Yverdon-Sport avanserer forover på kybunpark og Aimen Mahious kommer til avslutning. Headingen blir klarert av St. Gallen.
    Frispark for Yverdon-Sport på egen banehalvdel.
    Mål for Yverdon-Sport!
    FC St. Gallen 1879 0 - 1 Yverdon-Sport
    Mål: Liziero
    Målgivende: Mauro Rodrigues
    I St.Gallen tar Yverdon-Sport ledelsen 0-1 etter et mål av Liziero. Mauro Rodrigues sto for den målgivende pasningen.
    4'
    Luca Piccolo tildeler St. Gallen en corner. Jordi Quintilla sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    7'
    Luca Piccolo signaliserer et frispark til Yverdon-Sport på egen banehalvdel.
    11'
    Luca Piccolo signaliserer et frispark til St. Gallen like utenfor Yverdon-Sport-området.
    11'
    I St.Gallen slår Jordi Quintilla en corner fra høyre.
    12'
    Christian Witzig
    Christian Witzig (St. Gallen) fyrer av et skudd som går utenfor.
    13'
    Frispark Yverdon-Sport.
    14'
    St. Gallen tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    15'
    Mål for FC St. Gallen 1879!
    FC St. Gallen 1879 1 - 1 Yverdon-Sport
    Mål: Mattia Zanotti
    Målgivende: Chadrac Akolo
    Mål! Mattia Zanotti utligner til 1-1. Chadrac Akolo var nest sist på ballen.
    17'
    Målet til FC St. Gallen 1879 sjekkes av VAR
    18'
    Målet til FC St. Gallen 1879 blir stående
    18'
    Luca Piccolo signaliserer et frispark til Yverdon-Sport.
    19'
    Gult kort til FC St. Gallen 1879
    Christian Witzig mottar et gult kort i St.Gallen, og må dermed stå over en kamp for St. Gallen.
    19'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Mauro Rodrigues (Yverdon-Sport) vrir seg av smerte i gresset.
    20'
    Mauro Rodrigues ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i St.Gallen.
    20'
    I St.Gallen har et frispark blitt tildelt bortelag.
    21'
    Isaac Schmidt
    Isaac Schmidt (St. Gallen) mottar sitt første gule kort for dagen på kybunpark.
    21'
    22'
    23'
    Albert Vallci
    Dommeren gir Albert Vallci (St. Gallen) et gult kort.
    23'
    Luca Piccolo signaliserer et frispark til St. Gallen på egen banehalvdel.
    26'
    27'
    30'
    31'
    Målet til FC St. Gallen 1879 blir annullert
    32'
    St. Gallen fosser fremover, men Luca Piccolo blåser for offside på kybunpark.
    32'
    Jordi Quintilla (St. Gallen) slår en corner fra høyre side på kybunpark.
    36'
    Willem Geubbels
    Sjanse! St. Gallen avanserer forover, men Willem Geubbels avslutter utenfor.
    38'
    40'
    Christian Witzig (St. Gallen) kommer til en målsjanse på kybunpark, men klarer ikke å score.
    45'
    Aimen Mahious (Yverdon-Sport) header ballen mot mål, men klarer ikke å score.
    45'+1
    45'+1
    Jordi Quintilla (St. Gallen) løfter inn en corner fra høyre på kybunpark.
    45'+2
    FC St. Gallen 1879 2 - 1 Yverdon-Sport
    Mål: Victor Ruiz
    Målgivende: Mattia Zanotti
    Mål! Victor Ruiz gir St. Gallen en 2-1 ledelse. Flott spill fra Mattia Zanotti før målet.
    49'
    50'
    Victor Ruiz
    Sjanse i St.Gallen! Victor Ruiz (St. Gallen) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    51'
    Yverdon-Sport, prøver et skudd, men det reddes
    51'
    Lukas Gortler
    Målsjanse til St. Gallen! Lukas Gortler treffer mål, men keeper redder.
    52'
    52'
    Lukas Gortler (St. Gallen) løfter inn en corner fra venstre på kybunpark.
    52'
    Willem Geubbels (St. Gallen) header utenfor.
    52'
    53'
    St. Gallen angriper, men avslutningen til Chadrac Akolo går utenfor.
    54'
    I St.Gallen slår Lukas Gortler en corner fra høyre.
    55'
    Gult kort til Yverdon-Sport
    Paul Bernardoni
    Paul Bernardoni (Yverdon-Sport) får et gult kort av dommer Luca Piccolo.
    56'
    FC St. Gallen 1879 3 - 1 Yverdon-Sport
    Mål: Chadrac Akolo
    Chadrac Akolo setter ballen i mål og øker St. Gallens ledelse til 3-1 i St.Gallen.
    56'
    58'
    Sjanse til St. Gallen! Christian Witzig er nær ved å score, men keeper redder.
    60'
    60'
    62'
    Spillerbytte - Yverdon-Sport
    Inn: Mathias Olesen
    Ut: Christopher Lungoyi
    Alessandro Mangiarratti (Yverdon-Sport) gjør sitt første bytte for dagen. Mathias Olesen erstatter Christopher Lungoyi.
    62'
    63'
    I St.Gallen har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    64'
    65'
    Hjørnespark til Yverdon-Sport
    67'
    67'
    Frispark St. Gallen.
    68'
    69'
    Spillerbytte - FC St. Gallen 1879
    Inn: Julian Von Moos
    Ut: Chadrac Akolo
    Chadrac Akolo (St. Gallen) erstattes av Julian Von Moos.
    69'
    Inn: Jovan Milosevic
    Ut: Willem Geubbels
    St. Gallen bytter ut Willem Geubbels med Jovan Milosevic.
    69'
    Luca Piccolo signaliserer et frispark til St. Gallen.
    73'
    Ricardo Azevedo Alves
    Dommer Luca Piccolo viser Ricardo Azevedo Alves (Yverdon-Sport) det gule kortet.
    73'
    74'
    Frispark til St. Gallen på halvdelen til Yverdon-Sport.
    74'
    Inn: William Le Pogam
    Ut: Boris Adrian Cespedes
    Yverdon-Sport bytter ut Boris Adrian Cespedes med William Le Pogam. Dette er det andre byttet som Alessandro Mangiarratti gjør i dagens kamp.
    74'
    Inn: Nehemie Lusuena
    Ut: Mohamed Tijani
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Yverdon-Sport. Inn kommer Nehemie Lusuena, mens Mohamed Tijani tar plass på benken.
    74'
    Inn: Bastien Toma
    Ut: Victor Ruiz
    St. Gallen gjør sitt tredje bytte. Victor Ruiz erstattes av Bastien Toma.
    79'
    79'
    81'
    82'
    83'
    Frispark for St. Gallen på egen banehalvdel.
    83'
    83'
    FC St. Gallen 1879 4 - 1 Yverdon-Sport
    Mål: Bastien Toma
    Målgivende: Jovan Milosevic
    Mål! Bastien Toma gir St. Gallen en komfortabel 4-1 ledelse. Det er en fin assist fra Jovan Milosevic.