Frispark for Seinajoen JK på egen banehalvdel.
    I Lahti slår Niko Markkula en corner fra høyre.
    FC Lahti tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    Dimitry Imbongo
    FC Lahti angriper i Lahti. Dimitry Imbongo fyrer av et skudd som går utenfor.
    13'
    Mikko Kuningas
    FC Lahti angriper i Lahti. Mikko Kuningas avslutter på mål, men greier ikke å score.
    18'
    Seinajoen JK, prøver et skudd, men det reddes
    18'
    Ville Nevalainen signaliserer et frispark til FC Lahti på egen banehalvdel.
    18'
    Jasin Assehnoun
    Målsjanse på Lahti Stadium! Jasin Assehnoun fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    22'
    22'
    Ville Nevalainen tildeler Seinajoen JK en corner. Niko Markkula sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    24'
    Serge Atakayi
    Sjanse! Seinajoen JK avanserer forover, men Serge Atakayi avslutter utenfor.
    24'
    Ville Nevalainen tildeler Seinajoen JK en corner. Niko Markkula sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    27'
    Mikko Kuningas (FC Lahti) slår en corner fra høyre side på Lahti Stadium.
    29'
    Ville Nevalainen signaliserer et frispark til Seinajoen JK på egen banehalvdel.
    30'
    Skade: FC Lahti
    32'
    Tilbake fra skade: FC Lahti
    33'
    35'
    35'
    Frispark for FC Lahti på egen banehalvdel.
    35'
    Gult kort til Seinajoen JK
    Tuco
    Dommer Ville Nevalainen gir Tuco (Seinajoen JK) et gult kort.
    36'
    Tuco
    Seinajoen JK angriper og Tuco får avsluttet. Headingen treffer ikke FC Lahti-målet.
    38'
    42'
    Hjørnespark til FC Lahti
    42'
    Dimitry Imbongo (FC Lahti) header utenfor.
    43'
    44'
    Mikko Kuningas (FC Lahti) løfter inn en corner fra høyre på Lahti Stadium.
    45'+2
    48'
    Anel Rashkaj
    Anel Rashkaj (Seinajoen JK) mottar sitt første gule kort for dagen på Lahti Stadium.
    50'
    50'
    Frispark FC Lahti.
    51'
    51'
    52'
    56'
    Henri Eninful
    FC Lahti avanserer forover i Lahti. Henri Eninful avslutter, men treffer ikke mål.
    56'
    Serge Atakayi (Seinajoen JK) kommer seg fri på Lahti Stadium, men avslutningen går utenfor.
    59'
    I Lahti slår Mikko Kuningas en corner fra høyre.
    60'
    Mikko Viitikko
    Målsjanse! Mikko Viitikko (FC Lahti) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    61'
    Seinajoen JK angriper, men blir avblåst for offside.
    61'
    Ville Nevalainen signaliserer et frispark til Seinajoen JK.
    62'
    Gult kort til FC Lahti
    Dommer Ville Nevalainen viser Mikko Viitikko (FC Lahti) det gule kortet.
    62'
    Spillerbytte - Seinajoen JK
    Inn: Denys Oliynyk
    Ut: Serge Atakayi
    Seinajoen JK bytter ut Serge Atakayi med Denys Oliynyk.
    62'
    Skudd på mål, FC Lahti
    64'
    64'
    FC Lahti angriper i Lahti. Jasin Assehnoun avslutter på mål, men greier ikke å score.
    67'
    Jasin Assehnoun (FC Lahti) løfter inn en corner fra venstre på Lahti Stadium.
    68'
    FC Lahti angriper, men avslutningen til Jasin Assehnoun går utenfor.
    68'
    Inn: Billy Ions
    Ut: Daniel Håkans
    Daniel Hakans (Seinajoen JK) erstattes av Billy Ions.
    73'
    Inn: Robin Sid
    Ut: Keaton Isaksson
    Bytte for Seinajoen JK. Robin Sid kommer inn for Keaton Isaksson på Lahti Stadium.
    73'
    Niko Markkula (Seinajoen JK) slår en corner fra venstre side på Lahti Stadium.
    74'
    74'
    Frispark til Seinajoen JK på halvdelen til FC Lahti.
    76'
    Tuco
    Tuco (Seinajoen JK) kommer til en målsjanse på Lahti Stadium, men klarer ikke å score.
    77'
    78'
    Skudd utenfor mål, FC Lahti
    79'
    Jean-Christophe Coubronne
    Målsjanse! Coubronne (FC Lahti) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    80'
    Billy Ions
    Sjanse i Lahti! Billy Ions (Seinajoen JK) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.