Overeem90'+2
5-1
    Frispark for FC Utrecht på egen banehalvdel.
    1'
    Max Svensson (Willem II Tilburg) løfter inn en corner fra venstre på Stadion Galgenwaard.
    3'
    Adam Maher (FC Utrecht) slår en corner fra høyre side på Stadion Galgenwaard.
    4'
    Gult kort til Willem II Tilburg
    Leeroy Owusu
    Leeroy Owusu (Willem II Tilburg) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    6'
    Paulus Van Boekel signaliserer et frispark til FC Utrecht på egen banehalvdel.
    6'
    FC Utrecht tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    7'
    Mål for FC Utrecht!
    FC Utrecht 1 - 0 Willem II Tilburg
    Mål: Bart Ramselaar
    Bart Ramselaar dundrer ballen i mål og FC Utrecht tar ledelsen 1-0 på Stadion Galgenwaard.
    10'
    Quinten Timber
    Quinten Timber (FC Utrecht) kommer til en målsjanse på Stadion Galgenwaard, men klarer ikke å score.
    17'
    Paulus Van Boekel tildeler Willem II Tilburg en corner. Max Svensson sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    22'
    Pol Llonch
    Pol Llonch (Willem II Tilburg) kommer seg fri på Stadion Galgenwaard, men avslutningen går utenfor.
    23'
    I Utrecht slår Adam Maher en corner fra høyre.
    24'
    Willem Janssen
    Willem Janssen (FC Utrecht) header mot mål, men ballen går utenfor.
    24'
    FC Utrecht 2 - 0 Willem II Tilburg
    Målgivende: Moussa Sylla
    Bart Ramselaar øker FC Utrechts ledelse til 2-0! Det er en fin assist fra Moussa Sylla.
    25'
    Paulus Van Boekel signaliserer et frispark til Willem II Tilburg.
    27'
    Paulus Van Boekel signaliserer et frispark til Willem II Tilburg på egen banehalvdel.
    29'
    Paulus Van Boekel tildeler Willem II Tilburg en corner. Mats Kohlert sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    31'
    32'
    Mål for Willem II Tilburg!
    FC Utrecht 2 - 1 Willem II Tilburg
    Mål: Kwasi Okyere Wriedt
    Målgivende: Che Nunnely
    Kwasi Okyere Wriedt setter inn en redusering på Stadion Galgenwaard. Stillingen er nå 2-1. Che Nunnely sto for den målgivende pasningen.
    35'
    Frispark FC Utrecht.
    35'
    Gult kort til FC Utrecht
    Adam Maher
    Adam Maher (FC Utrecht) får et gult kort av dommer Paulus Van Boekel.
    37'
    37'
    I Utrecht har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    40'
    Frispark til FC Utrecht på halvdelen til Willem II Tilburg.
    41'
    I Utrecht slår Adam Maher en corner fra venstre.
    42'
    I Utrecht har et frispark blitt tildelt bortelag.
    45'
    Frispark Willem II Tilburg.
    47'
    Mike Van Der Hoorn (FC Utrecht) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Stadion Galgenwaard.
    49'
    Spillerbytte - FC Utrecht
    Inn: Hidde Ter Avest
    Ut: Mike Van Der Hoorn
    FC Utrecht bytter ut Mike Van Der Hoorn som ikke ser ut til å kunne fortsette. Rene Hake blir dermed tvunget til å gjøre sitt første bytte og setter inn Hidde Ter Avest.
    53'
    Inn: Sander Van de Streek
    Ut: Othman Boussaid
    FC Utrecht gjør sitt andre bytte. Othman Boussaid erstattes av Sander Van de Streek.
    53'
    Offside! Bart Ramselaar (FC Utrecht) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    54'
    55'
    56'
    Adam Maher (FC Utrecht) løfter inn en corner fra høyre på Stadion Galgenwaard.
    57'
    Max Svensson (Willem II Tilburg) slår en corner fra venstre side på Stadion Galgenwaard.
    60'
    Offside! Kwasi Okyere Wriedt blir vinket av og Willem II Tilburg må dermed bygge opp et nytt angrep.
    62'
    63'
    Max Svensson
    Målsjanse! Max Svensson (Willem II Tilburg) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    65'
    65'
    FC Utrecht 3 - 1 Willem II Tilburg
    Målgivende: Django Warmerdam
    Mål! Bart Ramselaar øker FC Utrechts ledelse til 3-1 på Stadion Galgenwaard. Flott spill fra Django Warmerdam før målet.
    67'
    Dommer Paulus Van Boekel venter med å sette i gang spillet fordi Quinten Timber ligger nede.
    70'
    Quinten Timber er på beina igjen og fortsetter kampen.
    72'
    72'
    Dries Saddiki
    Dommer Paulus Van Boekel viser Dries Saddiki (Willem II Tilburg) det gule kortet.
    72'
    Spillerbytte - Willem II Tilburg
    Inn: Godfried Roemeratoe
    Ut: Dries Saddiki
    Willem II Tilburg bytter ut Dries Saddiki med Godfried Roemeratoe.
    74'
    Inn: Gorkem Saglam
    Ut: Mats Kohlert
    Mats Kohlert (Willem II Tilburg) erstattes av Gorkem Saglam.
    74'
    Paulus Van Boekel signaliserer et frispark til FC Utrecht.
    75'
    75'
    Gorkem Saglam (Willem II Tilburg) løfter inn en corner fra venstre på Stadion Galgenwaard.
    78'
    78'
    Max Svensson (Willem II Tilburg) mottar sitt første gule kort for dagen på Stadion Galgenwaard.
    78'
    Frispark for Willem II Tilburg på egen banehalvdel.
    79'
    Mark Van der Maarel
    Mark Van der Maarel får gult kort av dommer Paulus Van Boekel, og må dermed stå over en kamp for FC Utrecht.
    79'
    Willem II Tilburg tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    80'
    Inn: Argyris Kampetsis
    Ut: Kwasi Okyere Wriedt
    Fred Grim gjør dagens tredje bytte i Utrecht, når han tar ut Kwasi Okyere Wriedt og setter inn Argyris Kampetsis.
    81'
    Inn: Joris Overeem
    Ut: Quinten Timber
    Quinten Timber (FC Utrecht) ser ikke ut til å kunne fortsette og erstattes av Joris Overeem.
    82'
    FC Utrecht 4 - 1 Willem II Tilburg
    Mål: Mohamed Mallahi
    Målgivende: Anastasios Douvikas
    I Utrecht øker FC Utrecht ledelsen til 4-1 takket være et mål av Mohamed Mallahi. Anastasios Douvikas var nest sist på ballen.
    83'
    Inn: Mohamed Mallahi
    Ut: Moussa Sylla
    Rene Hake (FC Utrecht) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Mohamed Mallahi erstatter Moussa Sylla.
    83'
    Inn: Nikolaos Michelis
    Ut: Emil Bergström
    Willem II Tilburg bytter ut Emil Bergström med Nikolaos Michelis. Dette er det fjerde byttet som Fred Grim gjør i dagens kamp.
    83'
    Mohamed Mallahi
    Mohamed Mallahi (FC Utrecht) fyrer av et skudd som går utenfor.
    88'
    Inn: Remco Balk
    Ut: Bart Ramselaar
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FC Utrecht. Inn kommer Remco Balk, mens Bart Ramselaar tar plass på benken.
    88'
    Inn: Arthur Zagre
    Ut: Django Warmerdam
    Bytte for FC Utrecht. Arthur Zagre kommer inn for Django Warmerdam på Stadion Galgenwaard.
    88'
    89'
    FC Utrecht 5 - 1 Willem II Tilburg
    Mål: Joris Overeem
    Mål! FC Utrecht øker ledelsen til 5-1 etter en scoring av Joris Overeem på Stadion Galgenwaard.