Skudd på mål, Viborg FF
    Sergio Pereira Andrade
    Viborg FF fosser forover og Sergio Pereira Andrade fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    2'
    Viborg FF, prøver et skudd, men det reddes
    2'
    Viborg FF får tildelt et frispark
    Sandi Putros signaliserer et frispark til Viborg FF.
    2'
    Viborg FF får tildelt et hjørnespark
    Isak Jensen
    Hjørnespark til Viborg FF.
    4'
    Isak Jensen
    Viborg FF slår en corner fra høyre.
    5'
    Skudd utenfor mål, Viborg FF
    5'
    Zan Zaletel ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    8'
    Zan Zaletel er på beina igjen og fortsetter kampen.
    9'
    FC København får tildelt et hjørnespark
    Magnus Mattsson
    Sandi Putros har tildelt FC København et hjørnespark.
    12'
    Skudd på mål, FC København
    Sjanse til FC København! Magnus Mattsson er nær ved å score, men keeper redder.
    13'
    FC København, prøver et skudd, men det reddes
    13'
    Zan Zaletel vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    14'
    Spillerbytte - Viborg FF
    Inn: Stipe Radic
    Ut: Zan Zaletel
    Det virker som Zan Zaletel ikke er i stand til å fortsette og byttes ut med Stipe Radic.
    15'
    Magnus Mattsson (FC København) slår en corner fra venstre side.
    17'
    Viborg FF tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    17'
    Frispark til Viborg FF på halvdelen til FC København.
    19'
    Frispark i en god posisjon for Viborg FF!
    19'
    Skudd utenfor mål, FC København
    Elias Achouri
    FC København avanserer forover i København. Elias Achouri avslutter, men treffer ikke mål.
    22'
    I København slår Sergio Pereira Andrade en corner fra venstre.
    23'
    Isak Jensen
    Isak Jensen (Viborg FF) kommer til en målsjanse på Parken Stadium, men klarer ikke å score.
    23'
    Sandi Putros tildeler FC København en corner. Magnus Mattsson sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    26'
    Magnus Mattsson (FC København) slår en corner fra høyre side på Parken Stadium.
    26'
    Gabriel Pereira Magalhaes dos Santos
    Gabriel Pereira Magalhaes dos Santos (FC København) header ballen mot mål, men Viborg FF klarerer.
    26'
    26'
    Magnus Mattsson (FC København) løfter inn en corner fra venstre på Parken Stadium.
    30'
    33'
    Sergio Pereira Andrade ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    33'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Stipe Radic (Viborg FF) vrir seg av smerte i gresset.
    33'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Amin Chiakha (FC København) vrir seg av smerte i gresset.
    34'
    Sergio Pereira Andrade er tilbake på banen igjen.
    36'
    Stipe Radic ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i København.
    36'
    Amin Chiakha kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Parken Stadium.
    36'
    Frispark Viborg FF.
    41'
    Magnus Hee Westergaard
    Viborg FF angriper i København. Magnus Hee Westergaard fyrer av et skudd som går utenfor.
    42'
    FC København får tildelt et frispark
    I København har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    43'
    Gult kort til Viborg FF
    Renato Junior
    Renato Junior (Viborg FF) mottar sitt første gule kort for dagen på Parken Stadium.
    43'
    Sandi Putros tildeler Viborg FF en corner. Sergio Pereira Andrade sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    45'+1
    Lukas Lerager
    Lukas Lerager (FC København) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    45'+3
    45'+5
    Isak Jensen
    45'+6
    Spillerbytte - FC København
    Inn: Orri Steinn Oskarsson
    Ut: Amin Chiakha
    FC København bytter ut Amin Chiakha med Orri Steinn Oskarsson. Dette er det første byttet som Jacob Neestrup gjør i dagens kamp.
    46'
    Spillet på Parken Stadium er stoppet midlertidig fordi Sergio Pereira Andrade ligger nede.
    49'
    Viborg FF slipper å klare seg uten Sergio Pereira Andrade som kommer tilbake på banen igjen.
    50'
    FC København blir avblåst for offside
    En av FC Københavns spillere blir avblåst for offside på Parken Stadium.
    52'
    William Clem
    Målsjanse til FC København! William Clem treffer mål, men keeper redder.
    53'
    53'
    54'
    I København slår Magnus Mattsson en corner fra høyre.
    55'
    Gabriel Pereira Magalhaes dos Santos (FC København) header mot mål, men ballen går utenfor.
    55'
    Mål for Viborg FF!
    FC København 0 - 1 Viborg FF
    Mål: Jakob Vester Nielsen
    Målgivende: Sergio Pereira Andrade
    Viborg FF tar ledelsen 0-1 i København etter en heading av Jakob Vester Nielsen! Flott spill fra Sergio Pereira Andrade før målet.
    58'
    62'
    Inn: Rasmus Falk
    Ut: Magnus Mattsson
    FC København gjør sitt andre bytte. Magnus Mattsson erstattes av Rasmus Falk.
    62'
    Inn: Mohamed Elyounoussi
    Ut: Victor Mow Froholdt
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FC København. Inn kommer Mohamed Elyounoussi, mens Victor Mow Froholdt tar plass på benken.
    63'
    Inn: Giorgi Gocholeishvili
    Ut: Birger Meling
    FC København bytter ut Birger Meling med Giorgi Gocholeishvili.
    63'
    Sergio Pereira Andrade (Viborg FF) slår en corner fra venstre side på Parken Stadium.
    64'
    66'
    Kevin Diks ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    66'
    Inn: Anosike Ementa
    Ut: Renato Junior
    Renato Junior (Viborg FF) erstattes av Anosike Ementa.
    67'
    Inn: Jamie Jacobs
    Ut: Jakob Vester Nielsen
    Pål Fjelde (Viborg FF) gjør sitt tredje bytte for dagen. Jamie Jacobs erstatter Jakob Vester Nielsen.
    67'
    Inn: Ibrahim Said
    Ut: Isak Jensen
    Pål Fjelde gjør dagens fjerde bytte i København, når han tar ut Isak Jensen og setter inn Ibrahim Said.
    67'
    Kevin Diks er tilbake i kampen igjen.
    68'
    Stopp i spillet
    Mohamed Elyounoussi
    FC København avanserer forover i København. Mohamed Elyounoussi avslutter, men treffer ikke mål.
    70'
    Inn: Munashe Garananga
    Ut: Kevin Diks
    Jacob Neestrup (FC København) tar ut Kevin Diks som ser ut til å slite med en skade. Inn kommer Munashe Garananga.
    72'
    Giorgi Gocholeishvili
    FC København angriper. Giorgi Gocholeishvili får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    73'
    73'
    Sandi Putros tildeler FC København en corner. Elias Achouri sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    76'
    Frispark for Viborg FF på egen banehalvdel.
    76'
    Gult kort til FC København
    Giorgi Gocholeishvili (FC København) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    76'
    Sandi Putros signaliserer et frispark til FC København på egen banehalvdel.
    77'
    Mål for FC København!
    FC København 1 - 1 Viborg FF
    Mål: Orri Steinn Oskarsson
    Målgivende: Mohamed Elyounoussi
    Mål! hjemmelag utligner ved Orri Steinn Oskarsson. Stillingen er nå 1-1. Mohamed Elyounoussi var nest sist på ballen.
    78'
    Ibrahim Said
    Ibrahim Said (Viborg FF) kommer seg fri på Parken Stadium, men avslutningen går utenfor.
    80'
    83'
    Sandi Putros signaliserer et frispark til Viborg FF på egen banehalvdel.
    84'
    Dommeren gir Elias Achouri (FC København) et gult kort.
    85'
    85'
    FC København tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    86'
    I København slår Elias Achouri en corner fra høyre.
    87'
    Dommer Sandi Putros venter med å sette i gang spillet fordi Jean-Manuel Mbom ligger nede.
    88'
    Elias Achouri (FC København) løfter inn en corner fra venstre på Parken Stadium.
    89'
    FC København angriper på Parken Stadium, men Mohamed Elyounoussi header utenfor.
    89'
    Viborg FF slipper å klare seg uten Jean-Manuel Mbom som kommer tilbake på banen i København.
    89'
    Ibrahim Said (Viborg FF) visar framfötterna men nickar utanför.
    90'
    Inn: Charly Horneman
    Ut: Sergio Pereira Andrade
    Viborg FF gjør sitt femte bytte. Sergio Pereira Andrade erstattes av Charly Horneman.
    90'+1
    Viborg FF må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra FC København.
    90'+3
    Munashe Garananga
    Sjanse! FC København avanserer forover, men Munashe Garananga avslutter utenfor.