2-1

Anders Dreyer
    FC Midtjylland angriper, men avslutningen til Anders Dreyer går utenfor.
    2'
    Jakob Alexander Sundberg signaliserer et frispark til Horsens på egen banehalvdel.
    9'
    FC Midtjylland fosser fremover, men Jakob Alexander Sundberg blåser for offside på MCH Arena.
    12'
    Emiliano Martinez
    FC Midtjylland avanserer forover i Herning. Emiliano Martinez avslutter, men treffer ikke mål.
    13'
    En av Horsenss spillere blir avblåst for offside på MCH Arena.
    16'
    Frispark til FC Midtjylland på halvdelen til Horsens.
    17'
    Elijah Just
    Elijah Just (Horsens) kommer til en målsjanse på MCH Arena, men klarer ikke å score.
    19'
    Mål for AC Horsens!
    FC Midtjylland 0 - 1 AC Horsens
    Mål: Lubambo Musonda
    Målgivende: David Kruse
    Mål! Lubambo Musonda gir Horsens ledelsen 0-1 i Herning. Flott spill fra David Kruse før målet.
    20'
    Mål for FC Midtjylland!
    FC Midtjylland 1 - 1 AC Horsens
    Mål: Anders Dreyer
    Målgivende: Pione Sisto
    Mål! Anders Dreyer utligner for FC Midtjylland. Stillingen er dermed 1-1 i Herning. Pione Sisto var nest sist på ballen.
    22'
    Målet til FC Midtjylland sjekkes av VAR
    24'
    Målet til FC Midtjylland blir stående
    25'
    Pione Sisto
    FC Midtjylland angriper i Herning. Pione Sisto fyrer av et skudd som går utenfor.
    31'
    FC Midtjylland angriper i Herning, men blir avblåst for offside.
    33'
    FC Midtjylland tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    34'
    En av FC Midtjyllands spillere blir avblåst for offside.
    35'
    Frispark for FC Midtjylland på egen banehalvdel.
    37'
    Horsens tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    38'
    James Gomez (Horsens) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på MCH Arena.
    39'
    James Gomez er på beina igjen og fortsetter kampen.
    41'
    David Kruse (Horsens) løfter inn en corner fra venstre på MCH Arena.
    45'
    Horsens angriper, men blir avblåst for offside.
    45'+1
    Frispark for Horsens på egen banehalvdel.
    47'
    Magnus Risgaard Jensen vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    48'
    Pione Sisto
    Pione Sisto (FC Midtjylland) fyrer av et skudd som går utenfor.
    50'
    Spillerbytte - AC Horsens
    Inn: Alexander Ludwig
    Ut: Magnus Risgaard Jensen
    Horsens bytter ut Magnus Risgaard Jensen som ikke ser ut til å kunne fortsette. Jens Berthel Askou blir dermed tvunget til å gjøre sitt første bytte og setter inn Alexander Ludwig.
    50'
    Jakob Alexander Sundberg signaliserer et frispark til FC Midtjylland.
    54'
    I Herning har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    56'
    Jakob Alexander Sundberg tildeler Horsens en corner. David Kruse sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    60'
    Lubambo Musonda
    Horsens fosser forover og Lubambo Musonda fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    61'
    FC Midtjylland, prøver et skudd, men det reddes
    61'
    Spillerbytte - FC Midtjylland
    Inn: Gustav Isaksen
    Ut: Nikolas Dyhr
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FC Midtjylland. Inn kommer Gustav Isaksen, mens Nikolas Dyhr tar plass på benken.
    62'
    Inn: Stefan Gartenmann
    Ut: Mads Dohr Thychosen
    FC Midtjylland gjør sitt andre bytte. Mads Dohr Thychosen erstattes av Stefan Gartenmann.
    62'
    Målsjanse! Anders Dreyer (FC Midtjylland) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    65'
    Sory Kaba
    Sjanse! FC Midtjylland avanserer forover, men Sory Kaba avslutter utenfor.
    66'
    Sory Kaba
    Sjanse i Herning! Sory Kaba (FC Midtjylland) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    68'
    AC Horsens, prøver et skudd, men det reddes
    68'
    I Herning slår Pione Sisto en corner fra venstre.
    69'
    Gustav Isaksen
    FC Midtjylland angriper i Herning. Gustav Isaksen avslutter på mål, men greier ikke å score.
    70'
    70'
    Sjanse! Horsens avanserer forover, men Sory Kaba avslutter utenfor.
    71'
    Frispark FC Midtjylland.
    71'
    Gustav Isaksen (FC Midtjylland) avanserer forover på MCH Arena. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    72'
    72'
    Lubambo Musonda (Horsens) slår en corner fra høyre side på MCH Arena.
    73'
    Jakob Alexander Sundberg signaliserer et frispark til FC Midtjylland på egen banehalvdel.
    75'
    Inn: Aron Sigurdarson
    Ut: Simon Makienok
    Jens Berthel Askou gjør dagens andre bytte i Herning, når han tar ut Simon Makienok og setter inn Aron Sigurdarson.
    75'
    Inn: Samson Iyede
    Ut: Elijah Just
    Horsens bytter ut Elijah Just med Samson Iyede.
    75'
    76'
    Frispark i en god posisjon for FC Midtjylland!
    76'
    Pione Sisto
    FC Midtjylland angriper. Pione Sisto får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    77'
    77'
    Erik Sviatchenko (FC Midtjylland) slår en corner fra venstre side på MCH Arena.
    77'
    Inn: Paulinho
    Ut: Oliver Sorensen
    Oliver Sorensen (FC Midtjylland) erstattes av Paulinho.
    79'
    Aron Sigurdarson
    Aron Sigurdarson (Horsens) kommer seg fri på MCH Arena, men avslutningen går utenfor.
    80'
    Rødt kort til AC Horsens
    Alexander Ludwig
    Utvisning! Horsens må klare seg uten Alexander Ludwig resten av kampen etter et direkte rødt kort.
    81'
    Det blir farlig! Frispark for FC Midtjylland er nær straffområde.
    81'
    Pione Sisto
    Sjanse til FC Midtjylland! Pione Sisto er nær ved å score, men keeper redder.
    82'
    82'
    Inn: Jonas Gemmer
    Ut: Mads Kaalund
    Horsens gjør sitt fjerde bytte. Mads Kaalund erstattes av Jonas Gemmer.
    83'
    Inn: Mikkel Lassen
    Ut: Anders Jacobsen
    Horsens bytter ut Anders Jacobsen med Mikkel Lassen. Dette er det femte byttet som Jens Berthel Askou gjør i dagens kamp.
    83'
    Gult kort til AC Horsens
    Samson Iyede
    Dommeren gir Samson Iyede (Horsens) et gult kort.
    85'
    85'
    FC Midtjylland 2 - 1 AC Horsens
    Mål: Kristoffer Olsson
    Målgivende: Erik Sviatchenko
    I Herning tar FC Midtjylland ledelsen 2-1 etter et mål av Kristoffer Olsson. Erik Sviatchenko sto for den målgivende pasningen.
    86'
    87'
    Matej Delac
    Matej Delac (Horsens) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    90'
    90'+1
    Målet til FC Midtjylland blir annullert
    90'+1
    Gult kort til FC Midtjylland
    Erik Sviatchenko
    Erik Sviatchenko (FC Midtjylland) får et gult kort av dommer Jakob Alexander Sundberg.