Kristall Mani Ingason (Soenderjyske) slår en corner fra venstre side på MCH Arena.
    Mål for Soenderjyske!
    FC Midtjylland 0 - 1 Soenderjyske
    Mål: Lirim Qamili
    Målgivende: Lukas Edvin Björklund
    Soenderjyske leder 0-1 etter en scoring av Lirim Qamili. Lukas Edvin Björklund sto for den målgivende pasningen.
    4'
    FC Midtjylland får tildelt et hjørnespark
    8'
    Skudd utenfor mål, FC Midtjylland
    Adam Buksa
    Adam Buksa (FC Midtjylland) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    8'
    FC Midtjylland får tildelt et frispark
    I Herning har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    9'
    Skudd på mål, Soenderjyske
    Mads Agger
    Soenderjyske fosser forover og Mads Agger fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    11'
    Soenderjyske, prøver et skudd, men det reddes
    11'
    Dommer Michael Tykgaard venter med å sette i gang spillet fordi Adam Gabriel ligger nede.
    12'
    Dario Osorio
    Michael Tykgaard tildeler FC Midtjylland en corner. Dario Osorio sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    13'
    Skudd på mål, FC Midtjylland
    Sjanse til FC Midtjylland! Dario Osorio er nær ved å score, men keeper redder.
    13'
    FC Midtjylland, prøver et skudd, men det reddes
    13'
    Adam Gabriel kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på MCH Arena.
    13'
    15'
    Mål for FC Midtjylland!
    FC Midtjylland 1 - 1 Soenderjyske
    Mål: Adam Buksa
    Målgivende: Dario Osorio
    Mål! hjemmelag utligner ved Adam Buksa. Stillingen er nå 1-1. Dario Osorio var nest sist på ballen.
    15'
    16'
    FC Midtjylland blir avblåst for offside
    Oliver Sorensen
    FC Midtjylland fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    17'
    Edward Chilufya
    Sjanse i Herning! Edward Chilufya (FC Midtjylland) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    19'
    19'
    Mads Agger (Soenderjyske) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på MCH Arena.
    20'
    Mads Agger ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Herning.
    21'
    FC Midtjylland tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    22'
    Michael Tykgaard signaliserer et frispark til FC Midtjylland på egen banehalvdel.
    22'
    Gult kort til Soenderjyske
    Dalton Wilkins
    Dalton Wilkins (Soenderjyske) får et gult kort av dommer Michael Tykgaard.
    23'
    Soenderjyske får tildelt et frispark
    Frispark for Soenderjyske på egen banehalvdel.
    23'
    Sefer Emini
    Målsjanse til Soenderjyske! Sefer Emini treffer mål, men keeper redder.
    25'
    25'
    28'
    29'
    Soenderjyske tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    31'
    FC Midtjylland 1 - 2 Soenderjyske
    Mål: Mads Agger
    Målgivende: Andreas Oggesen
    Mål! Soenderjyske tar ledelsen 1-2 ved Mads Agger. Flott spill fra Andreas Oggesen før målet.
    33'
    Michael Tykgaard signaliserer et frispark til FC Midtjylland like utenfor Soenderjyske-området.
    35'
    Daníel Leó Grétarsson
    Dommer Michael Tykgaard gir Daníel Leó Grétarsson (Soenderjyske) et gult kort.
    35'
    36'
    Frispark for FC Midtjylland på egen banehalvdel.
    37'
    37'
    Michael Tykgaard signaliserer et frispark til Soenderjyske.
    39'
    Gult kort til FC Midtjylland
    Dommer Michael Tykgaard viser Dario Osorio (FC Midtjylland) det gule kortet.
    39'
    Soenderjyske blir avblåst for offside
    Soenderjyske fosser fremover, men Michael Tykgaard blåser for offside på MCH Arena.
    40'
    Adam Buksa
    Adam Buksa (FC Midtjylland) avanserer forover på MCH Arena. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    41'
    41'
    Mads Agger ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    43'
    Soenderjyske angriper, men Michael Tykgaard blåser for offside.
    43'
    Frispark FC Midtjylland.
    44'
    Soenderjyske slipper å klare seg uten Mads Agger som kommer tilbake på banen i Herning.
    44'
    44'
    Michael Tykgaard signaliserer et frispark til Soenderjyske på egen banehalvdel.
    45'
    45'+2
    45'+2
    Spillet på MCH Arena er stoppet midlertidig fordi Andreas Oggesen ligger nede.
    45'+3
    Andreas Oggesen er på beina igjen og fortsetter kampen på MCH Arena.
    45'+4
    45'+5
    46'
    Andreas Oggesen
    Andreas Oggesen (Soenderjyske) pådrar seg et gult kort.
    48'
    Spillerbytte - FC Midtjylland
    Inn: Emiliano Martinez
    Ut: Denil Castillo
    Thomas Thomasberg (FC Midtjylland) gjør sitt første bytte for dagen. Emiliano Martinez erstatter Denil Castillo.
    48'
    Inn: Aral Simsir
    Ut: Pedro Bravo
    FC Midtjylland bytter ut Pedro Bravo med Aral Simsir. Dette er det andre byttet som Thomas Thomasberg gjør i dagens kamp.
    48'
    FC Midtjylland angriper, men blir avblåst for offside.
    49'
    49'
    En av Soenderjyskes spillere går i offside.
    50'
    Målet sjekkes av VAR
    50'
    Målet blir annullert
    51'
    En av FC Midtjyllands spillere blir avblåst for offside.
    51'
    53'
    53'
    55'
    FC Midtjylland 2 - 2 Soenderjyske
    Mål: Edward Chilufya
    Målgivende: Adam Gabriel
    Mål! Edward Chilufya utligner for FC Midtjylland. Stillingen er dermed 2-2 i Herning. Det er en fin assist fra Adam Gabriel.
    56'
    Mads Agger
    Mads Agger (Soenderjyske) løfter inn en corner fra høyre på MCH Arena.
    59'
    Frispark til FC Midtjylland på halvdelen til Soenderjyske.
    60'
    Mads Agger
    Mads Agger (Soenderjyske) slår en corner fra høyre side på MCH Arena.
    65'
    Adam Buksa
    Adam Buksa (FC Midtjylland) fyrer av et skudd som går utenfor.
    66'
    Lirim Qamili
    Lirim Qamili (Soenderjyske) kommer seg fri på MCH Arena, men avslutningen går utenfor.
    67'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Herning fordi Rasmus Vinderslev får behandling for en skade på banen.
    68'
    Spillerbytte - Soenderjyske
    Inn: Tobias Sommer
    Ut: Rasmus Vinderslev
    Rasmus Vinderslev (Soenderjyske) erstattes av Tobias Sommer.
    68'
    Inn: Tobias Klysner
    Ut: Mads Agger
    Thomas Norgaard gjør dagens tredje bytte i Herning, når han tar ut Mads Agger og setter inn Tobias Klysner.
    69'
    Inn: Franculino
    Ut: Edward Chilufya
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FC Midtjylland. Inn kommer Franculino, mens Edward Chilufya tar plass på benken.
    69'
    Rasmus Vinderslev er på beina igjen og fortsetter kampen på MCH Arena.
    69'
    Det blir farlig! Frispark for Soenderjyske er nær straffområde.
    70'
    Juninho
    Dommeren gir Juninho (FC Midtjylland) et gult kort.
    70'
    Inn: Joel Andersson
    Ut: Juninho
    FC Midtjylland bytter ut Juninho med Joel Andersson.
    71'
    Michael Tykgaard signaliserer et frispark til FC Midtjylland.
    74'
    75'
    FC Midtjylland 3 - 2 Soenderjyske
    Mål: Adam Gabriel
    Mål! Adam Gabriel gir FC Midtjylland en 3-2 ledelse.
    76'
    I Herning har et frispark blitt tildelt bortelag.
    77'
    Sefer Emini
    Målsjanse på MCH Arena! Sefer Emini fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    78'
    78'
    79'
    Hanbeom Lee
    I Herning header Hanbeom Lee (FC Midtjylland) mot mål, men ballen går utenfor.
    79'
    Inn: Mikkel Ladefoged
    Ut: Kristall Mani Ingason
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Soenderjyske. Inn kommer Mikkel Ladefoged, mens Kristall Mani Ingason tar plass på benken.
    83'
    Inn: Ivan Djantou
    Ut: Lukas Edvin Björklund
    Bytte for Soenderjyske. Ivan Djantou kommer inn for Lukas Edvin Björklund på MCH Arena.
    83'
    Inn: Ola Brynhildsen
    Ut: Adam Buksa
    Bytte for FC Midtjylland. Ola Brynhildsen kommer inn for Adam Buksa på MCH Arena.
    83'
    87'
    Tobias Sommer
    Tobias Sommer (Soenderjyske) løfter inn en corner fra høyre på MCH Arena.
    88'
    Maxime Soulas
    Soenderjyske angriper i Herning. Maxime Soulas fyrer av et skudd som går utenfor.
    88'
    88'
    90'
    Sefer Emini
    Målsjanse! Sefer Emini (Soenderjyske) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    90'+1
    Andreas Oggesen (Soenderjyske) slår en corner fra høyre side på MCH Arena.
    90'+3
    Soenderjyske avanserer forover i Herning. Lirim Qamili avslutter, men treffer ikke mål.