Sjanse! FC Salzburg avanserer forover, men Amadou Haidara avslutter utenfor.
    Mål for Celtic!
    FC Salzburg 0 - 1 Celtic
    Mål: Odsonne Edouard
    Målgivende: Callum McGregor
    Mål! Odsonne Edouard gir Celtic Glasgow ledelsen 0-1 i Salzburg. Callum McGregor sto for den målgivende pasningen.
    2'
    FC Salzburg, prøver et skudd, men det reddes
    5'
    Skudd på mål, FC Salzburg
    Xaver Schlager
    Målsjanse til FC Salzburg! Xaver Schlager treffer mål, men keeper redder.
    5'
    Celtic får tildelt et frispark
    Celtic Glasgow tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    7'
    FC Salzburg får tildelt et hjørnespark
    Takumi Minamino
    Takumi Minamino (FC Salzburg) løfter inn en corner fra venstre på Red Bull Arena.
    11'
    Takumi Minamino (FC Salzburg) kommer til en målsjanse på Red Bull Arena, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    12'
    Munas Dabbur
    Målsjanse! Munas Dabbur (FC Salzburg) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    14'
    Frispark for Celtic Glasgow på egen banehalvdel.
    15'
    FC Salzburg får tildelt et frispark
    Serhiy Boiko signaliserer et frispark til FC Salzburg på egen banehalvdel.
    17'
    Frispark til FC Salzburg på halvdelen til Celtic Glasgow.
    18'
    FC Salzburg angriper på Red Bull Arena. Takumi Minamino header utenfor.
    24'
    Andreas Ulmer
    I Salzburg slår Andreas Ulmer en corner fra høyre.
    26'
    FC Salzburg blir avblåst for offside
    FC Salzburg angriper i Salzburg, men blir avblåst for offside.
    30'
    Andreas Ulmer (FC Salzburg) slår en corner fra venstre side på Red Bull Arena.
    31'
    Ramalho
    Andre Ramalho (FC Salzburg) fyrer av et skudd som går utenfor.
    33'
    FC Salzburg angriper, men blir avblåst for offside.
    34'
    FC Salzburg angriper, men avslutningen til Takumi Minamino går utenfor.
    36'
    Serhiy Boiko tildeler FC Salzburg en corner. Andreas Ulmer sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    37'
    Serhiy Boiko signaliserer et frispark til Celtic Glasgow på egen banehalvdel.
    38'
    Frispark for FC Salzburg på egen banehalvdel.
    39'
    Gult kort til Celtic
    Callum McGregor
    Callum McGregor (Celtic Glasgow) mottar sitt første gule kort for dagen på Red Bull Arena.
    39'
    Stefan Lainer
    FC Salzburg avanserer forover i Salzburg. Stefan Lainer avslutter, men treffer ikke mål.
    40'
    41'
    Xaver Schlager (FC Salzburg) kommer seg fri på Red Bull Arena, men avslutningen går utenfor.
    42'
    43'
    Jack Hendry
    Dommer Serhiy Boiko viser Jack Hendry (Celtic Glasgow) det gule kortet.
    43'
    Celtic blir avblåst for offside
    Odsonne Edouard
    En av Celtic Glasgows spillere går i offside.
    44'
    45'+2
    Sjanse til FC Salzburg! Munas Dabbur er nær ved å score, men keeper redder.
    47'
    47'
    I Salzburg slår Takumi Minamino en corner fra venstre.
    48'
    48'
    49'
    50'
    51'
    Gult kort til FC Salzburg
    Munas Dabbur (FC Salzburg) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    51'
    53'
    FC Salzburg tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    55'
    Mål for FC Salzburg!
    FC Salzburg 1 - 1 Celtic
    Mål: Munas Dabbur
    Målgivende: Hannes Wolf
    Mål! Munas Dabbur utligner til 1-1. Det er en fin assist fra Hannes Wolf.
    55'
    Frispark FC Salzburg.
    57'
    Serhiy Boiko signaliserer et frispark til FC Salzburg.
    57'
    Youssouf Mulumbu
    Dommeren gir Youssouf Mulumbu (Celtic Glasgow) et gult kort.
    57'
    FC Salzburg angriper i Salzburg. Andreas Ulmer fyrer av et skudd som går utenfor.
    58'
    Spillerbytte - Celtic
    Inn: Scott Sinclair
    Ut: Leigh Griffiths
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Celtic Glasgow. Inn kommer Scott Sinclair, mens Leigh Griffiths tar plass på benken.
    60'
    FC Salzburg 2 - 1 Celtic
    Mål: Takumi Minamino
    Målgivende: Andreas Ulmer
    I Salzburg tar FC Salzburgledelsen 2-1 etter et mål av Takumi Minamino. Flott spill fra Andreas Ulmer før målet.
    61'
    I Salzburg har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    62'
    Celtic får tildelt et hjørnespark
    Serhiy Boiko tildeler Celtic Glasgow en corner. Callum McGregor sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    68'
    68'
    Spillerbytte - FC Salzburg
    Inn: Zlatko Junuzovic
    Ut: Takumi Minamino
    Marco Rose gjør dagens første bytte i Salzburg, når han tar ut Takumi Minamino og setter inn Zlatko Junuzovic.
    71'
    Callum McGregor (Celtic Glasgow) løfter inn en corner fra høyre på Red Bull Arena.
    71'
    Rødt kort til Celtic
    James Forrest
    Rødt kort! James Forrest (Celtic Glasgow) blir utvist.
    72'
    FC Salzburg har fått straffespark i Salzburg!
    72'
    FC Salzburg scorer på straffe!
    FC Salzburg 3 - 1 Celtic
    Munas Dabbur scorer på straffe og FC Salzburg øker ledelsen til 3-1.
    73'
    Inn: Ryan Christie
    Ut: Youssouf Mulumbu
    Brendan Rodgers (Celtic Glasgow) gjør sitt andre bytte for dagen. Ryan Christie erstatter Youssouf Mulumbu.
    78'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Salzburg fordi Hannes Wolf får behandling for en skade på banen.
    78'
    Inn: Fredrik Gulbrandsen
    Ut: Hannes Wolf
    Hannes Wolf (FC Salzburg) erstattes av Fredrik Gulbrandsen.
    79'
    Sjanse i Salzburg! Xaver Schlager (FC Salzburg) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.