Hjørnespark til FC Lugano
    4'
    FC Lugano tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    8'
    Stefan Horisberger tildeler FC Zurich en corner. Jonathan Okita sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    11'
    Jonathan Okita (FC Zurich) løfter inn en corner fra høyre på Letzigrund.
    12'
    Mål for FC Zurich!
    FC Zurich 1 - 0 FC Lugano
    Mål: Lindrit Kamberi
    Målgivende: Jonathan Okita
    Mål! Lindrit Kamberi gir FC Zurich ledelsen 1-0 etter en velplassert heading. Flott spill fra Jonathan Okita før målet.
    12'
    Stefan Horisberger signaliserer et frispark til FC Lugano på egen banehalvdel.
    15'
    I Zürich har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    16'
    Skudd utenfor mål, FC Zurich
    20'
    I Zürich slår Renato Steffen en corner fra høyre.
    24'
    25'
    Stefan Horisberger signaliserer et frispark til FC Lugano.
    25'
    Frispark FC Zurich.
    28'
    I Zürich slår Jonathan Okita en corner fra venstre.
    29'
    Frispark for FC Zurich på egen banehalvdel.
    30'
    Skudd på mål, FC Zurich
    33'
    FC Lugano, prøver et skudd, men det reddes
    33'
    VAR sjekker om det er straffe til FC Lugano
    36'
    Ingen straffe til FC Lugano
    37'
    Stefan Horisberger tildeler FC Lugano en corner. Renato Steffen sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    38'
    40'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Zürich fordi Cheick Oumar Conde får behandling for en skade på banen.
    40'
    Cheick Oumar Conde ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Zürich.
    42'
    Zan Celar
    Zan Celar (FC Lugano) prøver å heade ballen i mål på Letzigrund, men mislykkes.
    43'
    FC Zurich, prøver et skudd, men det reddes
    43'
    Zan Celar
    Zan Celar (FC Lugano) header utenfor.
    45'+2
    Frispark i en god posisjon for FC Lugano!
    52'
    FC Lugano fosser fremover, men Stefan Horisberger blåser for offside på Letzigrund.
    54'
    Skudd utenfor mål, FC Lugano
    54'
    FC Zurich 2 - 0 FC Lugano
    Mål: Jonathan Okita
    Mål! Jonathan Okita gir FC Zurich en komfortabel 2-0 ledelse.
    55'
    Målet til FC Zurich sjekkes av VAR
    57'
    Målet til FC Zurich blir stående
    57'
    59'
    Spillerbytte - FC Zurich
    Inn: Labinot Bajrami
    Ut: Daniel Afriyie
    FC Zurich gjør sitt første bytte. Daniel Afriyie erstattes av Labinot Bajrami.
    59'
    Spillerbytte - FC Lugano
    Inn: Hicham Mahou
    Ut: Jhon Espinoza
    FC Lugano bytter ut Jhon Espinoza med Hicham Mahou.
    60'
    Inn: Yanis Cimignani
    Ut: Mahmoud Mohamed Belhadj
    Mahmoud Mohamed Belhadj (FC Lugano) erstattes av Yanis Cimignani.
    60'
    Frispark til FC Zurich på halvdelen til FC Lugano.
    62'
    Frispark for FC Lugano på egen banehalvdel.
    62'
    Gult kort til FC Zurich
    Mirlind Kryeziu
    Mirlind Kryeziu (FC Zurich) mottar sitt første gule kort for dagen på Letzigrund.
    62'
    Renato Steffen (FC Lugano) slår en corner fra venstre side på Letzigrund.
    63'
    I Zürich slår Renato Steffen en corner fra venstre.
    64'
    Skudd på mål, FC Lugano
    66'
    66'
    66'
    Inn: Jonathan Sabbatini
    Ut: Lars Lukas Mai
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FC Lugano. Inn kommer Jonathan Sabbatini, mens Lars Lukas Mai tar plass på benken.
    67'
    Inn: Ignacio Aliseda
    Ut: Mattia Bottani
    Mattia Bottani (FC Lugano) erstattes av Ignacio Aliseda.
    67'
    FC Zurich tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    68'
    Milton Valenzuela
    Målsjanse! Milton Valenzuela (FC Lugano) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    70'
    71'
    Frispark FC Lugano.
    71'
    Renato Steffen (FC Lugano) løfter inn en corner fra venstre på Letzigrund.
    73'
    Zan Celar
    Zan Celar (FC Lugano) kommer til en målsjanse på Letzigrund, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    73'
    74'
    Renato Steffen (FC Lugano) slår en corner fra høyre side på Letzigrund.
    76'
    Renato Steffen (FC Lugano) løfter inn en corner fra høyre på Letzigrund.
    77'
    Kan FC Lugano utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    78'
    Cheick Oumar Conde (FC Zurich) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Letzigrund.
    78'
    80'
    80'
    Cheick Oumar Conde er tilbake i kampen igjen.
    80'
    Inn: Cheveyo Tsawa
    Ut: Ifeanyi Mathew
    FC Zurich bytter ut Ifeanyi Mathew med Cheveyo Tsawa.
    80'
    Inn: Nikola Boranijasevic
    Ut: Amadou Dante
    FC Zurich gjør sitt tredje bytte. Amadou Dante erstattes av Nikola Boranijasevic.
    80'
    Inn: Fabio Daprela
    Ut: Antonio Marchesano
    Ricardo Moniz gjør dagens fjerde bytte i Zürich, når han tar ut Antonio Marchesano og setter inn Fabio Daprela.
    80'
    81'
    83'
    83'
    FC Zurich angriper, men blir avblåst for offside.
    84'
    Inn: Shkelqim Vladi
    Ut: Uran Bislimi
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FC Lugano. Inn kommer Shkelqim Vladi, mens Uran Bislimi tar plass på benken.
    84'
    Stefan Horisberger tildeler FC Lugano en corner. Renato Steffen sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    85'
    88'
    88'
    Mål for FC Lugano!
    FC Zurich 2 - 1 FC Lugano
    Mål: Yanis Cimignani
    Målgivende: Zan Celar
    Yanis Cimignani scorer og reduserer til 2-1 på Letzigrund. Det er en fin assist fra Zan Celar.
    88'
    Zan Celar
    FC Lugano avanserer forover i Zürich. Zan Celar avslutter, men treffer ikke mål.