Mål for FC Volendam!
    FC Twente 0 - 1 FC Volendam
    Mål: Damon Mirani
    Målgivende: Robert Muhren
    Damon Mirani setter ballen i nettet og FC Volendam leder nå 0-1. Robert Muhren sto for den målgivende pasningen.
    4'
    Frispark FC Twente Enschede.
    7'
    Allard Lindhout signaliserer et frispark til FC Twente Enschede.
    8'
    Gult kort til FC Volendam
    Luke Le Roux
    Dommeren gir Luke Le Roux (FC Volendam) et gult kort.
    8'
    Skudd på mål, FC Twente
    8'
    FC Volendam, prøver et skudd, men det reddes
    8'
    FC Twente Enschede fosser fremover, men Allard Lindhout blåser for offside på Grolsch Veste Stadium.
    9'
    Mål for FC Twente!
    FC Twente 1 - 1 FC Volendam
    Mål: Ricky Van Wolfswinkel
    Målgivende: Daan Rots
    Ricky Van Wolfswinkel scorer og utligningen er et faktum på Grolsch Veste Stadium. 1-1. Daan Rots var nest sist på ballen.
    9'
    VAR sjekker om det er straffe til FC Twente
    18'
    Ingen straffe til FC Twente
    19'
    Achraf Douiri (FC Volendam) slår en corner fra venstre side på Grolsch Veste Stadium.
    21'
    FC Twente 1 - 2 FC Volendam
    Målgivende: Achraf Douiri
    Mål! FC Volendam tar ledelsen med 1-2 etter en heading fra Damon Mirani. Det er en fin assist fra Achraf Douiri.
    21'
    FC Twente 2 - 2 FC Volendam
    Mål: Naci Unuvar
    Målgivende: Sem Steijn
    Mål! FC Twente Enschede utligner på Grolsch Veste Stadium. Målscorer: Naci Unuvar. Flott spill fra Sem Steijn før målet.
    23'
    Målet til FC Twente sjekkes av VAR
    24'
    Målet til FC Twente blir stående
    25'
    Allard Lindhout signaliserer et frispark til FC Twente Enschede på egen banehalvdel.
    26'
    Michal Sadilek
    Sjanse til FC Twente Enschede! Michal Sadilek er nær ved å score, men keeper redder.
    29'
    29'
    Gijs Smal (FC Twente Enschede) løfter inn en corner fra høyre på Grolsch Veste Stadium.
    30'
    FC Volendam tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    30'
    I Enschede slår Gijs Smal en corner fra høyre.
    36'
    Allard Lindhout tildeler FC Twente Enschede en corner. Gijs Smal sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    37'
    FC Twente 3 - 2 FC Volendam
    Mål: Robin Propper
    Målgivende: Gijs Smal
    Mål! Robin Propper gir FC Twente Enschede ledelsen 3-2 etter en velplassert heading. Gijs Smal sto for den målgivende pasningen.
    37'
    39'
    FC Twente 4 - 2 FC Volendam
    Mål: Youri Regeer
    I Enschede øker FC Twente Enschede ledelsen til 4-2 takket være et mål av Youri Regeer.
    40'
    41'
    42'
    FC Twente 5 - 2 FC Volendam
    Mål: Sem Steijn
    Målgivende: Ricky Van Wolfswinkel
    Mål! Sem Steijn øker FC Twente Enschedes ledelse til 5-2 på Grolsch Veste Stadium. Det er en fin assist fra Ricky Van Wolfswinkel.
    43'
    Naci Unuvar
    Naci Unuvar (FC Twente Enschede) header utenfor.
    45'+3
    Frispark for FC Volendam på egen banehalvdel.
    45'+5
    Spillerbytte - FC Volendam
    Inn: Josh Flint
    Ut: Xavier Mbuyamba
    Bytte for FC Volendam. Josh Flint kommer inn for Xavier Mbuyamba på Grolsch Veste Stadium.
    46'
    Inn: Calvin Twigt
    Ut: Milan de Haan
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FC Volendam. Inn kommer Calvin Twigt, mens Milan de Haan tar plass på benken.
    46'
    Hjørnespark til FC Twente
    51'
    Spillerbytte - FC Twente
    Inn: Anass Salah-Eddine
    Ut: Naci Unuvar
    Joseph Oosting (FC Twente Enschede) gjør sitt første bytte for dagen. Anass Salah-Eddine erstatter Naci Unuvar.
    57'
    Inn: Mitchell Van Bergen
    Ut: Daan Rots
    Joseph Oosting gjør dagens andre bytte i Enschede, når han tar ut Daan Rots og setter inn Mitchell Van Bergen.
    57'
    58'
    Gijs Smal (FC Twente Enschede) slår en corner fra venstre side på Grolsch Veste Stadium.
    58'
    En av FC Twente Enschedes spillere går i offside.
    59'
    Skudd på mål, FC Volendam
    61'
    FC Twente, prøver et skudd, men det reddes
    61'
    62'
    63'
    FC Volendam angriper, men Allard Lindhout blåser for offside.
    64'
    Hjørnespark til FC Volendam
    65'
    Josh Flint
    FC Volendam avanserer forover i Enschede. Josh Flint avslutter, men treffer ikke mål.