I Tokyo har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    3'
    Yan Matheus Santos Souza
    Yokohama Marinos angriper i Tokyo. Yan Matheus Santos Souza fyrer av et skudd som går utenfor.
    5'
    Tae Hee Nam (Yokohama Marinos) slår en corner fra venstre side på Ajinomoto Stadium.
    5'
    Kota Watanabe
    Målsjanse! Kota Watanabe (Yokohama Marinos) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    10'
    Hjørnespark til Yokohama Marinos
    11'
    Takumi Kamijima
    Yokohama Marinos avanserer forover i Tokyo. Takumi Kamijima avslutter, men treffer ikke mål.
    11'
    Yokohama Marinos tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    12'
    Sascha Stegemann signaliserer et frispark til FC Tokyo.
    13'
    Gult kort til Yokohama Marinos
    Takuya Kida
    Dommeren gir Takuya Kida (Yokohama Marinos) et gult kort.
    13'
    Sascha Stegemann signaliserer et frispark til Yokohama Marinos på egen banehalvdel.
    14'
    Kuryu Matsuki
    Målsjanse på Ajinomoto Stadium! Kuryu Matsuki fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    15'
    Yokohama Marinos, prøver et skudd, men det reddes
    15'
    Frispark Yokohama Marinos.
    17'
    Gult kort til FC Tokyo
    Kashifu Bangunagande
    Kashifu Bangunagande (FC Tokyo) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    18'
    Kota Tawaratsumida
    Kota Tawaratsumida (FC Tokyo) avanserer forover på Ajinomoto Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    21'
    21'
    Frispark for Yokohama Marinos på egen banehalvdel.
    23'
    Mål for Yokohama Marinos!
    FC Tokyo 0 - 1 Yokohama Marinos
    Mål: Tae Hee Nam
    Målgivende: Elber
    Mål! Tae Hee Nam gir Yokohama Marinos ledelsen 0-1 i Tokyo. Elber var nest sist på ballen.
    25'
    Yokohama Marinos angriper i Tokyo. Yan Matheus Santos Souza avslutter på mål, men greier ikke å score.
    29'
    FC Tokyo, prøver et skudd, men det reddes
    29'
    Frispark for FC Tokyo på egen banehalvdel.
    31'
    Kota Tawaratsumida (FC Tokyo) fyrer av et skudd som går utenfor.
    31'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Tokyo fordi Taiki Watanabe får behandling for en skade på banen.
    32'
    Dommer Sascha Stegemann venter med å sette i gang spillet fordi Takumi Kamijima ligger nede.
    32'
    Spillerbytte - Yokohama Marinos
    Inn: Riku Yamane
    Ut: Taiki Watanabe
    Yokohama Marinos bytter ut Taiki Watanabe som ikke ser ut til å kunne fortsette. Harold Kewell blir dermed tvunget til å gjøre sitt første bytte og setter inn Riku Yamane.
    37'
    Takumi Kamijima er tilbake på banen igjen.
    37'
    Frispark til Yokohama Marinos på halvdelen til FC Tokyo.
    38'
    I Tokyo slår Ryotaro Araki en corner fra høyre.
    45'+1
    Yasuki Kimoto
    FC Tokyo angriper på Ajinomoto Stadium. Yasuki Kimoto header ballen i stolpen!
    45'+1
    FC Tokyo angriper, men blir avblåst for offside.
    45'+1
    Kuryu Matsuki (FC Tokyo) kommer til en målsjanse på Ajinomoto Stadium, men klarer ikke å score.
    45'+5
    Sascha Stegemann tildeler FC Tokyo en corner. Ryotaro Araki sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    45'+6
    Soma Anzai
    I Tokyo header Soma Anzai (FC Tokyo) mot mål, men ballen går utenfor.
    45'+6
    Sjanse! FC Tokyo avanserer forover, men Kota Tawaratsumida avslutter utenfor.
    45'+7
    45'+8
    Inn: Keigo Sakakibara
    Ut: Tae Hee Nam
    Yokohama Marinos gjør sitt andre bytte. Tae Hee Nam erstattes av Keigo Sakakibara.
    46'
    49'
    Yuto Nagatomo
    Yuto Nagatomo (FC Tokyo) pådrar seg et gult kort.
    49'
    Anderson Lopes
    Anderson Lopes (Yokohama Marinos) kommer til en målsjanse på Ajinomoto Stadium, men klarer ikke å score.
    51'
    Elber
    Elber (Yokohama Marinos) kommer seg fri på Ajinomoto Stadium, men avslutningen går utenfor.
    52'
    FC Tokyo tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    53'
    Sjanse til FC Tokyo! Kota Tawaratsumida er nær ved å score, men keeper redder.
    53'
    53'
    Mål for FC Tokyo!
    FC Tokyo 1 - 1 Yokohama Marinos
    Mål: Yuto Nagatomo
    Målgivende: Kuryu Matsuki
    Mål! Yuto Nagatomo utligner for FC Tokyo. Stillingen er dermed 1-1 i Tokyo. Det er en fin assist fra Kuryu Matsuki.
    55'
    Målet til FC Tokyo sjekkes av VAR
    56'
    Målet til FC Tokyo blir stående
    57'
    Frispark til FC Tokyo på halvdelen til Yokohama Marinos.
    57'
    59'
    Elber
    Elber (Yokohama Marinos) får et gult kort av dommer Sascha Stegemann.
    60'
    Det blir farlig! Frispark for FC Tokyo er nær straffområde.
    60'
    FC Tokyo angriper i Tokyo. Kuryu Matsuki fyrer av et skudd som går utenfor.
    61'
    Inn: Asahi Uenaka
    Ut: Anderson Lopes
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Yokohama Marinos. Inn kommer Asahi Uenaka, mens Anderson Lopes tar plass på benken.
    62'
    Inn: Ryo Miyaichi
    Ut: Elber
    Elber (Yokohama Marinos) erstattes av Ryo Miyaichi.
    62'
    Inn: Kenta Inoue
    Ut: Yan Matheus Santos Souza
    Yokohama Marinos bytter ut Yan Matheus Santos Souza med Kenta Inoue.
    62'
    Keigo Sakakibara
    Yokohama Marinos angriper, men avslutningen til Keigo Sakakibara går utenfor.
    63'
    Yokohama Marinos angriper i Tokyo, men blir avblåst for offside.
    63'
    Keigo Sakakibara (Yokohama Marinos) løfter inn en corner fra høyre på Ajinomoto Stadium.
    65'
    Spillerbytte - FC Tokyo
    Inn: Teruhito Nakagawa
    Ut: Kota Tawaratsumida
    Peter Cklamovski gjør dagens første bytte i Tokyo, når han tar ut Kota Tawaratsumida og setter inn Teruhito Nakagawa.
    66'
    Sascha Stegemann signaliserer et frispark til FC Tokyo på egen banehalvdel.
    67'
    68'
    Sjanse i Tokyo! Kashifu Bangunagande (FC Tokyo) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    68'
    68'
    I Tokyo slår Ryotaro Araki en corner fra venstre.
    69'
    71'
    En av FC Tokyos spillere blir avblåst for offside.
    72'
    Yokohama Marinos fosser fremover, men Sascha Stegemann blåser for offside på Ajinomoto Stadium.
    73'
    Skudd utenfor mål, Yokohama Marinos
    74'
    Soma Anzai
    Dommer Sascha Stegemann viser Soma Anzai (FC Tokyo) det gule kortet.
    75'
    75'
    Inn: Diego Queiroz de Oliveira
    Ut: Ryotaro Araki
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FC Tokyo. Inn kommer Diego Queiroz de Oliveira, mens Ryotaro Araki tar plass på benken.
    76'
    Inn: Jandir Breno Souza Silva
    Ut: Soma Anzai
    Bytte for FC Tokyo. Jandir Breno Souza Silva kommer inn for Soma Anzai på Ajinomoto Stadium.
    76'
    77'
    Frispark FC Tokyo.
    78'
    78'
    79'
    I Tokyo har et frispark blitt tildelt bortelag.
    82'
    84'
    Ryo Miyaichi
    Yokohama Marinos angriper. Ryo Miyaichi får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    86'
    86'
    87'
    Inn: Kosuke Shirai
    Ut: Kuryu Matsuki
    FC Tokyo bytter ut Kuryu Matsuki med Kosuke Shirai. Dette er det fjerde byttet som Peter Cklamovski gjør i dagens kamp.
    88'
    Inn: Riki Harakawa
    Ut: Takahiro Ko
    FC Tokyo gjør sitt femte bytte. Takahiro Ko erstattes av Riki Harakawa.
    88'
    I Tokyo slår Keigo Sakakibara en corner fra venstre.
    89'
    Keigo Sakakibara (Yokohama Marinos) slår en corner fra venstre side på Ajinomoto Stadium.