Sjanse! FC Salzburg avanserer forover, men Benjamin Sesko avslutter utenfor.
    Karim Adeyemi
    FC Salzburg angriper, men avslutningen til Karim Adeyemi går utenfor.
    15'
    Brenden Aaronson
    Brendan Aaronson (FC Salzburg) avanserer forover på Red Bull Arena. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    16'
    LASK, prøver et skudd, men det reddes
    16'
    FC Salzburg angriper, men Harald Lechner blåser for offside.
    16'
    Frispark til LASK på halvdelen til FC Salzburg.
    18'
    Mål for FC Salzburg!
    FC Salzburg 1 - 0 LASK
    Mål: Nicolas Capaldo
    Mål! Nicolas Capaldo gir FC Salzburg en 1-0 ledelse.
    19'
    Harald Lechner signaliserer et frispark til FC Salzburg på egen banehalvdel.
    25'
    Frispark for LASK på egen banehalvdel.
    26'
    Gult kort til FC Salzburg
    Bernardo
    Bernardo (FC Salzburg) mottar sitt første gule kort for dagen på Red Bull Arena.
    26'
    Bernardo ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    27'
    FC Salzburg tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    28'
    Spillerbytte - FC Salzburg
    Inn: Kilian Ludewig
    Ut: Bernardo
    Bernardo (FC Salzburg) erstattes av Kilian Ludewig.
    28'
    Mohamed Camara vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    33'
    Nicolas Capaldo
    Sjanse til FC Salzburg! Nicolas Capaldo er nær ved å score, men keeper redder.
    36'
    36'
    En av FC Salzburgs spillere blir avblåst for offside.
    36'
    FC Salzburg slipper å klare seg uten Mohamed Camara som kommer tilbake på banen igjen.
    38'
    Hjørnespark til LASK
    38'
    Peter Michorl
    LASK angriper på Red Bull Arena. Peter Michorl header utenfor.
    39'
    39'
    Harald Lechner signaliserer et frispark til LASK på egen banehalvdel.
    39'
    FC Salzburg angriper i Salzburg. Karim Adeyemi avslutter på mål, men greier ikke å score.
    40'
    40'
    41'
    Harald Lechner signaliserer et frispark til FC Salzburg.
    43'
    Gult kort til LASK
    Petar Filipovic
    Dommer Harald Lechner gir Petar Filipovic (LASK) et gult kort.
    43'
    45'
    Husein Balic
    LASK fosser forover og Husein Balic fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    45'+1
    FC Salzburg, prøver et skudd, men det reddes
    45'+1
    I Salzburg har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    45'+1
    FC Salzburg 2 - 0 LASK
    Mål: Maximilian Wober
    Maximilian Wober header ballen i mål og FC Salzburg øker ledelsen til 2-0.
    45'+3
    Frispark LASK.
    46'
    47'
    En av LASKs spillere går i offside.
    47'
    48'
    Frispark for FC Salzburg på egen banehalvdel.
    49'
    FC Salzburg angriper i Salzburg, men blir avblåst for offside.
    52'
    53'
    55'
    57'
    FC Salzburg 3 - 0 LASK
    Mål: Karim Adeyemi
    Målgivende: Rasmus Kristensen
    I Salzburg øker FC Salzburg ledelsen til 3-0 takket være et mål av Karim Adeyemi. Det er en fin assist fra Rasmus Kristensen.
    58'
    Spillerbytte - LASK
    Inn: Marko Raguz
    Ut: Alexander Schmidt
    Bytte for LASK. Marko Raguz kommer inn for Alexander Schmidt på Red Bull Arena.
    60'
    Inn: Felix Luckeneder
    Ut: Petar Filipovic
    Andreas Wieland (LASK) gjør sitt andre bytte for dagen. Felix Luckeneder erstatter Petar Filipovic.
    60'
    Inn: Chukwubuike Adamu
    Ut: Karim Adeyemi
    Matthias Jaissle gjør dagens andre bytte i Salzburg, når han tar ut Karim Adeyemi og setter inn Chukwubuike Adamu.
    61'
    Inn: Noah Okafor
    Ut: Benjamin Sesko
    FC Salzburg bytter ut Benjamin Sesko med Noah Okafor. Dette er det tredje byttet som Matthias Jaissle gjør i dagens kamp.
    62'
    FC Salzburg angriper, men blir avblåst for offside.
    64'
    Nicolas Seiwald
    Målsjanse til FC Salzburg! Nicolas Seiwald treffer mål, men keeper redder.
    65'
    65'
    Kilian Ludewig
    FC Salzburg angriper. Kilian Ludewig får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    66'
    66'
    FC Salzburg fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    68'
    68'
    Florian Flecker
    Dommer Harald Lechner viser Florian Flecker (LASK) det gule kortet.
    69'
    Inn: Marvin Potzmann
    Ut: Rene Renner
    Bytte for LASK. Marvin Potzmann kommer inn for Rene Renner på Red Bull Arena.
    69'
    Inn: Christoph Monschein
    Ut: Husein Balic
    Andreas Wieland gjør dagens fjerde bytte i Salzburg, når han tar ut Husein Balic og setter inn Christoph Monschein.
    70'
    71'
    Målsjanse til FC Salzburg! Brendan Aaronson treffer mål, men keeper redder.
    73'
    73'
    Rasmus Kristensen
    Sjanse i Salzburg! Rasmus Kristensen (FC Salzburg) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    73'
    73'
    73'
    FC Salzburg angriper, men Chukwubuike Adamu vinkes av for offside.
    74'
    76'
    Inn: Mamady Diambou
    Ut: Mohamed Camara
    Matthias Jaissle (FC Salzburg) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Mamady Diambou erstatter Mohamed Camara.
    76'
    Inn: Luka Sucic
    Ut: Nicolas Seiwald
    FC Salzburg bytter ut Nicolas Seiwald med Luka Sucic. Dette er det femte byttet som Matthias Jaissle gjør i dagens kamp.
    77'
    77'
    LASK angriper. Peter Michorl får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    78'
    78'
    Peter Michorl (LASK) løfter inn en corner fra venstre på Red Bull Arena.
    79'
    LASK tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    80'
    Inn: Hyeon-seok Hong
    Ut: Peter Michorl
    LASK gjør sitt femte bytte. Peter Michorl erstattes av Hyeon-seok Hong.
    81'
    En av FC Salzburgs spillere blir avblåst for offside på Red Bull Arena.
    83'
    85'
    FC Salzburg avanserer forover i Salzburg. Kilian Ludewig avslutter, men treffer ikke mål.
    85'
    FC Salzburg fosser fremover, men Harald Lechner blåser for offside på Red Bull Arena.
    86'
    Marvin Potzmann
    Sjanse til LASK! Marvin Potzmann er nær ved å score, men keeper redder.
    88'
    88'
    89'
    Frispark til FC Salzburg på halvdelen til LASK.
    89'
    Felix Luckeneder
    Felix Luckeneder (LASK) får et gult kort av dommer Harald Lechner.
    89'
    Målsjanse! Rasmus Kristensen (FC Salzburg) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    90'
    90'+1
    Mål for LASK!
    FC Salzburg 3 - 1 LASK
    Mål: Christoph Monschein
    Målgivende: Marko Raguz
    Mål! LASK reduserer til 3-1 ved Christoph Monschein. Marko Raguz sto for den målgivende pasningen.