Mål for FC Haka Valkeakoski!
    FC Haka Valkeakoski 1 - 0 HJK Helsinki
    Mål: Niklas Friberg
    Målgivende: Ryan Mahuta
    FC Haka Valkeakoski tar ledelsen 1-0 i Valkeakoski etter en heading av Niklas Friberg! Det er en fin assist fra Ryan Mahuta.
    13'
    Frispark FC Haka Valkeakoski.
    15'
    I Valkeakoski slår Ryan Mahuta en corner fra høyre.
    21'
    Elias Mastokangas (FC Haka Valkeakoski) løfter inn en corner fra venstre på Tehtaan kenttä.
    21'
    HJK Helsinki tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    22'
    Lucas Lingman (HJK Helsinki) løfter inn en corner fra venstre på Tehtaan kenttä.
    23'
    Dennis Antamo signaliserer et frispark til HJK Helsinki på egen banehalvdel.
    25'
    Frispark for HJK Helsinki på egen banehalvdel.
    25'
    28'
    FC Haka Valkeakoski tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    28'
    Dennis Antamo signaliserer et frispark til FC Haka Valkeakoski på egen banehalvdel.
    33'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Valkeakoski fordi Anton Lepola får behandling for en skade på banen.
    35'
    Anton Lepola er på beina igjen og fortsetter kampen på Tehtaan kenttä.
    36'
    38'
    42'
    42'
    Spillerbytte - HJK Helsinki
    Inn: Topi Keskinen
    Ut: Aapo Halme
    Ossi Virta gjør dagens første bytte i Valkeakoski, når han tar ut Aapo Halme og setter inn Topi Keskinen.
    46'
    Inn: Anthony Olusanya
    Ut: Aaro Toivonen
    Bytte for HJK Helsinki. Anthony Olusanya kommer inn for Aaro Toivonen på Tehtaan kenttä.
    46'
    Inn: Luke Plange
    Ut: David Ezeh
    David Ezeh (HJK Helsinki) erstattes av Luke Plange.
    46'
    Frisparket tildelt HJK Helsinki er farlig nær FC Haka Valkeakoskis målområde.
    48'
    53'
    54'
    Mål for HJK Helsinki!
    FC Haka Valkeakoski 1 - 1 HJK Helsinki
    Mål: Luke Plange
    Målgivende: Hassane Bande
    Mål! HJK Helsinki utligner på Tehtaan kenttä. Målscorer: Luke Plange. Hassane Bande var nest sist på ballen.
    54'
    Skudd på mål, HJK Helsinki
    56'
    FC Haka Valkeakoski, prøver et skudd, men det reddes
    56'
    57'
    Gult kort til HJK Helsinki
    Brooklyn Lyons-Foster
    Brooklyn Lyons-Foster (HJK Helsinki) pådrar seg et gult kort.
    57'
    60'
    Gult kort til FC Haka Valkeakoski
    Juho Kilo
    Dommeren gir Juho Kilo (FC Haka Valkeakoski) et gult kort.
    60'
    Spillerbytte - FC Haka Valkeakoski
    Inn: Evangelos Patoulidis
    Ut: Elias Mastokangas
    FC Haka Valkeakoski bytter ut Elias Mastokangas med Evangelos Patoulidis. Dette er det første byttet som Andy Smith gjør i dagens kamp.
    61'
    Inn: Imani Lanquedoc
    Ut: Oliver Whyte
    FC Haka Valkeakoski gjør sitt andre bytte. Oliver Whyte erstattes av Imani Lanquedoc.
    61'
    I Valkeakoski har et frispark blitt tildelt bortelag.
    68'
    69'
    Inn: Kevin Kouassivi-Benissan
    Ut: Brooklyn Lyons-Foster
    Ossi Virta (HJK Helsinki) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Kevin Kouassivi-Benissan erstatter Brooklyn Lyons-Foster.
    70'
    70'
    HJK Helsinki fosser fremover, men Dennis Antamo blåser for offside på Tehtaan kenttä.
    71'
    FC Haka Valkeakoski angriper, men blir avblåst for offside.
    71'
    74'
    HJK Helsinki må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra FC Haka Valkeakoski.
    74'
    Giorgos Kanellopoulos
    Giorgos Kanellopoulos (HJK Helsinki) får et gult kort av dommer Dennis Antamo.
    75'
    76'
    Hjørnespark til HJK Helsinki
    80'
    80'
    80'
    Lucas Lingman (HJK Helsinki) slår en corner fra venstre side på Tehtaan kenttä.
    83'
    Kan HJK Helsinki utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    84'
    86'
    86'
    Inn: Hassan Ndam
    Ut: Haymenn Bah-Traore
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FC Haka Valkeakoski. Inn kommer Hassan Ndam, mens Haymenn Bah-Traore tar plass på benken.
    86'
    Evangelos Patoulidis (FC Haka Valkeakoski) slår en corner fra høyre side på Tehtaan kenttä.
    87'
    Dennis Antamo signaliserer et frispark til FC Haka Valkeakoski.
    87'
    Inn: Joona Toivio
    Ut: Carlos Moros Gracia
    HJK Helsinki bytter ut Carlos Moros Gracia med Joona Toivio.
    88'
    89'
    89'
    HJK Helsinki fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    90'
    90'+2
    Dennis Antamo tildeler FC Haka Valkeakoski en corner. Juho Kilo sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    90'+3
    90'+3
    90'+3
    Guilherme Pereira Sebastiao de Morais
    Guilherme Pereira Sebastiao de Morais (FC Haka Valkeakoski) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.