Velkommen til livedekningen av Shakhtar Donetsk-Manchester City.
    City starter med disse 11: Ederson - Walker, Fernandinho, Otamendi, Zinchenko - Gündogan, Rodri, De Bruyne - Mahrez, Jesus, Sterling.
    Shakhtars lag: Pyatov - Ismaily, Matviyenko, Kryvtsov, Bolbat - Stepanenko, Alan Patrick - Solomon, Taison, Marlos - Junior Moraes.
    Pep Guardiola opplever en aldri så liten krise på midtstopperplass og velger altså å trekke Fernandinho ned i backkjeden med siden av Otamendi.
    Manchester City kommer rett fra tap for Norwich. Der scoret Sergio Agüero sitt syvende seriemål for sesongen. Argentineren er likevel plassert på benken i Ukraina. Gabriel Jesus starter som spiss. Også David Silva og Bernando Silva er reserver, mens Guardiola har valgt å sette inn igjen Kevin De Bruyne fra start.
    Shakhtar Donetsk dominerer den ukrainske ligaen totalt. Klubben har vunnet syv strake kamper i seriestarten og har ikke tapt siden supercupfinalen mot Dynamo Kiev i juli.
    City slo Shakhtar 3-0 og 6-0 i fjorårets Champions League, men i 2017 vant Shakhtar 2-1 over Manchester City på hjemmebane. Kan bli spennende dette.
    3'
    Mahrez slår inn. Shakthar får ryddet unna.
    3'
    Kampen begynner rolig. City prøver å presse orangekledde Shakhtar høyt.
    6'
    Frispark City midt inne på Shaktars banehalvdel.
    7'
    De Bruyne slår ballen inn. Men Gündogan for tøff i feltet.
    8'
    Manor Solomon drar opp et angrep for Shakhtar etter en stygg City-feil.
    9'
    Frispark City. 40 meter fra mål.
    10'
    Ballen går bak mål. Utspill for hjemmelaget.
    11'
    Shakhtar holder ballen. Finner ikke åpninger, men imponerer med ballen. Ender med et et skudd fra Marlos utenfor.
    13'
    Virker som Kyle Walker sliter med en skade. Kan bli et tidlig bytte.
    13'
    Sterling drar seg frem på venstre. Men hjemmelaget rydder opp.
    14'
    Solomon lurer Zinchenko med en god finte. Citys ukrainer må gi hjemmelaget frispark.
    14'
    Gündogan vinner ballen glimrende. Ender med at Sterling taper en duell på 16-meterstreken til Shakhtar.
    18'
    De Bruyne mister ballen. Shakhtar stormer frem.Men roer ned. City tilbake i balanse.
    19'
    Sterling legger inn fra venstre. Midtstopper Matvienko får headet unna rett foran nesen på De Bruyne.
    20'
    Gündogan stopper et nytt Shakhtar-angrep. Tyskeren kan bli viktig for City i kveld.
    21'
    Pep Guardiola drikker vann på benken. Er nok ikke overvettes fornøyd med City i kampens første fjerdedel. Ingen målsjanser til nå.
    22'
    Men der kommer sjansen. Men Gabriel Jesus får ikke paret beina kjapt nok. Corner.
    23'
    Ingen uttelling på hjørnesparket.
    23'
    Mål for Manchester City!
    FC Shakhtar Donetsk 0 - 1 Manchester City
    Mål: Riyad Mahrez
    Gündogan smeller ballen i stolpen fra 17 meter. Mahrez er på returen og scorer enkelt. Shakhtar kan egentlig takke seg selv. Naive i fremoverspillet før de mistet ballen.
    25'
    Etter scoringen har Manchester City fått mye bedre kontroll på kampen.
    28'
    Gult kort til Manchester City
    Rodri
    Klokkeklart. Tar ned brassen Ismaily bakfra.
    29'
    Shakhtar løfter frisparket inn i feltet. Fernandinho header unna.
    30'
    Bra Shakhtar-angrep ender med at Solomons innlegg blir blokkert.
    32'
    Både Alan og Ismaily faller rundt 16-meterstreken til City.Men den godt plasserte dommeren reagerer ikke.
    34'
    Taison spiller frem Junior Moares. Shakhtar-spissen skyter i brystet på Ederson i City-målet. Godt keeperspill på hjemmelagets første sjanse.
    36'
    Mahrez finner De Bruyne som mister ballen. Belgieren har ikke vært veldig synlig til nå.
    37'
    FC Shakhtar Donetsk 0 - 2 Manchester City
    Mål: Ilkay Gündogan
    Målgivende: Riyad Mahrez
    Glimrende City! Gündogan kommer på et sugende løp gjennom Shakhtar-forsvaret. Får pasningen servert av Mahrez. Setter ballen i mål med utsiden av støvelen.
    38'
    Sterling vender opp og legger ballen tilbake til Mahrez. Skudd himmelhøyt over og utenfor.
    42'
    De Bruyne får en fin sjanse, men blir litt lang i steget og avslutter i nettveggen.
    43'
    Jevnt i ballbesittelse, men 12-3 i avslutninger til City.
    44'
    Moares stormer mot City-målet på en strålende Alan-pasning. Når ikke ballen, men kolliderer med Ederson. Moares blir liggende.
    45'
    Ett minutt lagt til.
    45'+1
    Mahrez spiller fem De Bruyne. Men belgieren lykkes ikke helt.
    45'+2
    Spillerbytte - FC Shakhtar Donetsk
    Inn: Yevgen Konoplyanka
    Ut: Manor Solomon
    46'
    City styrer kampen. Triller ball og bygger rolig opp.
    49'
    Crosspasning til Sterling. Tar med ballen inn i felte, men stoppes.
    50'
    Ederson på en vanvittig skovtur. Men Junior Moraes klarer ikke å utnytte feilen til City-keeperen. Skuddet håpløst svakt.
    51'
    Gabriel Jesus slipper til med et skudd etter et hælspark fra Zinchenko. Men for svakt. Vinkes også av for offisde.
    53'
    Kjepesjanse City. Gündogan tester Pyatov, keeperen redder, Sterling setter ballen i stolpens utside rett etterpå.
    54'
    De Bruyne i kontring. Men feilpasning igjen. Det sitter ikke for belgieren.
    54'
    De Bruyne skaffer Manchester City en corner.
    56'
    City presser på videre etter corneren. Har tilnærmet full kontroll på dette.
    57'
    Zinchenko blir fint spilt fri på venstre. Innlegget for svakt.
    58'
    Gündogan igjennom igjen. Misser alene med keeper Pyatov. Burde dyttet videre til Sterling der. Nær 3-0!
    59'
    De Bruyne kommer til et nytt innlegg. Krivtsov redder ut til corner. Sterling nær scoring på hjørnesparket, men avblåst for offside.
    63'
    Manchester City totaldominerer nå. Ny corner. Virker som Shakthar har gitt opp dette.
    64'
    Pyatov snapper corneren. Bra keeperspill.
    65'
    Sterling spiller fri De Bruyne, men midtbanespilleren treffer ikke godt nok med venstrebenet. Skuddet utenfor.
    68'
    Shakhtar endelig tilbake i angrep. Men pasningen til Bolbat forsvinner rett ut. Taison sprinter 40 meter til ingen nytte.
    69'
    De Bruyne setter i gang en City-kontring med en kvalifisert finte, men misser etter hvert på den avgjørende pasningen.
    71'
    Hjemmelaget mures inne av ballbesittelsen til City.
    72'
    Shakhtar vinner ballen, men frispark City allerede i neste trekk.
    72'
    Gündogan prøver å finne Sterling med en lang ball. Men keeper Pyatov er med og rensker gjennomspillet unna.
    74'
    Innkast Shakhtar ved cornerflagget.
    74'
    Inn: Marcos Antonio
    Ut: Alan Patrick
    75'
    FC Shakhtar Donetsk 0 - 3 Manchester City
    Mål: Gabriel Jesus
    Målgivende: Kevin De Bruyne
    Manchester City utnytter en stygg Shakthar-feil. Tre mot en. Enkelt for De Bruyne å tre gjennom Jesus. Brassen scorer enkelt.
    76'
    Inn: Dentinho
    Ut: Junior Moraes
    78'
    Spillerbytte - Manchester City
    Inn: Bernardo Silva
    Ut: Kevin De Bruyne
    79'
    Inn: Joao Cancelo
    Ut: Kyle Walker
    81'
    City spiller trekanter i eget forsvar før en lang ball setter opp et nytt angrep. Ender i ingen ting.