0-2
0-3
0-4
    Fløyta har gått for å starte kampen.
    Marcus Edwards (Sporting CP) slår en corner fra høyre side på Estadio Capital do Movel.
    2'
    Ousmane Diomande
    Ousmane Diomande (Sporting CP) kommer seg fri på Estadio Capital do Movel, men avslutningen går utenfor.
    2'
    FC Pacos Ferreira scorer selvmål!
    FC Pacos Ferreira 0 - 1 Sporting
    Mål: Marafona
    Selvmål! Marafona kan bli kampens syndebukk etter denne tabben. 0-1!
    7'
    Nuno Santos
    Sporting CP angriper i Pacos de Ferreira. Nuno Santos avslutter på mål, men greier ikke å score.
    11'
    FC Pacos Ferreira, prøver et skudd, men det reddes
    11'
    Nuno Miguel Serrano Tavares Almeida signaliserer et frispark til FC Pacos Ferreira på egen banehalvdel.
    14'
    FC Pacos Ferreira tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    15'
    Offside! Juan Delgado blir vinket av og FC Pacos Ferreira må dermed bygge opp et nytt angrep.
    18'
    Frispark for FC Pacos Ferreira på egen banehalvdel.
    20'
    Pedro Goncalves
    Sjanse i Pacos de Ferreira! Pedro Goncalves (Sporting CP) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    25'
    25'
    26'
    Alexandre Guedes
    FC Pacos Ferreira angriper, men avslutningen til Alexandre Guedes går utenfor.
    27'
    I Pacos de Ferreira har et frispark blitt tildelt bortelag.
    30'
    Nuno Miguel Serrano Tavares Almeida signaliserer et frispark til Sporting CP på egen banehalvdel.
    31'
    Nuno Miguel Serrano Tavares Almeida tildeler Sporting CP en corner. Pedro Goncalves sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    33'
    Goncalo Inacio
    Goncalo Inacio (Sporting CP) kommer till avslutning, men headingen går ikke i mål.
    33'
    33'
    Mål for Sporting!
    FC Pacos Ferreira 0 - 2 Sporting
    Mål: Nuno Santos
    Målgivende: Trincao
    Mål! Nuno Santos gir Sporting CP en komfortabel 0-2 ledelse. Det er en fin assist fra Trincao.
    33'
    Offside! Nuno Santos (Sporting CP) er alene igjennom, men dommer Nuno Miguel Serrano Tavares Almeida ser at linjemannen er oppe med flagget.
    37'
    Trincao
    Trincao (Sporting CP) avanserer forover på Estadio Capital do Movel. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    37'
    37'
    Pedro Goncalves (Sporting CP) vinkes av for offside i Pacos de Ferreira.
    38'
    Sporting CP tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    39'
    Gult kort til Sporting
    Hidemasa Morita
    Dommeren gir Hidemasa Morita (Sporting CP) et gult kort.
    40'
    40'
    Frispark til FC Pacos Ferreira på halvdelen til Sporting CP.
    41'
    41'
    Nuno Miguel Serrano Tavares Almeida signaliserer et frispark til FC Pacos Ferreira.
    42'
    Paulo Bernardo
    FC Paços Ferreira kommer till avslut på Estadio Capital do Movel men Paulo Bernardo nickar utanför.
    43'
    44'
    Jordan William Holsgrove
    Jordan William Holsgrove (FC Pacos Ferreira) kommer til en målsjanse på Estadio Capital do Movel, men klarer ikke å score.
    45'+1
    48'
    Målsjanse til Sporting CP! Pedro Goncalves treffer mål, men keeper redder.
    49'
    49'
    Marafona ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    50'
    Marafona er tilbake i kampen igjen.
    50'
    Alexandre Guedes (FC Pacos Ferreira) kommer til avslutning på Estadio Capital do Movel, men headingen blir reddet.
    54'
    Sporting, prøver et skudd, men det reddes
    54'
    Spillerbytte - FC Pacos Ferreira
    Inn: Nigel Thomas
    Ut: Luiz Carlos
    Luiz Carlos (FC Pacos Ferreira) erstattes av Nigel Thomas.
    55'
    Inn: Rui Pires
    Ut: Alexandre Guedes
    FC Pacos Ferreira gjør sitt andre bytte. Alexandre Guedes erstattes av Rui Pires.
    55'
    Inn: Adrian Butzke
    Ut: Uilton
    FC Pacos Ferreira bytter ut Uilton med Adrian Butzke. Dette er det tredje byttet som Cesar Peixoto gjør i dagens kamp.
    56'
    Frispark for Sporting CP på egen banehalvdel.
    56'
    Frispark Sporting CP.
    57'
    Gult kort til FC Pacos Ferreira
    Juan Delgado
    Juan Delgado (FC Pacos Ferreira) får gult kort og må dermed stå over en kamp.
    58'
    Sporting CP fosser forover og Pedro Goncalves fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    59'
    59'
    Inn: Jorge Silva
    Ut: Juan Delgado
    Cesar Peixoto (FC Pacos Ferreira) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Jorge Silva erstatter Juan Delgado.
    61'
    61'
    FC Pacos Ferreira 0 - 3 Sporting
    Mål: Trincao
    Målgivende: Pedro Goncalves
    Sporting CP går opp i en 0-3 ledelse etter et mål av Trincao. Pedro Goncalves var nest sist på ballen.
    62'
    64'
    Spillerbytte - Sporting
    Inn: Mateo Tanlongo
    Ut: Hidemasa Morita
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Sporting CP. Inn kommer Mateo Tanlongo, mens Hidemasa Morita tar plass på benken.
    65'
    Inn: Paulinho
    Ut: Marcus Edwards
    Sporting CP bytter ut Marcus Edwards med Paulinho.
    65'
    I Pacos de Ferreira slår Trincao en corner fra høyre.
    65'
    Pedro Goncalves (Sporting CP) løfter inn en corner fra høyre på Estadio Capital do Movel.
    66'
    66'
    Sporting CPs Trincao blåses av for offside på Estadio Capital do Movel.
    67'
    Skudd på mål, Sporting
    68'
    68'
    72'
    72'
    74'
    Inn: Mauro Couto
    Ut: Osvaldo Nicolas Fabian Gaitan
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FC Pacos Ferreira. Inn kommer Mauro Couto, mens Osvaldo Nicolas Fabian Gaitan tar plass på benken.
    74'
    Inn: Arthur Gomes
    Ut: Nuno Santos
    Sporting CP bytter ut Nuno Santos med Arthur Gomes.
    75'
    75'
    Jorge Silva
    FC Pacos Ferreira avanserer forover i Pacos de Ferreira. Jorge Silva avslutter, men treffer ikke mål.
    77'
    Arthur Gomes
    Sporting CP angriper i Pacos de Ferreira. Arthur Gomes fyrer av et skudd som går utenfor.
    79'
    80'
    Inn: Matheus Reis
    Ut: Manuel Ugarte
    Manuel Ugarte (Sporting CP) erstattes av Matheus Reis.
    82'
    Inn: Youssef Chermiti
    Ut: Sebastian Coates
    Sporting CP gjør sitt femte bytte. Sebastian Coates erstattes av Youssef Chermiti.
    82'
    Youssef Chermiti
    Sporting CP avanserer forover i Pacos de Ferreira. Youssef Chermiti avslutter, men treffer ikke mål.
    86'
    87'
    Trincao (Sporting CP) løfter inn en corner fra høyre på Estadio Capital do Movel.
    88'
    Sjanse til FC Pacos Ferreira! Jordan William Holsgrove er nær ved å score, men keeper redder.
    89'
    89'
    Dommer Nuno Miguel Serrano Tavares Almeida ser at linjemannen løfter flagget, og Sporting CPs Hector Bellerin blåses av for offside.
    90'+1
    Målet sjekkes av VAR
    90'+3
    Målet blir stående
    90'+3
    FC Pacos Ferreira 0 - 4 Sporting
    Mål: Youssef Chermiti
    Målgivende: Arthur Gomes
    Youssef Chermiti øker Sporting CPs ledelse til 0-4! Flott spill fra Arthur Gomes før målet.