Dagens dommer, William Collum, blåser i gang kampen.
    AS Roma tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    I Kharkiv slår Cengiz Under en corner fra Høyre.
    Frispark for FC Shakhtar Donetsk på sin egen banehalvdel.
    3'
    William Collum signaliserer et frispark til AS Roma på sin egen banehalvdel.
    4'
    William Collum tildeler AS Roma en corner. Diego Perotti sparker ballen inn fra det Venstre cornerflagget.
    6'
    Aleksandar Kolarov (AS Roma) løfter inn en corner fra Venstre på Metalist Oblast Sports Complex.
    6'
    FC Shakhtar Donetsk, prøver et skudd, men det reddes
    6'
    Edin Dzeko
    AS Roma angriper. Edin Dzeko får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    6'
    Aleksandar Kolarov (AS Roma) slår en corner fra Venstre side på Metalist Oblast Sports Complex.
    7'
    Federico Fazio
    I Kharkiv header Federico Fazio (AS Roma) mot mål, men ballen går utenfor.
    7'
    9'
    Marlos
    Sjanse til FC Shakhtar Donetsk! Marlos er nær ved å score, men keeper redder.
    13'
    Roma, prøver et skudd, men det reddes
    13'
    Frispark for AS Roma på sin egen banehalvdel.
    15'
    FC Shakhtar Donetsk tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    17'
    I Kharkiv slår Marlos en corner fra Venstre.
    18'
    William Collum tildeler AS Roma en corner. Aleksandar Kolarov sparker ballen inn fra det Venstre cornerflagget.
    19'
    20'
    Kostas Manolas
    AS Roma angriper og Kostas Manolas får avsluttet. Headingen treffer ikke AS Roma-målet.
    20'
    21'
    Edin Dzeko
    Edin Dzeko (AS Roma) avanserer forover på Metalist Oblast Sports Complex. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    21'
    En av FC Shakhtar Donetsks spillere blir avblåst for offside.
    26'
    William Collum signaliserer et frispark til AS Roma.
    26'
    29'
    AS Romaets Aleksandar Kolarov blåses av for offside på Metalist Oblast Sports Complex.
    29'
    William Collum signaliserer et frispark til FC Shakhtar Donetsk på sin egen banehalvdel.
    31'
    Fred
    Fred (FC Shakhtar Donetsk) kommer seg fri på Metalist Oblast Sports Complex, men avslutningen går utenfor.
    34'
    Marlos
    FC Shakhtar Donetsk angriper i Kharkiv. Marlos fyrer av et skudd som går utenfor.
    36'
    Offside! Radja Nainggolan (AS Roma) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    38'
    Dommer William Collum ser at linjemannen løfter flagget og FC Shakhtar Donetskets Facundo Ferreyra blåses av for offside.
    39'
    Mål for Roma!
    FC Shakhtar Donetsk 0 - 1 Roma
    Mål: Cengiz Ünder
    Målgivende: Edin Dzeko
    Mål! Cengiz Under gir AS Roma en 0-1 ledelse. Flott spill fra Edin Dzeko definere målet.
    41'
    44'
    Sergey Krivtsov vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    45'+1
    Spillerbytte - FC Shakhtar Donetsk
    Inn: Ivan Ordets
    Ut: Sergey Krivtsov
    Ivan Ordets (FC Shakhtar Donetsk) erstatter Sergey Krivtsov som muligens er skadet.
    45'+3
    Facundo Ferreyra
    FC Shakhtar Donetsk fosser forover og Facundo Ferreyra fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    48'
    48'
    Ismaily
    Målsjanse til FC Shakhtar Donetsk! Ismaily treffer mål, men keeper redder.
    50'
    50'
    William Collum tildeler FC Shakhtar Donetsk en corner. Marlos sparker ballen inn fra det Venstre cornerflagget.
    50'
    Alessandro Florenzi (AS Roma) slår en corner fra Høyre side på Metalist Oblast Sports Complex.
    51'
    52'
    Kostas Manolas (AS Roma) prøver å heade ballen i mål på Metalist Oblast Sports Complex, men mislykkes.
    52'
    Mål for FC Shakhtar Donetsk!
    FC Shakhtar Donetsk 1 - 1 Roma
    Mål: Facundo Ferreyra
    Målgivende: Yaroslav Rakitskiy
    Facundo Ferreyra scorer og utligningen er et faktum på Metalist Oblast Sports Complex. 1-1. Yaroslav Rakitskiy sto for den målgivende pasningen.
    52'
    I Kharkiv har et frispark blitt tildelt AS Romaet.
    53'
    I Kharkiv slår Bernard en corner fra Høyre.
    54'
    Marlos
    Målsjanse på Metalist Oblast Sports Complex! Marlos fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    56'
    56'
    Taison
    Sjanse i Kharkiv! Taison (FC Shakhtar Donetsk) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    56'
    56'
    AS Roma angriper, men Edin Dzeko vinkes av for offside.
    58'
    Fred
    Målsjanse! Fred (FC Shakhtar Donetsk) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    59'
    Radja Nainggolan
    AS Roma fosser forover og Radja Nainggolan fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    62'
    62'
    Taison
    Sjanse til FC Shakhtar Donetsk! Taison er nær ved å score, men keeper redder.
    63'
    63'
    Hjørnespark til FC Shakhtar Donetsk
    63'
    Bernard (FC Shakhtar Donetsk) løfter inn en corner fra Venstre på Metalist Oblast Sports Complex.
    64'
    64'
    I Kharkiv får Radja Nainggolan (AS Roma) headet ballen mot mål. Målsjansen blir klarert.
    65'
    65'
    66'
    AS Roma avanserer forover på Metalist Oblast Sports Complex og Federico Fazio kommer til avslutning. Headingen blir klarert av AS Roma.
    66'
    66'
    I Kharkiv slår Bernard en corner fra Venstre.
    67'
    Frispark FC Shakhtar Donetsk.
    69'
    FC Shakhtar Donetsk 2 - 1 Roma
    Mål: Fred
    FC Shakhtar Donetsk leder 2-1 etter en scoring av Fred.
    71'
    Spillerbytte - Roma
    Inn: Bruno Peres
    Ut: Alessandro Florenzi
    AS Roma bytter ut Alessandro Florenzi med Bruno Peres.
    71'
    Inn: Gerson
    Ut: Cengiz Ünder
    Cengiz Under (AS Roma) erstattes av Gerson.
    72'
    Gerson
    Målsjanse til AS Roma! Gerson treffer mål, men keeper redder.
    73'
    73'
    77'
    Frispark til AS Roma på halvdelen til AS Roma.
    78'
    80'
    Gult kort til FC Shakhtar Donetsk
    Dommer William Collum gir Facundo Ferreyra (FC Shakhtar Donetsk) et gult kort.
    80'
    Bernard (FC Shakhtar Donetsk) slår en corner fra Høyre side på Metalist Oblast Sports Complex.
    81'
    Taras Stepanenko
    FC Shakhtar Donetsk angriper i Kharkiv. Taras Stepanenko avslutter på mål, men greier ikke å score.
    82'
    82'
    Inn: Gregoire Defrel
    Ut: Radja Nainggolan
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for AS Roma. Inn kommer Gregoire Defrel, mens Radja Nainggolan tar plass på benken.
    83'
    85'
    86'
    Gerson
    AS Roma angriper i Kharkiv. Gerson avslutter på mål, men greier ikke å score.
    88'
    88'
    William Collum signaliserer et frispark til FC Shakhtar Donetsk like utenfor FC Shakhtar Donetsk-området.
    90'+1
    Gult kort til Roma
    Diego Perotti
    Diego Perotti mottar et gult kort i Kharkiv, og må dermed stå over en kamp for AS Roma.
    90'+1
    Taison
    Taison (FC Shakhtar Donetsk) får gult kort og må dermed stå over en kamp.
    90'+1
    Inn: Viktor Kovalenko
    Ut: Bernard
    FC Shakhtar Donetsket gjør sitt andre bytte. Bernard erstattes av Viktor Kovalenko.
    90'+2
    Marlos (FC Shakhtar Donetsk) slår en corner fra Høyre side på Metalist Oblast Sports Complex.