1-1
262
135
    FC Dynamo Kiev får tildelt et frispark
    Halil Umut Meler signaliserer et frispark til FC Dynamo Kiev på egen banehalvdel.
    5'
    Skudd utenfor mål, FC Dynamo Kiev
    Vladyslav Dubinchak
    Vladyslav Dubinchak (FC Dynamo Kiev) kommer til en målsjanse på Red Bull Arena, men klarer ikke å score.
    5'
    Halil Umut Meler signaliserer et frispark til FC Dynamo Kiev.
    6'
    FC Dynamo Kiev får tildelt et hjørnespark
    Oleksandr Pikhalyonok
    Halil Umut Meler tildeler FC Dynamo Kiev en corner. Oleksandr Pikhalyonok sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    7'
    Mykola Shaparenko
    Mykola Shaparenko (FC Dynamo Kiev) slår en corner fra venstre side på Red Bull Arena.
    8'
    Oleksandr Pikhalyonok (FC Dynamo Kiev) kommer seg fri på Red Bull Arena, men avslutningen går utenfor.
    10'
    Mål for FC Salzburg!
    FC Salzburg 1 - 0 FC Dynamo Kiev
    Mål: Adam Daghim
    Målgivende: Maurits Kjaergaard
    FC Salzburg leder 1-0 etter en scoring av Adam Daghim. Maurits Kjaergaard var nest sist på ballen.
    12'
    Skudd utenfor mål, FC Salzburg
    Amar Dedic
    Amar Dedic (FC Salzburg) fyrer av et skudd som går utenfor.
    15'
    Oscar Gloch
    FC Salzburg avanserer forover i Salzburg. Oscar Gloch avslutter, men treffer ikke mål.
    16'
    Moussa Kounfolo Yeo
    Målsjanse! Moussa Kounfolo Yeo (FC Salzburg) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    18'
    Det blir farlig! Frispark for FC Dynamo Kiev er nær straffområde.
    19'
    Mykola Shaparenko (FC Dynamo Kiev) løfter inn en corner fra høyre på Red Bull Arena.
    21'
    FC Salzburg får tildelt et frispark
    FC Salzburg tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    23'
    I Salzburg slår Oleksandr Pikhalyonok en corner fra høyre.
    24'
    Skudd på mål, FC Salzburg
    Målsjanse til FC Salzburg! Moussa Kounfolo Yeo treffer mål, men keeper redder.
    25'
    FC Salzburg, prøver et skudd, men det reddes
    25'
    Frispark for FC Salzburg på egen banehalvdel.
    25'
    Frispark til FC Salzburg på halvdelen til FC Dynamo Kiev.
    27'
    Frispark FC Salzburg.
    28'
    Mål for FC Dynamo Kiev!
    FC Salzburg 1 - 1 FC Dynamo Kiev
    Mål: Vladyslav Andriyovych Vanat
    Målgivende: Mykhavko Taras Vasyliovych
    Mål! Vladyslav Andriyovych Vanat utligner til 1-1. Mykhavko Taras Vasyliovych sto for den målgivende pasningen.
    29'
    FC Dynamo Kiev blir avblåst for offside
    Andriy Yarmolenko
    FC Dynamo Kiev fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    30'
    31'
    Gult kort til FC Dynamo Kiev
    Denys Popov
    Dommer Halil Umut Meler viser Denys Popov (FC Dynamo Kiev) det gule kortet.
    31'
    Mykhavko Taras Vasyliovych
    Mykhavko Taras Vasyliovych (FC Dynamo Kiev) får et gult kort av dommer Halil Umut Meler.
    32'
    FC Salzburg får tildelt et hjørnespark
    Oscar Gloch
    Halil Umut Meler tildeler FC Salzburg en corner. Oscar Gloch sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    32'
    33'
    33'
    34'
    Maurits Kjaergaard
    Maurits Kjaergaard (FC Salzburg) løfter inn en corner fra høyre på Red Bull Arena.
    36'
    I Salzburg slår Mykola Shaparenko en corner fra venstre.
    37'
    Adam Daghim
    FC Salzburg angriper, men avslutningen til Adam Daghim går utenfor.
    38'
    Oscar Gloch
    Oscar Gloch (FC Salzburg) slår en corner fra venstre side på Red Bull Arena.
    42'
    Vladyslav Kabaev
    FC Dynamo Kiev angriper i Salzburg. Vladyslav Kabaev fyrer av et skudd som går utenfor.
    44'
    I Salzburg har et frispark blitt tildelt bortelag.
    45'
    45'+1
    Skudd på mål, FC Dynamo Kiev
    FC Dynamo Kiev fosser forover og Oleksandr Pikhalyonok fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    45'+2
    FC Dynamo Kiev, prøver et skudd, men det reddes
    45'+2
    En av FC Dynamo Kievs spillere blir avblåst for offside.
    45'+2
    Oscar Gloch
    46'
    47'
    FC Dynamo Kiev tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    50'
    54'
    55'
    58'
    Halil Umut Meler tildeler FC Dynamo Kiev en corner. Mykola Shaparenko sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    60'
    Halil Umut Meler tildeler FC Dynamo Kiev en corner. Mykola Shaparenko sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    61'
    FC Dynamo Kiev angriper, men Halil Umut Meler blåser for offside.
    61'
    Spillerbytte - FC Salzburg
    Inn: Nene Dorgeles
    Ut: Maurits Kjaergaard
    Pepijn Lijnders gjør dagens første bytte i Salzburg, når han tar ut Maurits Kjaergaard og setter inn Nene Dorgeles.
    64'
    Inn: Mamady Diambou
    Ut: Nicolas Capaldo
    Nicolas Capaldo (FC Salzburg) erstattes av Mamady Diambou.
    64'
    Halil Umut Meler signaliserer et frispark til FC Salzburg på egen banehalvdel.
    65'
    Vladyslav Andriyovych Vanat
    Vladyslav Andriyovych Vanat (FC Dynamo Kiev) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    65'
    Frispark for FC Dynamo Kiev på egen banehalvdel.
    65'
    66'
    66'
    I Salzburg slår Mykola Shaparenko en corner fra høyre.
    67'
    Denys Popov
    FC Dynamo Kiev angriper i Salzburg. Denys Popov fyrer av et skudd som går utenfor.
    67'
    Spillerbytte - FC Dynamo Kiev
    Inn: Nazar Voloshyn
    Ut: Andriy Yarmolenko
    FC Dynamo Kiev bytter ut Andriy Yarmolenko med Nazar Voloshyn.
    67'
    Volodymyr Brazhko
    Volodymyr Brazhko (FC Dynamo Kiev) fyrer av et skudd som går utenfor.
    68'
    68'
    70'
    Gult kort til FC Salzburg
    Mamady Diambou
    Dommer Halil Umut Meler gir Mamady Diambou (FC Salzburg) et gult kort.
    70'
    72'
    Skade: FC Salzburg
    74'
    Inn: Lucas Gourna-Douath
    Ut: Mads Bidstrup
    FC Salzburg gjør sitt tredje bytte. Mads Bidstrup erstattes av Lucas Gourna-Douath.
    74'
    Inn: Petar Ratkov
    Ut: Adam Daghim
    Pepijn Lijnders (FC Salzburg) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Petar Ratkov erstatter Adam Daghim.
    74'
    Inn: Maksym Bragaru
    Ut: Vladyslav Kabaev
    Bytte for FC Dynamo Kiev. Maksym Bragaru kommer inn for Vladyslav Kabaev på Red Bull Arena.
    75'
    Inn: Mikola Mykhailenko
    Ut: Volodymyr Brazhko
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FC Dynamo Kiev. Inn kommer Mikola Mykhailenko, mens Volodymyr Brazhko tar plass på benken.
    75'
    Vladyslav Dubinchak ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    77'
    Vladyslav Dubinchak ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Salzburg.
    77'
    Frispark FC Dynamo Kiev.
    77'
    Lucas Gourna-Douath
    Lucas Gourna-Douath (FC Salzburg) mottar sitt første gule kort for dagen på Red Bull Arena.
    77'
    Vladyslav Dubinchak (FC Dynamo Kiev) pådrar seg et gult kort.
    78'
    Oleksandr Pikhalyonok (FC Dynamo Kiev) løfter inn en corner fra venstre på Red Bull Arena.
    79'
    79'
    FC Salzburg blir avblåst for offside
    Nene Dorgeles
    FC Salzburg angriper, men blir avblåst for offside.
    80'
    81'
    Sjanse! FC Dynamo Kiev avanserer forover, men Mykola Shaparenko avslutter utenfor.