Frispark for FC København på egen banehalvdel.
    6'
    Skudd på mål, FC København
    Viktor Claesson
    Viktor Claesson (FC København) avanserer forover på Parken Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    8'
    FC København, prøver et skudd, men det reddes
    8'
    FC København blir avblåst for offside
    Elias Jelert Kristensen
    En av FC Københavns spillere blir avblåst for offside på Parken Stadium.
    8'
    Skudd utenfor mål, Viborg FF
    Ibrahim Said
    Ibrahim Said (Viborg FF) kommer til en målsjanse på Parken Stadium, men klarer ikke å score.
    9'
    Diogo Goncalves vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    12'
    Diogo Goncalves er tilbake på banen igjen.
    13'
    Mål for FC København!
    FC København 1 - 0 Viborg FF
    Mål: Hakon Arnar Haraldsson
    Mål! Hakon Arnar Haraldsson gir FC København ledelsen 1-0 i København.
    13'
    Viborg FF får tildelt et frispark
    Mikkel Redder signaliserer et frispark til Viborg FF på egen banehalvdel.
    16'
    FC København tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    16'
    18'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Diogo Goncalves (FC København) vrir seg av smerte i gresset.
    20'
    Spillerbytte - FC København
    Inn: Jordan Larsson
    Ut: Diogo Goncalves
    Jordan Larsson (FC København) erstatter Diogo Goncalves som ser ut til å måtte forlate Parken Stadium med en skade.
    22'
    Clint Leemans
    Clint Leemans treffer tverrliggeren! Stor målsjanse for Viborg FF i København.
    22'
    Skudd på mål, Viborg FF
    Mads Sondergaard Clausen
    Viborg FF avanserer forover og Mads Sondergaard Clausen kommer til avslutning. Headingen blir klarert.
    22'
    Viborg FF, prøver et skudd, men det reddes
    22'
    Frispark til FC København på halvdelen til Viborg FF.
    23'
    Jordan Larsson
    Sjanse til FC København! Jordan Larsson er nær ved å score, men keeper redder.
    24'
    24'
    Lukas Lerager
    FC København angriper. Lukas Lerager får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    28'
    28'
    Frispark for Viborg FF på egen banehalvdel.
    32'
    Viborg FF får tildelt et hjørnespark
    Clint Leemans (Viborg FF) slår en corner fra høyre side på Parken Stadium.
    35'
    Gult kort til FC København
    Denis Vavro
    Denis Vavro (FC København) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    36'
    Gult kort til Viborg FF
    Clint Leemans (Viborg FF) mottar sitt første gule kort for dagen på Parken Stadium.
    36'
    Mads Sondergaard Clausen ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    36'
    FC København får tildelt et hjørnespark
    Mikkel Redder tildeler FC København en corner. Jordan Larsson sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    39'
    Viborg FF slipper å klare seg uten Mads Sondergaard Clausen som kommer tilbake på banen i København.
    39'
    39'
    Spillerbytte - Viborg FF
    Inn: Magnus Hee Westergaard
    Ut: Mads Sondergaard Clausen
    Jacob Friis (Viborg FF) tar ut Mads Sondergaard Clausen som ser ut til å slite med en skade. Inn kommer Magnus Hee Westergaard.
    39'
    40'
    Mikkel Redder signaliserer et frispark til FC København på egen banehalvdel.
    41'
    Viborg FF tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    43'
    I København har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    47'
    I København slår Jordan Larsson en corner fra høyre.
    48'
    Skudd utenfor mål, FC København
    Kevin Diks
    FC København angriper på Parken Stadium, men Kevin Diks header utenfor.
    48'
    Frispark FC København.
    49'
    Mohammed Daramy
    Mohammed Daramy (FC København) kommer seg fri på Parken Stadium, men avslutningen går utenfor.
    50'
    Mohammed Daramy (FC København) løfter inn en corner fra venstre på Parken Stadium.
    51'
    Denis Vavro
    FC København avanserer forover i København. Denis Vavro avslutter, men treffer ikke mål.
    52'
    52'
    William Clem
    FC København angriper i København. William Clem fyrer av et skudd som går utenfor.
    54'
    Frisparket tildelt Viborg FF er farlig nær FC Københavns målområde.
    55'
    Dommeren gir Viktor Claesson (FC København) et gult kort.
    55'
    Sjanse i København! Clint Leemans (Viborg FF) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    56'
    56'
    Oliver Bundgaard
    Oliver Bundgaard (Viborg FF) fyrer av et skudd som går utenfor.
    56'
    En av FC Københavns spillere blir avblåst for offside.
    61'
    61'
    Inn: Nils Mortimer
    Ut: Ibrahim Said
    Jacob Friis gjør dagens andre bytte i København, når han tar ut Ibrahim Said og setter inn Nils Mortimer.
    62'
    Inn: Paulo Rafael Pereira Araujo
    Ut: Renato Junior
    Viborg FF bytter ut Renato Junior med Paulo Rafael Pereira Araujo.
    62'
    63'
    Dommer Mikkel Redder viser Elias Jelert Kristensen (FC København) det gule kortet.
    64'
    FC København 2 - 0 Viborg FF
    Mål: Mohammed Daramy
    Målgivende: Kevin Diks
    Mål! FC København øker ledelsen til 2-0 etter en scoring av Mohammed Daramy på Parken Stadium. Flott spill fra Kevin Diks før målet.
    66'
    FC København fosser forover og Jordan Larsson fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    68'
    68'
    Hakon Arnar Haraldsson
    Hakon Arnar Haraldsson (FC København) kommer seg fri på Parken Stadium, men avslutningen går utenfor.
    69'
    Mål for Viborg FF!
    FC København 2 - 1 Viborg FF
    Mål: Nils Mortimer
    Målgivende: Elias Achouri
    Nils Mortimer setter inn en redusering på Parken Stadium. Stillingen er nå 2-1. Elias Achouri sto for den målgivende pasningen.
    70'
    I København slår Clint Leemans en corner fra høyre.
    73'
    Paulo Rafael Pereira Araujo
    Sjanse! Viborg FF avanserer forover, men Paulo Rafael Pereira Araujo avslutter utenfor.
    73'
    Inn: Andreas Cornelius
    Ut: Viktor Claesson
    Jacob Neestrup (FC København) gjør sitt andre bytte for dagen. Andreas Cornelius erstatter Viktor Claesson.
    75'
    75'
    Elias Achouri
    Dommer Mikkel Redder gir Elias Achouri (Viborg FF) et gult kort.
    79'
    80'
    80'
    Jakob Bonde
    Jakob Bonde (Viborg FF) får et gult kort av dommer Mikkel Redder.
    80'
    Mikkel Redder tildeler Viborg FF en corner. Clint Leemans sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.