Dagens kamp på Zvezda i Perm er i gang.
    FC Akhmat Grozny må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra FC Amkar Perm.
    1'
    Anton Shvets er tilbake på banen igjen.
    1'
    Aleksei Nikolaev signaliserer et frispark til FC Akhmat Grozny på egen banehalvdel.
    2'
    Anton Shvets ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    3'
    FC Akhmat Grozny tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    8'
    Magomed Mitrishev (FC Akhmat Grozny) slår en corner fra venstre side på Zvezda.
    11'
    Frispark for FC Amkar Perm på egen banehalvdel.
    12'
    Offside! Magomed Mitrishev (FC Akhmat Grozny) er alene igjennom, men dommer Aleksei Nikolaev ser at linjemannen er oppe med flagget.
    12'
    Aleksandr Ryazantsev
    FC Amkar Perm angriper i Perm. Aleksandr Ryazantsev fyrer av et skudd som går utenfor.
    17'
    Aleksei Nikolaev signaliserer et frispark til FC Amkar Perm på egen banehalvdel.
    19'
    FC Amkar Perm er på skuddhold på dette frisparket.
    19'
    RFK Akhmat Grozny, prøver et skudd, men det reddes
    23'
    (FC Amkar Perm) avanserer forover på Zvezda. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    23'
    Frispark til FC Amkar Perm på halvdelen til FC Akhmat Grozny.
    24'
    Frispark for FC Akhmat Grozny på egen banehalvdel.
    29'
    Dommer Aleksei Nikolaev ser at linjemannen løfter flagget, og FC Amkar Perms Felicio Brown Forbes blåses av for offside.
    30'
    Frispark FC Akhmat Grozny.
    30'
    I Perm har et frispark blitt tildelt FC Amkar Permet.
    32'
    Aleksei Nikolaev tildeler FC Amkar Perm en corner. Aleksandr Ryazantsev sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    34'
    34'
    Sekou Conde
    I Perm får Sekou Konde (FC Amkar Perm) headet ballen mot mål. Målsjansen blir klarert.
    34'
    I Perm slår Ismael Silva en corner fra høyre.
    35'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Perm fordi Mikhail Gaschenkov får behandling for en skade på banen.
    37'
    Aleksandr Ryazantsev (FC Amkar Perm) løfter inn en corner fra høyre på Zvezda.
    38'
    Mikhail Gaschenkov er på beina igjen og fortsetter kampen på Zvezda.
    39'
    FC Amkar Perm tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    39'
    41'
    43'
    Brian Idowu
    Sjanse! FC Amkar Perm avanserer forover, men Brian Idowu avslutter utenfor.
    44'
    Janusz Gol (FC Amkar Perm) slår en corner fra høyre side på Zvezda.
    45'
    Sjanse i Perm! Aleksandr Ryazantsev (FC Amkar Perm) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    45'+1
    45'+1
    Aleksei Nikolaev tildeler FC Amkar Perm en corner. sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    45'+1
    FC Amkar Perm angriper på Zvezda og skyter i stolpen!
    46'
    Aleksei Nikolaev signaliserer et frispark til FC Amkar Perm.
    47'
    FC Amkar Perm angriper i Perm. Aleksandr Ryazantsev avslutter på mål, men greier ikke å score.
    47'
    47'
    49'
    Rødt kort til RFK Akhmat Grozny
    Wilker Angel
    Wilker Angel (FC Akhmat Grozny) må forlate banen etter at dommer Aleksei Nikolaev trekker fram det røde kortet!
    49'
    50'
    52'
    Aleksei Nikolaev signaliserer et frispark til FC Amkar Perm like utenfor FC Akhmat Grozny-området.
    54'
    54'
    (FC Amkar Perm) header ballen mot mål, men klarer ikke å score.
    54'
    Aleksei Nikolaev signaliserer et frispark til FC Akhmat Grozny.
    59'
    Spillerbytte - FC Amkar Perm
    Inn: Darko Bodul
    Ut: Sekou Conde
    Vadim Evseev (FC Amkar Perm) gjør sitt første bytte for dagen. Darko Bodul erstatter Sekou Konde.
    60'
    Spillerbytte - RFK Akhmat Grozny
    Inn: Oleg Ivanov
    Ut: Bekim Balaj
    FC Akhmat Grozny bytter ut Bekim Balaj med Oleg Ivanov. Dette er det første byttet som Igor Lediakhov gjør i dagens kamp.
    60'
    62'
    Mikhail Gaschenkov (FC Amkar Perm) kommer seg fri på Zvezda, men avslutningen går utenfor.
    63'
    Inn: Bernard Berisha
    Ut: Magomed Mitrishev
    Bytte for FC Akhmat Grozny. Bernard Berisha kommer inn for Magomed Mitrishev på Zvezda.
    64'
    Inn: Mikhail Kostyukov
    Ut: Felicio Anando Brown Forbes
    Vadim Evseev gjør dagens andre bytte i Perm, når han tar ut Felicio Brown Forbes og setter inn Mikhail Kostyukov.
    64'
    (FC Akhmat Grozny) kommer til en målsjanse på Zvezda, men klarer ikke å score.
    67'
    FC Amkar Perm, prøver et skudd, men det reddes
    71'
    Ismael Silva
    Målsjanse på Zvezda! Ismael Silva fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    71'
    Darko Bodul (FC Amkar Perm) vinkes av for offside i Perm.
    72'
    Inn: Fegor Ogude
    Ut: Sergey Balanovich
    Vadim Evseev (FC Amkar Perm) gjør sitt tredje bytte for dagen. Fegor Ogude erstatter Sergey Balanovich.
    74'
    75'
    Inn: Ablaye Mbengue
    Ut: Anton Shvets
    Igor Lediakhov gjør dagens tredje bytte i Perm, når han tar ut Anton Shvets og setter inn Ablaye Mbengue.
    77'
    Det begynner å bli farlig! Frispark for FC Amkar Perm nær 16-meteren.
    80'
    80'
    Darko Bodul
    Sjanse til FC Amkar Perm! Darko Bodul er nær ved å score, men keeper redder.
    80'
    80'
    Darko Bodul
    Målsjanse til FC Amkar Perm! Darko Bodul treffer mål, men keeper redder.
    80'
    I Perm slår Darko Bodul en corner fra venstre.
    81'
    Darko Bodul (FC Amkar Perm) løfter inn en corner fra venstre på Zvezda.
    81'
    Gult kort til FC Amkar Perm
    Mikhail Kostyukov
    Mikhail Kostyukov (FC Amkar Perm) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.