Axel Kouame (FC Inter Turku) kommer til en målsjanse på Veritas Stadium, men klarer ikke å score.
    1'
    I Turku slår Timo Stavitski en corner fra venstre.
    2'
    Gabriel Bispo
    Gabriel Bispo (Kuopion Palloseura) header ballen mot mål, men FC Inter Turku klarerer.
    4'
    Inter Turku, prøver et skudd, men det reddes
    4'
    Målsjanse til Kuopion Palloseura! Gabriel Bispo treffer mål, men keeper redder.
    4'
    4'
    I Turku har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    6'
    Gult kort til Kuopion Palloseura
    Collins Shichenje
    Collins Shichenje (Kuopion Palloseura) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    6'
    Petri Viljanen signaliserer et frispark til FC Inter Turku.
    8'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Collins Shichenje (Kuopion Palloseura) vrir seg av smerte i gresset.
    9'
    Mikael Almen
    FC Inter Turku angriper. Mikael Almen får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    9'
    Kuopion Palloseura, prøver et skudd, men det reddes
    9'
    Frispark FC Inter Turku.
    10'
    Collins Shichenje er tilbake i kampen igjen.
    10'
    Kuopion Palloseura angriper, men blir avblåst for offside.
    10'
    Petri Viljanen tildeler FC Inter Turku en corner. Timo Stavitski sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    12'
    Frispark til Kuopion Palloseura på halvdelen til FC Inter Turku.
    16'
    Frispark Kuopion Palloseura.
    16'
    Gabriel Bispo (Kuopion Palloseura) kommer til en målsjanse på Veritas Stadium, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    17'
    Petri Viljanen signaliserer et frispark til FC Inter Turku på egen banehalvdel.
    20'
    20'
    Arttu Heinonen
    Kuopion Palloseura angriper i Turku. Arttu Heinonen fyrer av et skudd som går utenfor.
    22'
    Clinton Antwi (Kuopion Palloseura) løfter inn en corner fra høyre på Veritas Stadium.
    22'
    Frispark for Kuopion Palloseura på egen banehalvdel.
    25'
    FC Inter Turku tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    25'
    Petri Viljanen signaliserer et frispark til Kuopion Palloseura.
    26'
    26'
    26'
    I Turku har et frispark blitt tildelt bortelag.
    27'
    Kuopion Palloseura fosser forover og Arttu Heinonen fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    28'
    28'
    28'
    Frispark for FC Inter Turku på egen banehalvdel.
    28'
    31'
    Gult kort til Inter Turku
    Axel Kouame
    Dommeren gir Axel Kouame (FC Inter Turku) et gult kort.
    31'
    Iiro Jarvinen
    FC Inter Turku avanserer forover i Turku. Iiro Jarvinen avslutter, men treffer ikke mål.
    33'
    Timo Stavitski (FC Inter Turku) slår en corner fra høyre side på Veritas Stadium.
    33'
    34'
    Petri Viljanen tildeler Kuopion Palloseura en corner. Clinton Antwi sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    35'
    37'
    Eliton Pardinho Toreta Junior (Kuopion Palloseura) slår en corner fra høyre side på Veritas Stadium.
    39'
    Gabriel Bispo skyter i stolpen! Nesten mål for Kuopion Palloseura.
    40'
    40'
    41'
    Juuso Hamalainen
    Juuso Hamalainen (FC Inter Turku) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    42'
    42'
    Offside! Darren Smith (FC Inter Turku) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    44'
    Frispark til FC Inter Turku på halvdelen til Kuopion Palloseura.
    46'
    Kuopion Palloseuras Gabriel Bispo blåses av for offside på Veritas Stadium.
    49'
    50'
    Jake Mario Jervis
    Jake Mario Jervis (Kuopion Palloseura) får en nickmöjlighet men lyckas inte hålla bollen inom ramarna.
    52'
    Kuopion Palloseura fosser fremover, men Petri Viljanen blåser for offside på Veritas Stadium.
    58'
    Straffe til Inter Turku
    59'
    Petri Viljanen blåser for straffespark til FC Inter Turku. Timo Stavitski bommer!
    60'
    Spillerbytte - Inter Turku
    Inn: Noah Nurmi
    Ut: Axel Kouame
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FC Inter Turku. Inn kommer Noah Nurmi, mens Axel Kouame tar plass på benken.
    61'
    Inn: Boubou Diallo
    Ut: Darren Smith
    FC Inter Turku gjør sitt andre bytte. Darren Smith erstattes av Boubou Diallo.
    61'
    Eliton Junior
    Eliton Pardinho Toreta Junior (Kuopion Palloseura) får et gult kort av dommer Petri Viljanen.
    62'
    62'
    Juuso Hamalainen ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    63'
    FC Inter Turku slipper å klare seg uten Juuso Hamalainen som kommer tilbake på banen i Turku.
    64'
    Frispark i en god posisjon for FC Inter Turku!
    64'
    Petri Viljanen signaliserer et frispark til Kuopion Palloseura på egen banehalvdel.
    65'
    67'
    FC Inter Turku får tildelt et straffespark på Veritas Stadium. Timo Stavitski tar straffen ... og bommer!
    68'
    Spillerbytte - Kuopion Palloseura
    Inn: Tete Yengi
    Ut: Gabriel Bispo
    Jani Honkavaara (Kuopion Palloseura) gjør sitt første bytte for dagen. Tete Yengi erstatter Gabriel Bispo.
    68'
    Inn: Jasse Tuominen
    Ut: Jake Mario Jervis
    Jani Honkavaara gjør dagens andre bytte i Turku, når han tar ut Jake Mario Jervis og setter inn Jasse Tuominen.
    68'
    70'
    Kan Kuopion Palloseura utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    73'
    Kuopion Palloseura angriper, men Petri Viljanen blåser for offside.
    74'
    Inn: Axel Vidjeskog
    Ut: Arttu Heinonen
    Bytte for Kuopion Palloseura. Axel Vidjeskog kommer inn for Arttu Heinonen på Veritas Stadium.
    74'
    Inn: Seth Saarinen
    Ut: Taneli Hamalainen
    Kuopion Palloseura bytter ut Taneli Hamalainen med Seth Saarinen. Dette er det fjerde byttet som Jani Honkavaara gjør i dagens kamp.
    74'
    Inn: Matias Tamminen
    Ut: Timo Stavitski
    Timo Stavitski (FC Inter Turku) erstattes av Matias Tamminen.
    75'
    Inn: Jani Petteri Forsell
    Ut: Valentin Purosalo
    FC Inter Turku bytter ut Valentin Purosalo med Jani Petteri Forsell. Dette er det fjerde byttet som Jarkko Wiss gjør i dagens kamp.
    75'
    76'
    I Turku slår Eliton Pardinho Toreta Junior en corner fra høyre.
    81'
    Axel Vidjeskog
    Axel Vidjeskog (Kuopion Palloseura) kommer seg fri på Veritas Stadium, men avslutningen går utenfor.
    81'
    Inn: Sebastian Dahlstrom
    Ut: Eliton Junior
    Jani Honkavaara gjør dagens femte bytte i Turku, når han tar ut Eliton Pardinho Toreta Junior og setter inn Sebastian Dahlstrom.
    82'
    83'
    Det blir farlig! Frispark for Kuopion Palloseura er nær straffområde.
    86'
    Skudd utenfor mål, Kuopion Palloseura
    87'
    Johannes Kreidl
    Johannes Kreidl (Kuopion Palloseura) pådrar seg et gult kort.
    88'
    Hjørnespark til Inter Turku
    89'
    90'
    Kuopion Palloseura tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    90'+3
    Kuopion Palloseura avanserer forover i Turku. Axel Vidjeskog avslutter, men treffer ikke mål.