen i Liverpool.
    45'+4
    Newcastle United FC slipper å klare seg uten Fabian Schar som kommer tilbake på banen igjen.
    45'+4
    45'+4
    Tim Robinson tildeler Everton FC en corner. Dwight McNeil sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    50'
    I Liverpool slår Dwight McNeil en corner fra venstre.
    50'
    Everton FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    51'
    Anthony Gordon
    Målsjanse! Anthony Gordon (Newcastle United FC) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    55'
    56'
    Lewis Miley
    Sjanse! Newcastle United FC avanserer forover, men Lewis Miley avslutter utenfor.
    59'
    60'
    Newcastle United FC angriper i Liverpool. Anthony Gordon avslutter på mål, men greier ikke å score.
    62'
    62'
    Dwight McNeil (Everton FC) løfter inn en corner fra høyre på Goodison Park.
    63'
    63'
    Newcastle United FC angriper, men avslutningen til Anthony Gordon går utenfor.
    65'
    Seamus Coleman ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    66'
    Spillerbytte - Everton
    Inn: Nathan Patterson
    Ut: Seamus Coleman
    Seamus Coleman, som vridde seg i smerte tidligere, har blitt byttet ut. Nathan Patterson kommer inn for Everton FC.
    67'
    Everton FC avanserer forover i Liverpool. Idrissa Gueye avslutter, men treffer ikke mål.
    67'
    Newcastle får tildelt et hjørnespark
    I Liverpool slår Kieran Trippier en corner fra venstre.
    69'
    Tim Robinson tildeler Newcastle United FC en corner. Kieran Trippier sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    70'
    72'
    Lewis Miley
    En av Newcastle United FCs spillere går i offside.
    74'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Liverpool fordi Jordan Pickford får behandling for en skade på banen.
    76'
    Jordan Pickford er på beina igjen og fortsetter kampen.
    78'
    Spillet på Goodison Park er stoppet midlertidig fordi Jarrad Branthwaite ligger nede.
    78'
    Jarrad Branthwaite kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Goodison Park.
    79'
    Mål for Everton!
    Everton 1 - 0 Newcastle
    Mål: Dwight McNeil
    Mål! Everton FC tar ledelsen 1-0 takket være en scoring av Dwight McNeil på Goodison Park.
    79'
    80'
    Miguel Almiron (Newcastle United FC) kommer til en målsjanse på Goodison Park, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    82'
    83'
    Dominic Calvert-Lewin (Everton FC) pådrar seg et gult kort.
    83'
    84'
    Inn: Beto
    Ut: Dominic Calvert-Lewin
    Everton FC bytter ut Dominic Calvert-Lewin med Beto.
    85'
    86'
    Everton 2 - 0 Newcastle
    Mål: Abdoulaye Doucoure
    Målgivende: Jack Harrison
    Mål! Abdoulaye Doucoure gir Everton FC en komfortabel 2-0 ledelse. Jack Harrison var nest sist på ballen.
    86'
    Beto
    Dommeren gir Beto (Everton FC) et gult kort.
    87'
    87'
    89'
    Spillerbytte - Newcastle
    Inn: Emil Krafth
    Ut: Jamaal Lascelles
    Newcastle United FC gjør sitt første bytte. Jamaal Lascelles erstattes av Emil Krafth.
    90'
    Inn: Matt Ritchie
    Ut: Lewis Miley
    Newcastle United FC bytter ut Lewis Miley med Matt Ritchie. Dette er det andre byttet som Eddie Howe gjør i dagens kamp.
    90'
    Everton 3 - 0 Newcastle
    Mål: Beto
    Målgivende: Nathan Patterson
    Mål! Beto øker Everton FCs ledelse til 3-0 på Goodison Park. Nathan Patterson sto for den målgivende pasningen.