Hei og velkommen til livedekningen av Champions League-oppgjøret FC København og Manchester City.
    Erling Braut Haaland starter på benken!
    Manchester City (4-3-3): Ederson - Cancelo, Laporte, Akanji, Gomez - De Bruyne, Rodri, Gündogan - Mahrez, Álvarez, Grealish.
    Manchester City-benken: Ortega, Carson, Dias, Aké, Haaland, Bernardo Silva, Foden, Palmer, Lewis, Wilson-Esbrand.
    Manchester City-manager Pep Guardiola gjør totalt fem endringer fra 4-0-seieren over Southampton lørdag. Mens Haaland hviles er det Álvarez som starter på topp. I tillegg kommer Laporte, Gómez, Gündogan og Grealish inn for Dias, Aké, Bernardo Silva og Foden.
    FC København (3-4-3): Grabara - Lund, Khocholava, Boilesen - Jelert, Stamenic, Lerager, Kristiansen - Claesson, Haraldsson, Daramy.
    FCK-benken: Johnsson, Ryan, Diks, Sørensen, Johannesson, Mukairu, Ankersen, Clem, Bardghji.
    Dette er første gang Haaland starter på benken etter overgangen til Manchester City. På de 13 første kampene har den norske spissen startet samtlige i alle turneringer. Det har for øvrig resultert i 20 scoringer.
    Kveldens dommer er portugiseren Artur Dias.
    Skjerfselgerne får kanskje en god kveld? Foto: Reuters
    Dersom Haaland kommer inn og scorer to mål i kveld blir han den yngste til å nå 30 mål i Champions League/Serievinnercupen, og også den som vil ha brukt færrest kamper på å nå det antallet. 22-åringen har nå 28 mål på 22 Champions League-kamper.
    Da lagene møttes på Etihad Stadium forrige onsdag vant Manchester City 5-0 etter to scoringer av Haaland, ett av Mahrez, ett av Álvarez og ett selvmål av Khocholava.
    Etter tre gruppespillskamper topper Manchester City gruppe G med ni poeng foran Borussia Dortmund på seks. Sevilla på tredje og FC København på fjerde har begge ett poeng.
    4202 stemmer
    Erling Braut Haaland er på plass i Parken. Men skal altså hviles fra start i kveld. Foto: Reuters
    Erling Braut Haaland kom sist av alle ut til oppvarming. Foto: EPA
    Pep Guardiola på TV 2-sendingen: – Jeg har ikke snakket med ham. Jeg gir ikke forklaringer til spillerne. De vil ikke forstå det fordi alle ønsker å spille.
    Hvem Julian Álvarez er? Han er 22 år, argentiner og kom først på lån til Manchester City i januar-vinduet. Så ble han kjøpt i sommer. Han kommer opprinnelig fra Calchín i Córdoba-regionen, men gikk i 2018 til hovedstadsklubben River Plate.
    Lagene har stilt seg opp.
    Det ser ut til at FC København vil spille med tre stoppere.
    Julian Álvarez tar avspark.
    FC København presser overraskende høyt til nå. De prøver å sette City under press.
    2'
    Hjørnespark til City etter at De Bruynes innlegg går via en FCK-spiller.
    3'
    Hjørnespark
    City tar en kort corner som det ikke blir noe ut av .
    3'
    Ederson er uoppmerksom og roter ballen til corner. I verste fall kunne han ha rotet den til scoring. Kommer etter et enkelt tilbakespill fra Akanji.
    4'
    Hjørnespark
    FCKs corner blir tatt av Haraldsson og blir headet ut. Så kommer en ball nummer to, men da er ingen FCK-spillere der.
    5'
    Alvarez vrir seg løs og skyter like utenfor. Han vil ha corner - men får det ikke. På reprisen kan det se ut som om Grabara er sist på ballen.
    6'
    Frispark mot Boilesen i et forsøk på å presse Alvarez.
    8'
    Mahrez legger inn, men en FCK-spiller får klarert.
    8'
    Manchester Citys startoppstilling mot FCK i kveld. Uten Erling Braut Haaland. Foto: AFP
    10'
    Akanji prøver seg med en ball i bakrom. Der er det ingen.
    10'
    Skudd på mål
    PANG I PARKEN! Rodri banker til fra langt hold, og ballen suser inn i det lengste krysset. Vakrere blir det ikke! Foto: Reuters.
    12'
    Så skal det VAR-sjekkes. Mulig frispark mot Mahrez for en hands rett før ballen falt til Álvarez, som la igjen ballen til Rodri.
    13'
    Tar tid dette her.
    14'
    Det blåses for hands! Tungt at så vakre scoringer ikke blir stående. Foto: Reuters.
    14'
    Gündogan sin tur til å prøve seg fra langt hold. Ikke i nærheten.
    15'
    Gómez kommer sendt inn i Claesson, som får frispark.
    16'
    FCK-kapteinen tar telling etter den duellen, men kommer seg heldigvis opp igjen.
    16'
    Spillet er i gang igjen, og Claesson er med.
    17'
    Pent FCK-angrep! Vinner ballen høyt på Citys banehalvdel, og ballen spiller etter hvert ut til Lerager. Han klemmer til, men Ederson får slått ballen over tverrliggeren.
    19'
    Hjørnespark
    Haraldssons hjørnespark går hardt rett på Ederson faktisk. City-keeperen får slått unna rett foran Lerager.
    20'
    Gjestene kombinerer flott. De Bruyne legger inn til Mahrez, som header ned til Rodri. Denne gangen blåser spanjolen ballen langt opp på tribunen.
    20'
    Hjørnespark
    City-corner som FCK får klarert.
    22'
    Ny City-bølge. Laporte får ballen til venstre i feltet, men innlegget hans blokkeres før den går inn til Grabara.
    23'
    Ny VAR-sjekk. Ballen traff Boilesen sin hånd på det forrige City-hjørnesparket. Her lukter det straffe til bortelaget.
    23'
    Det dømmes straffe til Manchester City for den handsen på Boilesen.
    24'
    Mahrez skal ta den.
    24'
    Grabara redder straffesparket! Mahrez sender straffesparket mot venstre, men der ligger Grabara og får slått den unna!
    25'
    Fartsfylt omgang i den danske hovedstaden!
    26'
    Haraldsson blir lagt ned rett utenfor 16-meter-streken - men dommeren vinker spillet videre. Der var City heldig. Merkelig at dommeren ikke dømte på den.
    28'
    Situasjonen blir VAR-sjekket.
    29'
    Det lukter rødt kort til Gomez.
    29'
    Rødt kort til Manchester City
    Sergio Gomez
    30'
    Dommeren dømmer også frispark. Det skjedde utenfor , så det er helt riktig avgjørelse.
    30'
    Ruben Diaz er sendt i oppvarming.
    31'
    Et litt vrient frispark - fordi det er så nærme. Haraldsson treffer muren. Ballen treffer brystet til Akanji.
    31'
    Spillerbytte - Manchester City
    Inn: Ruben Dias
    Ut: Riyad Mahrez
    33'
    FCK-keeåer Kamil Grabara redder straffen fra Riyad Mahrez, som nå også byttes ut. Foto: AP
    33'
    Dias skal spille venstreback.
    34'
    FCK styrer nå.
    35'
    Gult kort til FC København
    Valdemar Lund Jensen
    36'
    Dommer Artur Soares Dias gir rødt kort til Sergio Gomez etter at han har revet ned Haraldsson som sistemann. Foto: EPA
    36'
    Manchester City trenger en trollmann nå - med ti mann. Hvem kan det være, mon tro?
    39'
    Grealish får frispark i kamp med Davit Khocholava.
    41'
    Nå ser det ut som Cancelo spiller venstreback og Dias er inne som midtstopper. Akanji ligger som høyreback.
    42'
    Marko Stamenic er nær ved å stjele ballen i City-forsvaret - men City-spillerne får til slutt kontroll.
    43'
    Stemningen er stor på tribunene i Parken nå. Danskene ser muligheten til en sensasjon.
    44'
    Pep Guardiola krangler med fjerdedommeren. Foto: Reuters
    45'
    Erling Braut Haaland har sittet her i 1. omgang. Kommer han på banen etter pause? Foto: Reuters
    45'
    Fem minutter er lagt til.
    45'+1
    Cancelo tvinger fram corner.
    45'+1
    Hjørnespark
    Kevin De Bruyne legger corneren. Boilesen går ned med et smerteskrik.
    45'+1
    Boilesen er nettopp tilbake fra skade. Kan han fortsette? Det er kneet som er problemet.
    45'+2
    Boilesen er oppe igjen. Ser ut som om han fortsetter.
    45'+2
    Hjørnespark
    Kamil Grabara er ute og fanger corneren fra De Bruyne.
    45'+3
    Haraldsson skyter rett utenfor. Greit forsøk.
    45'+4
    Haraldsson er kampens store overraskelse så langt. Den islandske tenåringen er god.
    45'+4
    City skaffer seg corner etter at De Bruyne prøver seg på en avslutning.
    45'+5
    Hjørnespark
    De Bruyne legger inn lavt. Kristiansen dundrer ballen utover.
    45'+5
    Haraldsson skal skyte, men blir stoppet av Grealish - og City får frispark etter som Haraldsson treffer City-spilleren når han endelig får ladd skuddfoten.
    45'+6
    Det meste har skjedd i denne 1. omgangen: annullert City-mål, FCK-redning av straffespark, rødt kort til City ...
    Thorstvedt i TV 2-studio: - Vi ser at det er klart rødt kort til Gomez.
    En person som løp ut på banen i kampen. Han hadde en T-skjorte der det sto "Boycott Qatar". Foto: Reuters
    Haaland setter seg på benken igjen.
    Corner til FCK.
    48'
    Hjørnespark
    Haraldsson med corner i nettveggen.
    48'
    Godt FCK-angrep, men Gündogan får klarert.
    49'
    Daramy kommer til dødlinjen og legger inn, men det blir corner.
    49'
    Hjørnespark
    Kristiansen legger corneren, men City får headet ut.
    50'
    FCK styrer kampen nå.
    50'
    Først blir et skudd fra Alvarez blokkert, så redder keeper Grabara et skudd fra De Bruyne.
    51'
    FCK under press nå. Men uten Haaland er ikke City like farlige.
    51'
    Cancelo legger inn. Grabara er ute og fanger ballen enkelt. Polakken har hatt en stor kamp.
    52'
    Daramy prøver igjen å gå til dødlinjen, men denne gang triller ballen ut til utspark fra Ederson.
    54'
    FCK presser høyt, og Stamenic får ballen i veldig god posisjon og lader kanonen - men skuddet går utenfor. Dårlig utnytting.
    54'
    Grealish får frispark. Er irritert over nok en gang å bli stoppet ulovlig. Synderen er Davit Khocholava.
    55'
    FCK kontrer, men det ender i et dårlig innlegg.
    56'
    Det er en magisk stemning i Parken nå.
    58'
    Islendingen Johanneson skal inn for FCK.
    59'
    Spillerbytte - FC København
    Inn: Isak Bergmann Johanneson
    Ut: Hakon Arnar Haraldsson
    To unge islendinger bytter.
    60'
    Haaland og flere andre varmer opp.
    60'
    Guardiola gestikulerer ivrig på sidelinjen.
    61'
    Jakob Neestrup er fersk FCK-trener. Skal han få en bragdkamp i dag? Foto: AFP
    62'
    Haaland varmer opp. Foto: AFP
    63'
    Grealish skaffer corner.
    64'
    Hjørnespark
    City klarer ikke å få til noen skikkelig avslutning på Grealish' gode corner.
    65'
    Boilesen har gjort en stor kamp i FCK-forsvaret.
    65'
    Etter å ha åpnet omgangen friskt, er FCK mer presset nå.
    66'
    Boilesen gir corner på et vrient innlegg.
    66'
    Hjørnespark
    Utoverskrudd fra De Bruyne. Det blir ingen avslutning av det.
    67'
    Kristiansen holder på å løpe ned Guardiola når han blir presset helt ut av banen.
    67'
    FCK-spillerne begynner å bli slitne nå ...
    70'
    Kristiansen stjeler ballen, men innlegget stopper i Rodri.
    73'
    Kristiansen legger genialt inn - mot bakerste stolpe. Innbytter Johanneson når ikke ballen - som går ut til utspark. Glitrende innlegg fra backen. Det hadde vært en typisk "Haaland-scoring" :)
    73'
    Akanji får vondt i skulderen etter en lei landing.
    76'
    Foden og Silva er på vei inn ...
    77'
    Inn: Phil Foden
    Ut: Jack Grealish
    78'
    Inn: Bernardo Silva
    Ut: Kevin De Bruyne
    78'
    Det er ingen krise for City om de skulle uavgjort her. Avansementet fra gruppespillet er ganske sikkert, og de kan også fortsatt vinne gruppen.
    78'
    Grabara ute og header ballen ut til innkast.
    80'
    Inn: Kevin Diks
    Ut: Davit Khocholava
    80'
    KJEMPESJANSE: Innbytter Johanneson rekker ikke innlegget fra Kristiansen. Så nær var FCK! Foto: EPA
    81'
    Marko Stamenic
    82'
    Cancelo med godt skudd fra distanse. FCKs polske keeper redder igjen glitrende.
    84'
    Hjørnespark
    Alvarez kommer til avslutning på corneren, men treffer ikke mellom stengene.
    84'
    Offside
    Lang ball i bakrom mot Alvarez, men han avblåses for offside.
    85'
    Daramy bør få frispark, men får det ikke.
    86'
    Det ser ut som om begge er godt fornøyd med målløs kamp.
    87'
    Inn: Nathan Ake
    Ut: Aymeric Laporte
    88'
    Daramy er en leken fotballspiller. Backen på samme side, Kristiansen, er også god.
    89'
    Stamenic skyter rett utenfor. Bra forsøk! Men Ederson hadde uansett reddet.
    90'
    Tre minutter er lagt til.
    90'+1
    City har brukt tre byttetidspunkter - og Haaland kommer dermed ikke inn i dadg.
    90'+1
    Gult kort til Manchester City
    Ruben Dias
    90'+3
    Inn: Paul Mukairu
    Ut: Marko Stamenic
    90'+3
    Jubelen bryter løs i Parken. Hvilken kveld for FC København. Det går dårlig i Superligaen, men i dag står de imot Europas kanskje beste lag. City spilte en time med ti mann, men likevel en stor prestasjon i Kongens by.
    90'+4
    Erling Braut Haaland takker supporterne etter kampen. Selv kom han aldri på banen. FC København jublet over 0-0 mot City. Foto: AP