1-1
Ofori45'+1
    Kampen har startet.
    Samson Ebuka Obioha
    Seinajoen JK fosser forover og Samson Ebuka Obioha fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    4'
    FC Lahti, prøver et skudd, men det reddes
    4'
    I Lahti har et frispark blitt tildelt bortelag.
    5'
    Gult kort til FC Lahti
    Arian Kabashi
    Arian Kabashi (FC Lahti) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    5'
    Valentin Gasc (Seinajoen JK) løfter inn en corner fra venstre på Lahti Stadium.
    6'
    Sjanse til Seinajoen JK! Samson Ebuka Obioha er nær ved å score, men keeper redder.
    6'
    6'
    Murilo (Seinajoen JK) slår en corner fra høyre side på Lahti Stadium.
    10'
    Seinajoen JK tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    12'
    Peiman Simani signaliserer et frispark til FC Lahti på egen banehalvdel.
    14'
    FC Lahti fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    15'
    Peiman Simani signaliserer et frispark til Seinajoen JK.
    19'
    I Lahti slår Murilo en corner fra høyre.
    20'
    Jake Dunwoody
    Jake Dunwoody (Seinajoen JK) header mot mål, men ballen går utenfor.
    20'
    Frispark for FC Lahti på egen banehalvdel.
    22'
    Frispark til FC Lahti på halvdelen til Seinajoen JK.
    25'
    Mål for FC Lahti!
    FC Lahti 1 - 0 Seinajoen JK
    Mål: Tommi Jantti
    I Lahti tar FC Lahti ledelsen 1-0 etter et mål av Tommi Jantti.
    25'
    Frispark FC Lahti.
    29'
    Peiman Simani tildeler FC Lahti en corner. Mikko Kuningas sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    33'
    Tommi Jantti (FC Lahti) løfter inn en corner fra venstre på Lahti Stadium.
    33'
    Daniel Koskipalo
    FC Lahti avanserer forover i Lahti. Daniel Koskipalo avslutter, men treffer ikke mål.
    33'
    Mikko Kuningas
    Mikko Kuningas (FC Lahti) kommer til en målsjanse på Lahti Stadium, men klarer ikke å score.
    37'
    Frispark Seinajoen JK.
    39'
    Kingsley Ofori
    Kingsley Ofori (Seinajoen JK) kommer seg fri på Lahti Stadium, men avslutningen går utenfor.
    42'
    Mål for Seinajoen JK!
    FC Lahti 1 - 1 Seinajoen JK
    Mål: Kingsley Ofori
    Mål! Kingsley Ofori utligner for Seinajoen JK. Stillingen er dermed 1-1 i Lahti.
    45'+1
    46'
    Frispark for Seinajoen JK på egen banehalvdel.
    48'
    51'
    Skudd på mål, FC Lahti
    53'
    Seinajoen JK, prøver et skudd, men det reddes
    53'
    Peiman Simani signaliserer et frispark til Seinajoen JK like utenfor FC Lahti-området.
    54'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Tommi Jantti (FC Lahti) vrir seg av smerte i gresset.
    56'
    I Lahti slår Valentin Gasc en corner fra venstre.
    57'
    Matej Hradecky
    Matej Hradecky (Seinajoen JK) kommer till avslutning – heading i stolpen! Oi, oi, oi.
    57'
    Tommi Jantti er på beina igjen og fortsetter kampen.
    57'
    Jeremiah Streng
    Seinajoen JK angriper i Lahti. Jeremiah Streng fyrer av et skudd som går utenfor.
    58'
    Bubacar Djalo
    Bubacar Djalo (FC Lahti) får et gult kort av dommer Peiman Simani.
    59'
    Peiman Simani signaliserer et frispark til Seinajoen JK på egen banehalvdel.
    60'
    Teemu Penninkangas ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    63'
    Teemu Penninkangas er tilbake på banen igjen.
    64'
    Onni Hanninen
    Målsjanse til FC Lahti! Onni Hanninen treffer mål, men keeper redder.
    64'
    64'
    65'
    Spillerbytte - FC Lahti
    Inn: Samuel Pasanen
    Ut: Tommi Jantti
    Tommi Jantti (FC Lahti) ser ikke ut til å kunne fortsette og erstattes av Samuel Pasanen.
    66'
    Inn: Leon Krekovic
    Ut: Onni Hanninen
    FC Lahti bytter ut Onni Hanninen med Leon Krekovic. Dette er det andre byttet som Mikko Mannila gjør i dagens kamp.
    66'
    Spillerbytte - Seinajoen JK
    Inn: Diego Rojas
    Ut: Valentin Gasc
    Seinajoen JK gjør sitt første bytte. Valentin Gasc erstattes av Diego Rojas.
    71'
    Inn: Tuomas Kaukua
    Ut: Jeremiah Streng
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Seinajoen JK. Inn kommer Tuomas Kaukua, mens Jeremiah Streng tar plass på benken.
    71'
    FC Lahti angriper, men Peiman Simani blåser for offside.
    73'
    FC Lahti tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    77'
    80'
    81'
    Krisjanis Zviedris vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    83'
    Inn: Otto Kemppainen
    Ut: Kingsley Ofori
    Kingsley Ofori (Seinajoen JK) erstattes av Otto Kemppainen.
    83'
    Seinajoen JK slipper å klare seg uten Krisjanis Zviedris som kommer tilbake på banen i Lahti.
    84'
    85'
    Inn: Irfan Sadik
    Ut: Matheus Alves
    Bytte for FC Lahti. Irfan Sadik kommer inn for Matheus Alves på Lahti Stadium.
    86'
    Inn: Matti Klinga
    Ut: Mikko Kuningas
    FC Lahti bytter ut Mikko Kuningas med Matti Klinga.
    86'
    87'
    Marin Ljubic ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    87'
    FC Lahti slipper å klare seg uten Marin Ljubic som kommer tilbake på banen igjen.
    88'
    Inn: Weslen Junior Faustino de Melo
    Ut: Samson Ebuka Obioha
    Joaquin Gomez (Seinajoen JK) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Weslen Junior Faustino de Melo erstatter Samson Ebuka Obioha.
    88'
    Inn: Pyry Petteri Hannola
    Ut: Nooa Laine
    Joaquin Gomez gjør dagens femte bytte i Lahti, når han tar ut Nooa Laine og setter inn Pyry Petteri Hannola.
    88'
    Hjørnespark til FC Lahti
    89'
    89'
    90'+1
    Pyry Petteri Hannola (Seinajoen JK) slår en corner fra høyre side på Lahti Stadium.