2-0
    Kampen er i gang på Max-Morlock-Stadion.
    Frispark 1 FC Nuremberg.
    1'
    Bastian Dankert tildeler 1 FC Nuremberg en corner. Enrico Valentini sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    2'
    Hannover 96, prøver et skudd, men det reddes
    2'
    Georg Margreitter
    Georg Margreitter (1 FC Nuremberg) avanserer forover på Max-Morlock-Stadion. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    2'
    FC Nürnberg, prøver et skudd, men det reddes
    3'
    Pirmin Schwegler
    Sjanse i Nurnberg! Pirmin Schwegler (Hannover 96) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    3'
    Sjanse til Hannover 96! Pirmin Schwegler er nær ved å score, men keeper redder.
    3'
    I Nurnberg slår Enrico Valentini en corner fra høyre.
    5'
    Hannover 96 angriper, men blir avblåst for offside.
    7'
    Bastian Dankert signaliserer et frispark til Hannover 96 på egen banehalvdel.
    9'
    Niclas Füllkrug
    Niclas Füllkrug (Hannover 96) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    10'
    I Nurnberg har et frispark blitt tildelt bortelag.
    12'
    Bastian Dankert signaliserer et frispark til 1 FC Nuremberg.
    14'
    Hannover 96 tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    14'
    Gult kort til FC Nürnberg
    Vura
    Vura (1 FC Nuremberg) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    14'
    Frispark for 1 FC Nuremberg på egen banehalvdel.
    16'
    Frispark til 1 FC Nuremberg på halvdelen til Hannover 96.
    17'
    Gult kort til Hannover 96
    Dommeren gir Pirmin Schwegler (Hannover 96) et gult kort.
    18'
    20'
    Frispark for Hannover 96 på egen banehalvdel.
    21'
    Ondrej Petrak
    Ondrej Petrak (1 FC Nuremberg) fyrer av et skudd som går utenfor.
    22'
    23'
    1 FC Nuremberg angriper, men Vura vinkes av for offside.
    25'
    Rødt kort til Hannover 96
    Miiko Albornoz
    Utvisning! Hannover 96 må klare seg uten Miiko Albornoz resten av kampen etter et direkte rødt kort.
    29'
    30'
    31'
    Spillerbytte - Hannover 96
    Inn: Julian Korb
    Ut: Bobby Wood
    Hannover 96 bytter ut Bobby Wood med Julian Korb. Dette er det første byttet som Andre Breitenreiter gjør i dagens kamp.
    31'
    34'
    35'
    1 FC Nuremberg fosser forover og Ondrej Petrak fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    35'
    Enrico Valentini (1 FC Nuremberg) løfter inn en corner fra venstre på Max-Morlock-Stadion.
    35'
    37'
    Vura
    1 FC Nuremberg angriper i Nurnberg. Vura avslutter på mål, men greier ikke å score.
    37'
    Enrico Valentini (1 FC Nuremberg) slår en corner fra høyre side på Max-Morlock-Stadion.
    37'
    Enrico Valentini (1 FC Nuremberg) slår en corner fra venstre side på Max-Morlock-Stadion.
    42'
    Tim Leibold
    Målsjanse til 1 FC Nuremberg! Tim Leibold treffer mål, men keeper redder.
    43'
    43'
    Det blir farlig! Frispark for 1 FC Nuremberg i nærheten av straffesparkkassen.
    45'
    45'+1
    Inn: Marvin Bakalorz
    Ut: Genki Haraguchi
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Hannover 96. Inn kommer Marvin Bakalorz, mens Genki Haraguchi tar plass på benken.
    46'
    Frispark Hannover 96.
    46'
    Lukas Muhl
    Lukas Muhl (1 FC Nuremberg) kommer seg fri på Max-Morlock-Stadion, men avslutningen går utenfor.
    48'
    Ihlas Bebou
    Hannover 96 angriper, men avslutningen til Ihlas Bebou går utenfor.
    50'
    50'
    51'
    Bastian Dankert signaliserer et frispark til Hannover 96.
    52'
    Hannover 96 avanserer forover i Nurnberg. Niclas Füllkrug avslutter, men treffer ikke mål.
    53'
    54'
    Hannover 96 angriper. Niclas Füllkrug får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    54'
    Bastian Dankert tildeler Hannover 96 en corner. Pirmin Schwegler sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    54'
    En av 1 FC Nurembergs spillere blir avblåst for offside.
    55'
    Frispark til Hannover 96 på halvdelen til 1 FC Nuremberg.
    56'
    Enrico Valentini (1 FC Nuremberg) løfter inn en corner fra høyre på Max-Morlock-Stadion.
    59'
    63'
    Ondrej Petrak (1 FC Nuremberg) pådrar seg et gult kort.
    64'
    Spillerbytte - FC Nürnberg
    Inn: Eduard Lowen
    Ut: Alexander Fuchs
    1 FC Nuremberg gjør sitt første bytte. Alexander Fuchs erstattes av Eduard Lowen.
    64'
    66'
    Eduard Lowen
    Eduard Lowen (1 FC Nuremberg) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    66'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Nurnberg fordi Niclas Füllkrug får behandling for en skade på banen.
    67'
    Niclas Füllkrug kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Max-Morlock-Stadion.
    67'
    69'
    Tim Leibold
    Sjanse! 1 FC Nuremberg avanserer forover, men Tim Leibold avslutter utenfor.
    71'
    Pirmin Schwegler (Hannover 96) slår en corner fra høyre side på Max-Morlock-Stadion.
    73'
    Bastian Dankert signaliserer et frispark til 1 FC Nuremberg på egen banehalvdel.
    73'
    Inn: Torles Knoll
    Ut: Vura
    Vura (1 FC Nuremberg) erstattes av Torles Knoll.
    73'
    75'
    Hanno Behrens
    Hanno Behrens (1 FC Nuremberg) header mot mål - i stolpen!
    76'
    Hannover 96 scorer selvmål!
    FC Nürnberg 1 - 0 Hannover 96
    Mål: Waldemar Anton
    Selvmål! En sønderknust Waldemar Anton kan bli kampens syndebukk på Max-Morlock-Stadion etter å ha rotet ballen i eget mål. 1-0.
    76'
    Mål for FC Nürnberg!
    FC Nürnberg 2 - 0 Hannover 96
    Målgivende: Mikael Ishak
    Torles Knoll øker 1 FC Nurembergs ledelse til 2-0! Mikael Ishak var nest sist på ballen.
    77'
    79'
    Waldemar Anton
    Hannover 96 angriper i Nurnberg. Waldemar Anton fyrer av et skudd som går utenfor.
    80'
    Inn: Josip Elez
    Ut: Pirmin Schwegler
    Andre Breitenreiter (Hannover 96) gjør sitt tredje bytte for dagen. Josip Elez erstatter Pirmin Schwegler.
    83'
    Inn: Patrick Erras
    Ut: Mikael Ishak
    Bytte for 1 FC Nuremberg. Patrick Erras kommer inn for Mikael Ishak på Max-Morlock-Stadion.
    86'
    Bastian Dankert tildeler Hannover 96 en corner. Ihlas Bebou sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    86'
    90'
    1 FC Nuremberg angriper. Eduard Lowen får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.