Roko Simic (FC Salzburg) kommer til en målsjanse på Red Bull Arena, men klarer ikke å score.
    I Salzburg har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    Roko Simic
    FC Salzburg angriper, men Christian-Petru Ciochirca blåser for offside.
    7'
    Roko Simic
    FC Salzburg angriper. Roko Simic får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    9'
    9'
    FK Austria Vienna blir avblåst for offside
    Andreas Gruber
    Offside! Andreas Gruber (FK Austria Vienna) er alene igjennom, men dommer Christian-Petru Ciochirca ser at linjemannen er oppe med flagget.
    10'
    FC Salzburg tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    12'
    Karim Konate
    Offside! Karim Konate blir vinket av og FC Salzburg må dermed bygge opp et nytt angrep.
    13'
    Mulig rødt kort sjekkes av VAR
    14'
    Ikke rødt kort likevel
    14'
    Oumar Solet (FC Salzburg) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Red Bull Arena.
    15'
    FK Austria Vienna får tildelt et frispark
    Frispark FK Austria Vienna.
    19'
    Spillerbytte - FC Salzburg
    Inn: Samson Baidoo
    Ut: Oumar Solet
    Gerhard Struber (FC Salzburg) blir nødt til å gjøre sitt første bytte. Samson Baidoo erstatter Oumar Solet som sannsynligvis er skadet.
    19'
    Frispark til FC Salzburg på halvdelen til FK Austria Vienna.
    21'
    Gult kort til FK Austria Vienna
    Johannes Handl
    Dommeren gir Johannes Handl (FK Austria Vienna) et gult kort.
    22'
    FC Salzburg får tildelt et hjørnespark
    Amar Dedic
    Amar Dedic (FC Salzburg) slår en corner fra venstre side på Red Bull Arena.
    23'
    Strahinja Pavlovic
    Strahinja Pavlovic (FC Salzburg) kommer til en målsjanse på Red Bull Arena, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    23'
    FK Austria Vienna får tildelt et hjørnespark
    Dominik Fitz
    Dominik Fitz (FK Austria Vienna) løfter inn en corner fra høyre på Red Bull Arena.
    25'
    Christian-Petru Ciochirca signaliserer et frispark til FC Salzburg.
    27'
    FC Salzburg fosser forover og Karim Konate fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    27'
    27'
    Leandro Morgalla
    FC Salzburg angriper i Salzburg, men blir avblåst for offside.
    28'
    Frispark FC Salzburg.
    29'
    31'
    Forson Amankwah
    FC Salzburg angriper i Salzburg. Forson Amankwah avslutter på mål, men greier ikke å score.
    34'
    34'
    Amar Dedic
    Amar Dedic skyter i tverrliggeren! Veldig nære for FC Salzburg.
    37'
    Amar Dedic
    Christian-Petru Ciochirca tildeler FC Salzburg en corner. Amar Dedic sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    38'
    Mads Bidstrup
    FC Salzburg angriper, men avslutningen til Mads Bidstrup går utenfor.
    39'
    Amar Dedic
    I Salzburg slår Amar Dedic en corner fra venstre.
    43'
    Frispark for FC Salzburg på egen banehalvdel.
    43'
    45'
    Christian-Petru Ciochirca signaliserer et frispark til FK Austria Vienna på egen banehalvdel.
    45'
    Karim Konate (FC Salzburg) header mot mål, men ballen går utenfor.
    45'+2
    Amar Dedic
    45'+3
    Samson Baidoo
    Samson Baidoo (FC Salzburg) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    45'+3
    Spillerbytte - FK Austria Vienna
    Inn: Reinhold Ranftl
    Ut: Marvin Potzmann
    Michael Wimmer gjør dagens første bytte i Salzburg, når han tar ut Marvin Potzmann og setter inn Reinhold Ranftl.
    46'
    Inn: Matthias Braunoder
    Ut: James Holland
    Michael Wimmer (FK Austria Vienna) gjør sitt andre bytte for dagen. Matthias Braunoder erstatter James Holland.
    46'
    46'
    Amar Dedic
    Amar Dedic (FC Salzburg) løfter inn en corner fra venstre på Red Bull Arena.
    47'
    Muharem Huskovic
    FK Austria Vienna fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    48'
    Maurits Kjaergaard
    I Salzburg slår Maurits Kjaergaard en corner fra høyre.
    50'
    Dominik Fitz vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    51'
    Dominik Fitz er tilbake i kampen igjen.
    52'
    Mål for FC Salzburg!
    FC Salzburg 1 - 0 FK Austria Vienna
    Mål: Forson Amankwah
    Målgivende: Mads Bidstrup
    Forson Amankwah setter ballen i nettet og FC Salzburg leder nå 1-0. Mads Bidstrup sto for den målgivende pasningen.
    55'
    Inn: Aleksandar Jukic
    Ut: Dominik Fitz
    Dominik Fitz (FK Austria Vienna) ser ikke ut til å kunne fortsette og erstattes av Aleksandar Jukic.
    57'
    Inn: Ayi Silva Kangani
    Ut: Muharem Huskovic
    FK Austria Vienna bytter ut Muharem Huskovic med Ayi Silva Kangani. Dette er det fjerde byttet som Michael Wimmer gjør i dagens kamp.
    57'
    Dommer Christian-Petru Ciochirca venter med å sette i gang spillet fordi Leandro Morgalla ligger nede.
    62'
    63'
    Inn: Kamil Piatkowski
    Ut: Leandro Morgalla
    FC Salzburg bytter ut Leandro Morgalla som ikke ser ut til å kunne fortsette. Gerhard Struber blir dermed tvunget til å gjøre sitt andre bytte og setter inn Kamil Piatkowski.
    66'
    Inn: Nene Dorgeles
    Ut: Maurits Kjaergaard
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FC Salzburg. Inn kommer Nene Dorgeles, mens Maurits Kjaergaard tar plass på benken.
    66'
    Målsjanse! Karim Konate (FC Salzburg) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    67'
    68'
    I Salzburg har et frispark blitt tildelt bortelag.
    70'
    VAR sjekker om det er straffe til FC Salzburg
    73'
    Ingen straffe til FC Salzburg
    74'
    Inn: Matan Baltaxa
    Ut: Lucas Galvao
    FK Austria Vienna gjør sitt femte bytte. Lucas Galvao erstattes av Matan Baltaxa.
    75'
    Spillet på Red Bull Arena er stoppet midlertidig fordi Samson Baidoo ligger nede.
    77'
    Samson Baidoo er tilbake på banen igjen.
    79'
    79'
    I Salzburg slår Forson Amankwah en corner fra høyre.
    80'
    Roko Simic
    81'
    83'
    Dommer Christian-Petru Ciochirca viser Andreas Gruber (FK Austria Vienna) det gule kortet.
    83'
    Inn: Oscar Gloch
    Ut: Forson Amankwah
    FC Salzburg bytter ut Forson Amankwah med Oscar Gloch.
    84'
    Inn: Dijon Kameri
    Ut: Roko Simic
    Bytte for FC Salzburg. Dijon Kameri kommer inn for Roko Simic på Red Bull Arena.
    84'
    86'
    Frispark for FK Austria Vienna på egen banehalvdel.
    87'
    Christian-Petru Ciochirca signaliserer et frispark til FC Salzburg like utenfor FK Austria Vienna-området.
    88'
    FK Austria Vienna tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    88'
    Gult kort til FC Salzburg
    Oscar Gloch
    Oscar Gloch (FC Salzburg) pådrar seg et gult kort.
    89'
    Nene Dorgeles
    FC Salzburgs Nene Dorgeles blåses av for offside på Red Bull Arena.
    90'+1
    Målet til FC Salzburg sjekkes av VAR
    90'+1
    90'+2
    Karim Konate (FC Salzburg) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    90'+3
    90'+6
    Målet til FC Salzburg blir annullert
    90'+6
    Dommer Christian-Petru Ciochirca ser at linjemannen løfter flagget, og FC Salzburgs Karim Konate blåses av for offside.
    90'+7
    90'+7
    Matan Baltaxa
    Dommer Christian-Petru Ciochirca gir Matan Baltaxa (FK Austria Vienna) et gult kort.
    90'+7
    90'+9
    Målet til FC Salzburg blir stående
    90'+10
    FC Salzburg 2 - 0 FK Austria Vienna
    Mål: Karim Konate
    Målgivende: Nene Dorgeles
    Mål! FC Salzburg øker ledelsen til 2-0 etter en scoring av Karim Konate på Red Bull Arena. Nene Dorgeles var nest sist på ballen.