2-0
    Dagens dommer, Hugo Miguel, blåser i gang kampen.
    Frispark Rio Ave FC.
    1'
    Bruno Costa (FC Pacos Ferreira) slår en corner fra venstre side på Estadio Capital Do Movel.
    6'
    Luiz Carlos
    FC Pacos Ferreira angriper i Pacos de Ferreira. Luiz Carlos fyrer av et skudd som går utenfor.
    9'
    Bruno Costa
    Bruno Costa (FC Pacos Ferreira) kommer seg fri på Estadio Capital Do Movel, men avslutningen går utenfor.
    9'
    Pedro Amaral
    Rio Ave FC angriper, men avslutningen til Pedro Amaral går utenfor.
    10'
    Dommer Hugo Miguel ser at linjemannen løfter flagget, og Rio Ave FCs Andre Pereira blåses av for offside.
    11'
    Det blir farlig! Frispark for FC Pacos Ferreira er nær straffområde.
    12'
    Rio Ave FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    14'
    Hugo Miguel tildeler Rio Ave FC en corner. Carlos Mane sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    16'
    Luther Singh
    Sjanse! FC Pacos Ferreira avanserer forover, men Luther Singh avslutter utenfor.
    24'
    Mål for FC Pacos Ferreira!
    FC Pacos Ferreira 1 - 0 Rio Ave FC
    Mål: Douglas Tanque
    Målgivende: Helder Ferreira
    I Pacos de Ferreira tar FC Pacos Ferreira ledelsen 1-0 etter et mål av Douglas Tanque. Helder Ferreira var nest sist på ballen.
    24'
    Hugo Miguel signaliserer et frispark til FC Pacos Ferreira.
    26'
    Bruno Costa (FC Pacos Ferreira) løfter inn en corner fra høyre på Estadio Capital Do Movel.
    28'
    Gelson Dala
    Rio Ave FC avanserer forover i Pacos de Ferreira. Gelson Dala avslutter, men treffer ikke mål.
    30'
    Rio Ave FC fosser fremover, men Carlos Mane går rett i offsidefella.
    35'
    I Pacos de Ferreira har et frispark blitt tildelt bortelag.
    35'
    Offside! Andre Pereira (Rio Ave FC) er alene igjennom, men dommer Hugo Miguel ser at linjemannen er oppe med flagget.
    36'
    Hugo Miguel signaliserer et frispark til Rio Ave FC på egen banehalvdel.
    36'
    Frispark for Rio Ave FC på egen banehalvdel.
    39'
    Fernando Fonseca (FC Pacos Ferreira) vinkes av for offside i Pacos de Ferreira.
    40'
    Frisparket tildelt Rio Ave FC er farlig nær FC Pacos Ferreiras målområde.
    41'
    I Pacos de Ferreira slår Carlos Mane en corner fra venstre.
    45'
    Kan FC Pacos Ferreira utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    45'+1
    45'+1
    Spillerbytte - FC Pacos Ferreira
    Inn: Marco Baixinho
    Ut: Marcelo dos Santos Ferreira
    FC Pacos Ferreira gjør sitt første bytte. Marcelo erstattes av Marco Baixinho.
    46'
    Spillerbytte - Rio Ave FC
    Inn: Gabrielzinho
    Ut: Chico Geraldes
    Rio Ave FC bytter ut Chico Geraldes med Gabrielzinho.
    46'
    47'
    48'
    Hugo Miguel signaliserer et frispark til FC Pacos Ferreira på egen banehalvdel.
    50'
    51'
    Fernando Fonseca ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    52'
    FC Pacos Ferreira slipper å klare seg uten Fernando Fonseca som kommer tilbake på banen igjen.
    53'
    FC Pacos Ferreira 2 - 0 Rio Ave FC
    Målgivende: Luiz Carlos
    Douglas Tanque øker FC Pacos Ferreiras ledelse til 2-0! Det er en fin assist fra Luiz Carlos.
    56'
    Douglas Tanque
    FC Pacos Ferreira angriper. Douglas Tanque får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    58'
    Rio Ave FC, prøver et skudd, men det reddes
    58'
    Gelson Dala
    Målsjanse til Rio Ave FC! Gelson Dala treffer mål, men keeper redder.
    62'
    FC Pacos Ferreira, prøver et skudd, men det reddes
    62'
    Frispark til FC Pacos Ferreira på halvdelen til Rio Ave FC.
    63'
    63'
    Douglas Tanque (FC Pacos Ferreira) fyrer av et skudd som går utenfor.
    64'
    Gelson Dala
    Rio Ave FC angriper i Pacos de Ferreira. Gelson Dala avslutter på mål, men greier ikke å score.
    65'
    65'
    Frispark til Rio Ave FC på halvdelen til FC Pacos Ferreira.
    65'
    Helder Ferreira
    Sjanse til FC Pacos Ferreira! Helder Ferreira er nær ved å score, men keeper redder.
    67'
    67'
    Luiz Carlos
    Målsjanse! Luiz Carlos (FC Pacos Ferreira) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    67'
    Frispark for FC Pacos Ferreira på egen banehalvdel.
    68'
    70'
    Inn: Bruno Moreira
    Ut: Andre Pereira
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Rio Ave FC. Inn kommer Bruno Moreira, mens Andre Pereira tar plass på benken.
    70'
    Inn: Ryotaro Meshino
    Ut: Pedro Amaral
    Bytte for Rio Ave FC. Ryotaro Meshino kommer inn for Pedro Amaral på Estadio Capital Do Movel.
    70'
    Hugo Miguel signaliserer et frispark til Rio Ave FC like utenfor FC Pacos Ferreira-området.
    71'
    Tarantini
    Målsjanse! Tarantini (Rio Ave FC) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    71'
    Inn: Adriano
    Ut: Helder Ferreira
    Helder Ferreira (FC Pacos Ferreira) erstattes av Adriano.
    72'
    FC Pacos Ferreiras Douglas Tanque blåses av for offside på Estadio Capital Do Movel.
    73'
    73'
    Inn: Joao Pedro
    Ut: Douglas Tanque
    Pepa gjør dagens tredje bytte i Pacos de Ferreira, når han tar ut Douglas Tanque og setter inn Joao Pedro.
    74'
    FC Pacos Ferreira tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    74'
    75'
    Bruno Costa (FC Pacos Ferreira) løfter inn en corner fra venstre på Estadio Capital Do Movel.
    81'
    Pele
    Pele (Rio Ave FC) kommer til en målsjanse på Estadio Capital Do Movel, men klarer ikke å score.
    83'
    83'
    Ryotaro Meshino
    Ryotaro Meshino (Rio Ave FC) kommer til en målsjanse på Estadio Capital Do Movel, men klarer ikke å score.
    84'
    Målet til Rio Ave FC sjekkes av VAR
    85'
    Målet til Rio Ave FC blir annullert
    86'
    Rio Ave FC angriper, men Bruno Moreira vinkes av for offside.
    86'
    Carlos Mane (Rio Ave FC) slår en corner fra høyre side på Estadio Capital Do Movel.