I Porto har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    I Porto slår Fabio Vieira en corner fra høyre.
    11'
    Skudd utenfor mål, Porto
    11'
    Tiago Martins tildeler FC Porto en corner. Fabio Vieira sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    14'
    Frispark for Portimonense SC på egen banehalvdel.
    15'
    Frispark til FC Porto på halvdelen til Portimonense SC.
    16'
    Fabio Vieira (FC Porto) løfter inn en corner fra høyre på Estadio do Dragao.
    17'
    Tiago Martins signaliserer et frispark til Portimonense SC på egen banehalvdel.
    18'
    Mål for Porto!
    Porto 1 - 0 Portimonense SC
    Mål: Mehdi Taremi
    Målgivende: Fabio Vieira
    Mehdi Taremi setter ballen i nettet og FC Porto leder nå 1-0. Flott spill fra Fabio Vieira før målet.
    20'
    23'
    Vitinha
    Vitinha (FC Porto) slår en corner fra venstre side på Estadio do Dragao.
    25'
    Portimonense SC blir avblåst for offside
    Portimonense SC fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    26'
    28'
    Porto 2 - 0 Portimonense SC
    Mål: Marko Grujic
    Mål! Marko Grujic øker ledelsen til 2-0.
    28'
    31'
    Straffe til FC Porto!
    33'
    Porto scorer på straffe!
    Porto 3 - 0 Portimonense SC
    Mål! Mehdi Taremi øker FC Portos ledelse til 3-0 etter et straffespark på Estadio do Dragao.
    34'
    Portimonense SC får tildelt et hjørnespark
    36'
    39'
    Porto 4 - 0 Portimonense SC
    Mål: Evanilson
    Målgivende: Pepe
    Mål! Evanilson gir FC Porto en komfortabel 4-0 ledelse. Pepe sto for den målgivende pasningen.
    40'
    Spillerbytte - Porto
    Inn: Wendell
    Ut: Zaidu Sanusi
    Bytte for FC Porto. Wendell kommer inn for Zaidu Sanusi på Estadio do Dragao.
    46'
    Inn: Chico Conceicao
    Ut: Otavio
    FC Porto bytter ut Otavio med Chico Conceicao. Dette er det andre byttet som Sergio Conceicao gjør i dagens kamp.
    46'
    Porto 5 - 0 Portimonense SC
    Mehdi Taremi header inn 5-0 og FC Porto øker ledelsen på Estadio do Dragao. Fabio Vieira var nest sist på ballen.
    47'
    Målet til Porto sjekkes av VAR
    48'
    Målet til Porto blir stående
    48'
    50'
    54'
    Vitinha
    Vitinha (FC Porto) kommer til en målsjanse på Estadio do Dragao, men klarer ikke å score.
    54'
    Vitinha
    Tiago Martins tildeler FC Porto en corner. Vitinha sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    55'
    Porto 6 - 0 Portimonense SC
    Mål: Pepe
    Målgivende: Vitinha
    Mål! Pepe (FC Porto) header inn 6-0 på Estadio do Dragao. Det er en fin assist fra Vitinha.
    55'
    Marko Grujic
    FC Porto fosser forover og Marko Grujic fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    59'
    59'
    Porto 7 - 0 Portimonense SC
    Målgivende: Chico Conceicao
    Mål! Evanilson øker FC Portos ledelse til 7-0 på Estadio do Dragao. Chico Conceicao var nest sist på ballen.
    60'
    62'
    63'
    Frispark FC Porto.
    63'
    Inn: Toni Martinez
    Ut: Mehdi Taremi
    FC Porto gjør sitt tredje bytte. Mehdi Taremi erstattes av Toni Martinez.
    63'
    Inn: Fabio Cardoso
    Ut: Pepe
    Sergio Conceicao gjør dagens fjerde bytte i Porto, når han tar ut Pepe og setter inn Fabio Cardoso.
    64'
    Inn: Stephen Eustaquio
    Ut: Vitinha
    Sergio Conceicao (FC Porto) gjør sitt femte bytte for dagen. Stephen Eustaquio erstatter Vitinha.
    64'
    Frispark i en god posisjon for FC Porto!
    68'
    69'
    Spillerbytte - Portimonense SC
    Inn: Bruno Reis
    Ut: Carlinhos
    Portimonense SC bytter ut Carlinhos med Bruno Reis.
    73'
    Skudd på mål, Portimonense SC
    73'
    Portimonense SC, prøver et skudd, men det reddes
    73'
    74'
    En av Portimonense SCs spillere går i offside.
    75'
    Tiago Martins signaliserer et frispark til Portimonense SC.
    78'
    Inn: Paulo Estrela
    Ut: Fabricio
    Paulo Sergio gjør dagens andre bytte i Porto, når han tar ut Fabricio og setter inn Paulo Estrela.
    80'
    Inn: Diogo Rodrigues
    Ut: Henrique Jocu
    Henrique Jocu (Portimonense SC) erstattes av Diogo Rodrigues.
    80'
    FC Porto tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    81'
    Gult kort til Portimonense SC
    Wilinton Aponza
    Wilinton Aponza (Portimonense SC) får et gult kort av dommer Tiago Martins.
    81'
    Stephen Eustaquio
    Stephen Eustaquio (FC Porto) løfter inn en corner fra venstre på Estadio do Dragao.
    83'
    83'
    83'
    84'
    Julien Da Costa
    Dommer Tiago Martins gir Julien Da Costa (Portimonense SC) et gult kort.
    84'
    Tiago Martins tildeler FC Porto en corner. Stephen Eustaquio sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    86'
    Fabio Vieira (FC Porto) avanserer forover på Estadio do Dragao. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.