117
    Edimilson Fernandes (FSV Mainz) slår en corner fra venstre side på Voith-Arena.
    9'
    Eren Dinkci
    Sjanse i Heidenheim an der Brenz! Eren Dinkci (1. FC Heidenheim) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    10'
    I Heidenheim an der Brenz slår Jan-Niklas Beste en corner fra høyre.
    14'
    Frispark til FSV Mainz på halvdelen til 1. FC Heidenheim.
    15'
    Sven Jablonski signaliserer et frispark til 1. FC Heidenheim på egen banehalvdel.
    16'
    Frispark for 1. FC Heidenheim på egen banehalvdel.
    17'
    FSV Mainz tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    17'
    Jae-sung Lee
    I Heidenheim an der Brenz header Jae-sung Lee (FSV Mainz) mot mål, men ballen går utenfor.
    18'
    FSV Mainz angriper i Heidenheim an der Brenz, men blir avblåst for offside.
    22'
    Mainz 05, prøver et skudd, men det reddes
    24'
    Gult kort til Mainz 05
    Leandro Martins
    Leandro Martins (FSV Mainz) pådrar seg et gult kort.
    27'
    Kevin Sessa
    1. FC Heidenheim angriper i Heidenheim an der Brenz. Kevin Sessa fyrer av et skudd som går utenfor.
    33'
    Gult kort til FC Heidenheim
    Benedikt Gimber
    Benedikt Gimber (1. FC Heidenheim) mottar sitt første gule kort for dagen på Voith-Arena.
    35'
    Sven Jablonski signaliserer et frispark til FSV Mainz.
    35'
    Sepp Van den Berg
    Sepp Van den Berg (FSV Mainz) header ballen mot mål, men 1. FC Heidenheim klarerer.
    36'
    FC Heidenheim, prøver et skudd, men det reddes
    36'
    Mål for Mainz 05!
    FC Heidenheim 0 - 1 Mainz 05
    Mål: Jonathan Burkardt
    Målgivende: Anthony Caci
    Mål! FSV Mainz tar ledelsen 0-1 takket være en scoring av Jonathan Burkardt på Voith-Arena. Anthony Caci sto for den målgivende pasningen.
    37'
    1. FC Heidenheim angriper, men Sven Jablonski blåser for offside.
    44'
    Ludovic Ajorque
    Målsjanse på Voith-Arena! Ludovic Ajorque fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    49'
    49'
    En av FSV Mainzs spillere blir avblåst for offside på Voith-Arena.
    49'
    Sven Jablonski tildeler 1. FC Heidenheim en corner. Kevin Sessa sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    52'
    Jan-Niklas Beste (1. FC Heidenheim) løfter inn en corner fra høyre på Voith-Arena.
    53'
    Eren Dinkci
    Eren Dinkci (1. FC Heidenheim) avanserer forover på Voith-Arena. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    55'
    55'
    Frispark i en god posisjon for 1. FC Heidenheim!
    56'
    Frispark FSV Mainz.
    58'
    I Heidenheim an der Brenz har et frispark blitt tildelt bortelag.
    59'
    Jan-Niklas Beste
    1. FC Heidenheim angriper i Heidenheim an der Brenz. Jan-Niklas Beste avslutter på mål, men greier ikke å score.
    61'
    61'
    64'
    Mål for FC Heidenheim!
    FC Heidenheim 1 - 1 Mainz 05
    Mål: Tim Kleindienst
    Målgivende: Omar Traore
    Mål! 1. FC Heidenheimutligner til 1-1 etter en heading av Tim Kleindienst. Omar Traore var nest sist på ballen.
    65'
    67'
    Spillerbytte - FC Heidenheim
    Inn: Nikola Dovedan
    Ut: Marvin Pieringer
    1. FC Heidenheim bytter ut Marvin Pieringer med Nikola Dovedan. Dette er det første byttet som Frank Schmidt gjør i dagens kamp.
    68'
    Frispark 1. FC Heidenheim.
    69'
    Jonathan Burkardt
    Dommeren gir Jonathan Burkardt (FSV Mainz) et gult kort.
    69'
    Patrick Mainka
    Patrick Mainka header i stolpen! Veldig nære på for 1. FC Heidenheim.
    70'
    Spillerbytte - Mainz 05
    Inn: Tom Krauss
    Ut: Ludovic Ajorque
    FSV Mainz bytter ut Ludovic Ajorque med Tom Krauss.
    71'
    Inn: Danny Da Costa
    Ut: Silvan Widmer
    Bo Henriksen (FSV Mainz) gjør sitt andre bytte for dagen. Danny Da Costa erstatter Silvan Widmer.
    71'
    74'
    74'
    Jan-Niklas Beste (1. FC Heidenheim) slår en corner fra venstre side på Voith-Arena.
    75'
    Inn: Nelson Felix Patrick Weiper
    Ut: Edimilson Fernandes
    FSV Mainz gjør sitt tredje bytte. Edimilson Fernandes erstattes av Nelson Felix Patrick Weiper.
    75'
    FSV Mainz angriper, men avslutningen til Jae-sung Lee går utenfor.
    76'
    Tim Kleindienst
    Dommer Sven Jablonski gir Tim Kleindienst (1. FC Heidenheim) et gult kort.
    77'
    Inn: Denis Thomalla
    Ut: Kevin Sessa
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for 1. FC Heidenheim. Inn kommer Denis Thomalla, mens Kevin Sessa tar plass på benken.
    80'
    80'
    Nikola Dovedan
    Nikola Dovedan (1. FC Heidenheim) header ballen mot mål, men klarer ikke å score.
    81'
    81'
    Hjørnespark til Mainz 05
    83'
    Sven Jablonski signaliserer et frispark til 1. FC Heidenheim.
    84'
    Dominik Kohr
    Dominik Kohr (FSV Mainz) får et gult kort av dommer Sven Jablonski.
    84'
    Inn: Stefan Schimmer
    Ut: Tim Kleindienst
    Tim Kleindienst (1. FC Heidenheim) erstattes av Stefan Schimmer.
    85'
    85'
    En av 1. FC Heidenheims spillere går i offside.
    87'
    Inn: Jessic Ngankam
    Ut: Jae-sung Lee
    Bo Henriksen gjør dagens fjerde bytte i Heidenheim an der Brenz, når han tar ut Jae-sung Lee og setter inn Jessic Ngankam.
    88'
    Målsjanse på Voith-Arena! Jonathan Burkardt fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    88'
    88'
    Sven Jablonski tildeler FSV Mainz en corner. Anthony Caci sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.