Frisparket tildelt Winterthur er farlig nær FC Luzerns målområde.
    Andrejs Ciganiks (FC Luzern) slår en corner fra høyre side på Swissporarena.
    Mål for FC Luzern!
    FC Luzern 1 - 0 FC Winterthur
    Mål: Lars Villiger
    Målgivende: Andrejs Ciganiks
    Mål! Lars Villiger header ballen i mål og gir FC Luzern ledelsen 1-0 på Swissporarena. Det er en fin assist fra Andrejs Ciganiks.
    3'
    Luca Cibelli signaliserer et frispark til Winterthur på egen banehalvdel.
    5'
    FC Luzern får tildelt et frispark
    FC Luzern tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    6'
    Frispark FC Luzern.
    7'
    Skudd på mål, FC Winterthur
    Musa Araz
    Musa Araz (Winterthur) avanserer forover på Swissporarena. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    12'
    FC Winterthur, prøver et skudd, men det reddes
    12'
    Basil Stillhart
    Målsjanse til Winterthur! Basil Stillhart treffer mål, men keeper redder.
    13'
    13'
    17'
    17'
    Skudd utenfor mål, FC Luzern
    Thibault Klidje
    Thibault Klidje (FC Luzern) fyrer av et skudd på Swissporarena – i tverrliggeren! Oi, oi, oi.
    21'
    Luca Cibelli tildeler FC Luzern en corner. Andrejs Ciganiks sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    22'
    Aleksandar Stankovic
    I Luzern slår Aleksandar Stankovic en corner fra høyre.
    23'
    Spillet på Swissporarena er stoppet midlertidig fordi Luca Antony Jaquez ligger nede.
    24'
    Tilbake fra skade: FC Luzern
    25'
    I Luzern har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    29'
    FC Luzern blir avblåst for offside
    Stefan Knezevic
    FC Luzern fosser fremover, men Luca Cibelli blåser for offside på Swissporarena.
    29'
    Frispark for FC Luzern på egen banehalvdel.
    31'
    Gult kort til FC Winterthur
    Granit Lekaj
    Granit Lekaj (Winterthur) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    33'
    Dommer Luca Cibelli venter med å sette i gang spillet fordi Nicky Beloko ligger nede.
    33'
    Nicky Beloko kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Swissporarena.
    34'
    Sinan Karweina
    FC Luzern angriper, men avslutningen til Sinan Karweina går utenfor.
    36'
    Sjanse til Winterthur! Granit Lekaj er nær ved å score, men keeper redder.
    36'
    36'
    Pius Dorn
    Pius Dorn (FC Luzern) kommer seg fri på Swissporarena, men avslutningen går utenfor.
    37'
    Frispark til FC Luzern på halvdelen til Winterthur.
    40'
    Skudd på mål, FC Luzern
    41'
    FC Luzern, prøver et skudd, men det reddes
    41'
    Luca Cibelli signaliserer et frispark til FC Luzern på egen banehalvdel.
    41'
    Randy Schneider
    Dommer Luca Cibelli viser Randy Schneider (Winterthur) det gule kortet.
    41'
    Frispark for Winterthur på egen banehalvdel.
    44'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Markus Kuster (Winterthur) vrir seg av smerte i gresset.
    44'
    Markus Kuster ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Luzern.
    45'+1
    Spillerbytte - FC Winterthur
    Inn: Stefanos Kapino
    Ut: Markus Kuster
    Ognjen Zaric gjør dagens første bytte i Luzern, når han tar ut Markus Kuster og setter inn Stefanos Kapino.
    46'
    Winterthur tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    46'
    FC Winterthur får tildelt et hjørnespark
    Musa Araz
    Musa Araz (Winterthur) løfter inn en corner fra høyre på Swissporarena.
    47'
    Musa Araz
    47'
    Matteo Di Giusto
    Sjanse i Luzern! Matteo Di Giusto (Winterthur) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    50'
    50'
    FC Luzern 2 - 0 FC Winterthur
    Målgivende: Thibault Klidje
    Mål! Lars Villiger øker ledelsen til 2-0. Thibault Klidje sto for den målgivende pasningen.
    51'
    FC Luzern fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    56'
    Spillerbytte - FC Luzern
    Inn: Kevin Spadanuda
    Ut: Jakub Kadak
    Bytte for FC Luzern. Kevin Spadanuda kommer inn for Jakub Kadak på Swissporarena.
    57'
    Inn: Jesper Löfgren
    Ut: Thibault Klidje
    FC Luzern bytter ut Thibault Klidje med Jesper Löfgren.
    57'
    57'
    Luca Cibelli signaliserer et frispark til Winterthur.
    58'
    58'
    Inn: Elias Maluvunu
    Ut: Christian Pierre Louis Gomis
    Winterthur gjør sitt andre bytte. Christian Pierre Louis Gomis erstattes av Elias Maluvunu.
    59'
    Luca Cibelli signaliserer et frispark til FC Luzern.
    61'
    63'
    Skudd utenfor mål, FC Winterthur
    Målsjanse! Basil Stillhart (Winterthur) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    65'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Luzern fordi Luca Antony Jaquez får behandling for en skade på banen.
    65'
    Luca Antony Jaquez er på beina igjen og fortsetter kampen på Swissporarena.
    67'
    Souleymane Diaby
    Dommeren gir Souleymane Diaby (Winterthur) et gult kort.
    68'
    Det blir farlig! Frispark for FC Luzern er nær straffområde.
    68'
    Frispark til Winterthur på halvdelen til FC Luzern.
    71'
    Inn: Severin Ottiger
    Ut: Luca Antony Jaquez
    Mario Frick (FC Luzern) blir nødt til å gjøre sitt tredje bytte. Severin Ottiger erstatter Luca Antony Jaquez som sannsynligvis er skadet.
    72'
    Inn: Tyron Owusu
    Ut: Aleksandar Stankovic
    Aleksandar Stankovic (FC Luzern) erstattes av Tyron Owusu.
    72'
    74'
    Andrejs Ciganiks (FC Luzern) slår en corner fra venstre side på Swissporarena.
    75'
    Inn: Carmine Chiappetta
    Ut: Basil Stillhart
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Winterthur. Inn kommer Carmine Chiappetta, mens Basil Stillhart tar plass på benken.
    75'
    FC Luzern 3 - 0 FC Winterthur
    Mål: Sinan Karweina
    Målgivende: Lars Villiger
    Sinan Karweina øker FC Luzerns ledelse til 3-0! Flott spill fra Lars Villiger før målet.
    77'
    Boubacar Fofana
    Boubacar Fofana (Winterthur) kommer til en målsjanse på Swissporarena, men klarer ikke å score.
    79'
    80'
    Boubacar Fofana (Winterthur) pådrar seg et gult kort.
    80'
    Skade: FC Luzern
    80'
    81'
    82'
    Inn: Remo Arnold
    Ut: Musa Araz
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Winterthur. Inn kommer Remo Arnold, mens Musa Araz tar plass på benken.