Viborg FF får tildelt et hjørnespark
    Sergio Pereira Andrade
    I København slår Sergio Pereira Andrade en corner fra høyre.
    1'
    Sandi Putros tildeler Viborg FF en corner. Sergio Pereira Andrade sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    2'
    Skudd på mål, FC København
    Diogo Goncalves
    FC København angriper. Diogo Goncalves får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    3'
    FC København, prøver et skudd, men det reddes
    3'
    Orri Steinn Oskarsson
    FC København angriper i København. Orri Steinn Oskarsson avslutter på mål, men greier ikke å score.
    5'
    5'
    Skudd utenfor mål, FC København
    8'
    Mål for FC København!
    FC København 1 - 0 Viborg FF
    Mål: Roony Bardghji
    Målgivende: Elias Jelert Kristensen
    FC København leder 1-0 etter en scoring av Roony Bardghji. Elias Jelert Kristensen sto for den målgivende pasningen.
    8'
    Gult kort til FC København
    Elias Jelert Kristensen
    Elias Jelert Kristensen (FC København) mottar sitt første gule kort for dagen på Parken Stadium.
    11'
    FC København får tildelt et frispark
    Frispark i en god posisjon for FC København!
    13'
    Birger Meling
    Sjanse! FC København avanserer forover, men Birger Meling avslutter utenfor.
    14'
    Sergio Pereira Andrade (Viborg FF) løfter inn en corner fra venstre på Parken Stadium.
    15'
    FC København tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    18'
    Viborg FF får tildelt et frispark
    Kan Viborg FF utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    19'
    Frispark til FC København på halvdelen til Viborg FF.
    21'
    Frispark for FC København på egen banehalvdel.
    24'
    Dommer Sandi Putros venter med å sette i gang spillet fordi Orri Steinn Oskarsson ligger nede.
    26'
    FC København slipper å klare seg uten Orri Steinn Oskarsson som kommer tilbake på banen i København.
    28'
    Gult kort til Viborg FF
    Ibrahim Said
    Ibrahim Said (Viborg FF) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    30'
    Sandi Putros signaliserer et frispark til FC København på egen banehalvdel.
    30'
    Lukas Lerager
    FC København avanserer forover på Parken Stadium og Lukas Lerager kommer til avslutning. Headingen blir klarert av Viborg FF.
    35'
    35'
    FC København får tildelt et hjørnespark
    39'
    Elias Achouri
    Målsjanse på Parken Stadium! Elias Achouri fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    42'
    42'
    43'
    FC København avanserer forover i København. Birger Meling avslutter, men treffer ikke mål.
    44'
    Frispark for Viborg FF på egen banehalvdel.
    45'
    Skudd utenfor mål, Viborg FF
    Ibrahim Said (Viborg FF) kommer til en målsjanse på Parken Stadium, men klarer ikke å score.
    45'+1
    Spillerbytte - FC København
    Inn: Andreas Cornelius
    Ut: Orri Steinn Oskarsson
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FC København. Inn kommer Andreas Cornelius, mens Orri Steinn Oskarsson tar plass på benken.
    46'
    Spillerbytte - Viborg FF
    Inn: Isak Jensen
    Ut: Ibrahim Said
    Jacob Friis gjør dagens andre bytte i København, når han tar ut Ibrahim Said og setter inn Isak Jensen.
    46'
    Inn: Nigel Thomas
    Ut: Sergio Pereira Andrade
    Jacob Friis (Viborg FF) gjør sitt første bytte for dagen. Nigel Thomas erstatter Sergio Pereira Andrade.
    46'
    FC København 2 - 0 Viborg FF
    Mål: Denis Vavro
    Målgivende: Kevin Diks
    Mål! Denis Vavro gir FC København en komfortabel 2-0 ledelse. Det er en fin assist fra Kevin Diks.
    48'
    51'
    Nigel Thomas
    Nigel Thomas (Viborg FF) pådrar seg et gult kort.
    51'
    Sjanse i København! Elias Achouri (FC København) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    54'
    54'
    Andreas Cornelius
    FC København angriper i København. Andreas Cornelius fyrer av et skudd som går utenfor.
    55'
    I København slår Diogo Goncalves en corner fra høyre.
    55'
    Sandi Putros signaliserer et frispark til Viborg FF på egen banehalvdel.
    56'
    Elias Achouri (FC København) fyrer av et skudd som går utenfor.
    58'
    Jeppe Grønning
    Sandi Putros tildeler Viborg FF en corner. Jeppe Grønning sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    62'
    63'
    Inn: Srdan Kuzmic
    Ut: Anosike Ementa
    Viborg FF bytter ut Anosike Ementa med Srdan Kuzmic. Dette er det tredje byttet som Jacob Friis gjør i dagens kamp.
    63'
    64'
    Inn: Mohamed Elyounoussi
    Ut: Elias Achouri
    Bytte for FC København. Mohamed Elyounoussi kommer inn for Elias Achouri på Parken Stadium.
    64'
    Inn: Viktor Claesson
    Ut: Diogo Goncalves
    Jacob Neestrup (FC København) gjør sitt tredje bytte for dagen. Viktor Claesson erstatter Diogo Goncalves.
    64'
    Viborg FF tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    69'
    Viktor Claesson
    Viktor Claesson (FC København) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    69'
    Skudd på mål, Viborg FF
    69'
    Viborg FF, prøver et skudd, men det reddes
    69'
    Jeppe Grønning (Viborg FF) løfter inn en corner fra høyre på Parken Stadium.
    70'
    Inn: Jordan Larsson
    Ut: Roony Bardghji
    FC København gjør sitt fjerde bytte. Roony Bardghji erstattes av Jordan Larsson.
    72'
    Sandi Putros signaliserer et frispark til Viborg FF like utenfor FC København-området.
    74'
    75'
    Jamie Jacobs
    Jamie Jacobs (Viborg FF) avanserer forover på Parken Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.