I Frisco slår Patrickson Delgado en corner fra høyre.
    1'
    Alexis Da Silva signaliserer et frispark til FC Dallas like utenfor Seattle Sounders-området.
    5'
    Eugene Ansah
    FC Dallas angriper. Eugene Ansah får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    6'
    Seattle Sounders, prøver et skudd, men det reddes
    6'
    Alexis Da Silva signaliserer et frispark til Seattle Sounders.
    11'
    Frispark for Seattle Sounders på egen banehalvdel.
    18'
    Seattle Sounders tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    19'
    Albert Rusnak (Seattle Sounders) slår en corner fra venstre side på Toyota Stadium.
    24'
    Alexis Da Silva signaliserer et frispark til FC Dallas på egen banehalvdel.
    25'
    Albert Rusnak
    Seattle Sounders avanserer forover i Frisco. Albert Rusnak avslutter, men treffer ikke mål.
    27'
    Raul Ruidiaz
    Sjanse i Frisco! Raul Ruidiaz (Seattle Sounders) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    27'
    FC Dallas, prøver et skudd, men det reddes
    27'
    Frispark til FC Dallas på halvdelen til Seattle Sounders.
    28'
    Nouhou Tolo
    Nouhou Tolo (Seattle Sounders) kommer seg fri på Toyota Stadium, men avslutningen går utenfor.
    29'
    Jordan Morris
    Sjanse til Seattle Sounders! Jordan Morris er nær ved å score, men keeper redder.
    30'
    30'
    31'
    Jordan Morris (Seattle Sounders) avanserer forover på Toyota Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    31'
    31'
    Dante Sealy
    Dante Sealy (FC Dallas) kommer til en målsjanse på Toyota Stadium, men klarer ikke å score.
    33'
    Albert Rusnak (Seattle Sounders) løfter inn en corner fra venstre på Toyota Stadium.
    34'
    FC Dallas tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    34'
    Alexis Da Silva tildeler FC Dallas en corner. Patrickson Delgado sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    37'
    Målsjanse! Eugene Ansah (FC Dallas) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    37'
    Alexis Da Silva signaliserer et frispark til Seattle Sounders på egen banehalvdel.
    37'
    39'
    Petar Musa
    Sjanse! FC Dallas avanserer forover, men Petar Musa avslutter utenfor.
    40'
    Alex Roldan
    Seattle Sounders angriper, men avslutningen til Alex Roldan går utenfor.
    41'
    I Frisco har et frispark blitt tildelt bortelag.
    43'
    44'
    Gult kort til FC Dallas
    Dante Sealy
    Dante Sealy (FC Dallas) pådrar seg et gult kort.
    45'
    45'
    46'
    47'
    Petar Musa
    Målsjanse til FC Dallas! Petar Musa treffer mål, men keeper redder.
    49'
    49'
    Patrickson Delgado (FC Dallas) slår en corner fra venstre side på Toyota Stadium.
    50'
    Paul Arriola
    Paul Arriola (FC Dallas) fyrer av et skudd som går utenfor.
    53'
    Sebastian Lletget
    FC Dallas angriper på Toyota Stadium, men Sebastian Lletget header utenfor.
    53'
    54'
    Frispark FC Dallas.
    55'
    I Frisco header Jordan Morris (Seattle Sounders) mot mål, men ballen går utenfor.
    60'
    Frispark for FC Dallas på egen banehalvdel.
    62'
    Frispark Seattle Sounders.
    65'
    Spillerbytte - Seattle Sounders
    Inn: Joao Paulo
    Ut: Josh Atencio
    Bytte for Seattle Sounders. Joao Paulo kommer inn for Josh Atencio på Toyota Stadium.
    65'
    Spillerbytte - FC Dallas
    Inn: Illarramendi
    Ut: Patrickson Delgado
    Nico Estevez (FC Dallas) gjør sitt første bytte for dagen. Illarramendi erstatter Patrickson Delgado.
    69'
    Inn: Bernard Kamungo
    Ut: Eugene Ansah
    FC Dallas bytter ut Eugene Ansah med Bernard Kamungo. Dette er det andre byttet som Nico Estevez gjør i dagens kamp.
    69'
    70'
    70'
    Frisparket tildelt Seattle Sounders er farlig nær FC Dallass målområde.
    72'
    Frispark til Seattle Sounders på halvdelen til FC Dallas.
    73'
    Paul Arriola (FC Dallas) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    73'
    74'
    Dante Sealy
    FC Dallas angriper i Frisco. Dante Sealy fyrer av et skudd som går utenfor.
    79'
    79'
    Alexis Da Silva tildeler FC Dallas en corner. Sebastian Lletget sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.