Frispark for FC KTP Kotka på egen banehalvdel.
    Sjanse til Tampereen Ilves! Hernan Luna er nær ved å score, men keeper redder.
    Mohammad Al-Emara signaliserer et frispark til Tampereen Ilves.
    9'
    I Kotka har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    11'
    Mohammad Al-Emara tildeler Tampereen Ilves en corner. Joona Veteli sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    14'
    Joona Veteli
    Joona Veteli (Tampereen Ilves) fyrer av et skudd som går utenfor.
    14'
    Kan Tampereen Ilves utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    17'
    Teemu Jantti
    Tampereen Ilves avanserer forover i Kotka. Teemu Jantti avslutter, men treffer ikke mål.
    18'
    Eetu Vertainen
    Tampereen Ilves angriper i Kotka. Eetu Vertainen fyrer av et skudd som går utenfor.
    20'
    Alain Ebwelle
    FC KTP Kotka angriper i Kotka. Alain Ebwelle avslutter på mål, men greier ikke å score.
    25'
    Tampereen Ilves, prøver et skudd, men det reddes
    25'
    Frispark FC KTP Kotka.
    27'
    Gult kort til Tampereen Ilves
    Dommer Mohammad Al-Emara viser Joona Veteli (Tampereen Ilves) det gule kortet.
    27'
    Mohammad Al-Emara signaliserer et frispark til FC KTP Kotka på egen banehalvdel.
    33'
    34'
    Momo Sissoko
    I Kotka header Momo Sissoko (FC KTP Kotka) mot mål, men ballen går utenfor.
    35'
    En av FC KTP Kotkas spillere blir avblåst for offside på Arto Tolsa Areena.
    36'
    Matias Lindfors (FC KTP Kotka) slår en corner fra venstre side på Arto Tolsa Areena.
    39'
    David Ramadingaye
    FC KTP Kotka angriper, men avslutningen til David Ramadingaye går utenfor.
    40'
    Målsjanse på Arto Tolsa Areena! Eetu Vertainen fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    41'
    41'
    42'
    Tampereen Ilves tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    43'
    45'
    Tampereen Ilves angriper i Kotka, men blir avblåst for offside.
    45'
    Sjanse i Kotka! Eetu Vertainen (Tampereen Ilves) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    45'+1
    45'+1
    Frispark i en god posisjon for Tampereen Ilves!
    45'+2
    46'
    Matias Lindfors (FC KTP Kotka) løfter inn en corner fra venstre på Arto Tolsa Areena.
    48'
    Spillerbytte - Tampereen Ilves
    Inn: Momodou Sarr
    Ut: Hernan Luna
    Hernan Luna (Tampereen Ilves) erstattes av Momodou Sarr.
    48'
    Mål for FC KTP Kotka!
    FC KTP Kotka 1 - 0 Tampereen Ilves
    Mål: Johannes Laaksonen
    Målgivende: Matias Lindfors
    Johannes Laaksonen setter ballen i nettet og FC KTP Kotka leder nå 1-0. Flott spill fra Matias Lindfors før målet.
    49'
    I Kotka slår Joona Veteli en corner fra venstre.
    52'
    53'
    Eetu Vertainen (Tampereen Ilves) kommer til en målsjanse på Arto Tolsa Areena, men klarer ikke å score.
    53'
    Thomas Agyiri (FC KTP Kotka) løfter inn en corner fra høyre på Arto Tolsa Areena.
    55'
    Frispark for Tampereen Ilves på egen banehalvdel.
    55'
    Anton Eerola
    Anton Eerola (FC KTP Kotka) kommer seg fri på Arto Tolsa Areena, men avslutningen går utenfor.
    57'
    Mohammad Al-Emara signaliserer et frispark til Tampereen Ilves like utenfor FC KTP Kotka-området.
    58'
    Mohammad Al-Emara tildeler Tampereen Ilves en corner. Joona Veteli sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    59'
    59'
    Skudd utenfor mål, Tampereen Ilves
    Eetu Mommo
    61'
    Eetu Mommo
    Tampereen Ilves angriper. Eetu Mommo får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    61'
    61'
    Mål for Tampereen Ilves!
    FC KTP Kotka 1 - 1 Tampereen Ilves
    Mål: Eetu Vertainen
    Utligning! Eetu Vertainen setter ballen i mål og stillingen er nå 1-1.
    62'
    FC KTP Kotka tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    63'
    Thomas Agyiri (FC KTP Kotka) slår en corner fra høyre side på Arto Tolsa Areena.
    64'
    Johannes Laaksonen
    Målsjanse! Johannes Laaksonen (FC KTP Kotka) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    65'
    65'
    Inn: Jean Carlos Blanco Becerra
    Ut: Patrick Loa Loa
    Tampereen Ilves bytter ut Patrick Steve Loa Loa med Jean Carlos Blanco.
    66'
    Inn: Vigori Jean Jaures Gbe
    Ut: Felipe Aspegren
    Tampereen Ilves gjør sitt tredje bytte. Felipe Aspegren erstattes av Vigori Jean Jaures Gbe.
    66'
    68'
    FC KTP Kotka angriper på Arto Tolsa Areena, men Momo Sissoko header utenfor.
    68'
    Spillerbytte - FC KTP Kotka
    Inn: Pierre-Daniel Nguinda
    Ut: Matias Paavola
    FC KTP Kotka bytter ut Matias Paavola med Pierre-Daniel Nguinda. Dette er det første byttet som Argo Arbeiter gjør i dagens kamp.
    68'
    Inn: Tuure Siira
    Ut: Doni Arifi
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Tampereen Ilves. Inn kommer Tuure Siira, mens Doni Arifi tar plass på benken.
    69'
    Jean Carlos Blanco Becerra
    Jean Carlos Blanco (Tampereen Ilves) avanserer forover på Arto Tolsa Areena. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    71'
    71'
    71'
    FC KTP Kotka angriper, men Mohammad Al-Emara blåser for offside.
    72'
    Momodou Sarr
    Tampereen Ilves fosser forover og Momodou Sarr fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    73'
    73'
    Mohammad Al-Emara signaliserer et frispark til Tampereen Ilves på egen banehalvdel.
    74'
    Gult kort til FC KTP Kotka
    David Ramadingaye (FC KTP Kotka) mottar et gult kort på Arto Tolsa Areena, og må dermed stå over en kamp pga for mange gule kort denne sesongen.
    75'
    76'
    Jean Carlos Blanco (Tampereen Ilves) mottar sitt første gule kort for dagen på Arto Tolsa Areena.
    76'
    78'
    Joona Veteli (Tampereen Ilves) avanserer forover på Arto Tolsa Areena. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    79'
    80'
    Inn: Kimi Kolsi
    Ut: Johannes Laaksonen
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FC KTP Kotka. Inn kommer Kimi Kolsi, mens Johannes Laaksonen tar plass på benken.
    81'
    Inn: Roger Mauricio Torres Hoya
    Ut: Eetu Vertainen
    Tampereen Ilves gjør sitt femte bytte. Eetu Vertainen erstattes av Roger Torres.
    85'
    Joona Veteli (Tampereen Ilves) slår en corner fra høyre side på Arto Tolsa Areena.
    85'
    Inn: Ingo Van Weert
    Ut: Niklas Leinonen
    Bytte for FC KTP Kotka. Ingo Van Weert kommer inn for Niklas Leinonen på Arto Tolsa Areena.
    86'
    Tuure Siira
    Tuure Siira (Tampereen Ilves) fyrer av et skudd som går utenfor.
    87'
    88'
    Dommeren gir Alain Ebwelle (FC KTP Kotka) et gult kort.
    88'
    Målsjanse på Arto Tolsa Areena! Teemu Jantti fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    89'
    89'
    Hjørnespark til Tampereen Ilves
    89'
    Kalle Katz ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    90'+1
    Kalle Katz ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Kotka.
    90'+2
    Eetu Mommo
    Tampereen Ilves avanserer forover i Kotka. Eetu Mommo avslutter, men treffer ikke mål.