Mirel Turkes signaliserer et frispark til FC Zurich på egen banehalvdel.
    Frispark til Servette Geneva på halvdelen til FC Zurich.
    Mål for Servette Geneva!
    FC Zurich 0 - 1 Servette Geneva
    Mål: David Douline
    Målgivende: Anthony Baron
    David Douline setter ballen i nettet og Servette Geneva leder nå 0-1. Anthony Baron var nest sist på ballen.
    13'
    Timothe Cognat
    Timothe Cognat (Servette Geneva) fyrer av et skudd som går utenfor.
    15'
    En av FC Zurichs spillere blir avblåst for offside på Letzigrund.
    18'
    Ifeanyi Mathew
    FC Zurich avanserer forover i Zürich. Ifeanyi Mathew avslutter, men treffer ikke mål.
    21'
    Skudd utenfor mål, Servette Geneva
    24'
    Nils Reichmuth (FC Zurich) løfter inn en corner fra venstre på Letzigrund.
    25'
    Nikola Katic
    Nikola Katic (FC Zurich) kommer till avslutning, men headingen går ikke i mål.
    25'
    Servette Geneva, prøver et skudd, men det reddes
    25'
    Skudd på mål, FC Zurich
    25'
    25'
    Servette Geneva tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    30'
    Amadou Dante
    Amadou Dante (FC Zurich) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    31'
    FC Zurich angriper, men avslutningen til Nikola Katic går utenfor.
    36'
    Bledian Krasniqi (FC Zurich) slår en corner fra høyre side på Letzigrund.
    39'
    VAR sjekker om det er straffe til FC Zurich
    40'
    Ingen straffe til FC Zurich
    41'
    Frispark FC Zurich.
    44'
    45'
    Spillerbytte - FC Zurich
    Inn: Joseph Sabobo
    Ut: Nils Reichmuth
    Bytte for FC Zurich. Joseph Sabobo kommer inn for Nils Reichmuth på Letzigrund.
    46'
    Inn: Ivan Santini
    Ut: Cheick Oumar Conde
    Ricardo Moniz (FC Zurich) gjør sitt andre bytte for dagen. Ivan Santini erstatter Cheick Oumar Conde.
    46'
    47'
    Antonio Marchesano
    Sjanse! FC Zurich avanserer forover, men Antonio Marchesano avslutter utenfor.
    48'
    Hjørnespark til Servette Geneva
    51'
    FC Zurich tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    51'
    Gult kort til Servette Geneva
    Theo Magnin
    Theo Magnin (Servette Geneva) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    53'
    Mirel Turkes signaliserer et frispark til Servette Geneva.
    53'
    Mål for FC Zurich!
    FC Zurich 1 - 1 Servette Geneva
    Mål: Antonio Marchesano
    Målgivende: Rodrigo Conceicao
    Mål! Antonio Marchesano utligner til 1-1. Flott spill fra Rodrigo Conceicao før målet.
    54'
    57'
    Dereck Kutesa
    Dereck Kutesa (Servette Geneva) mottar sitt første gule kort for dagen på Letzigrund.
    58'
    Frispark til FC Zurich på halvdelen til Servette Geneva.
    58'
    Mirel Turkes signaliserer et frispark til Servette Geneva på egen banehalvdel.
    59'
    60'
    Servette Geneva angriper, men Jeremy Guillemenot vinkes av for offside.
    61'
    Skudd på mål, Servette Geneva
    62'
    FC Zurich, prøver et skudd, men det reddes
    62'
    63'
    Hjørnespark til FC Zurich
    68'
    68'
    FC Zurich 2 - 1 Servette Geneva
    Mål: Bledian Krasniqi
    Målgivende: Antonio Marchesano
    Bledian Krasniqi dundrer ballen i mål og FC Zurich tar ledelsen 2-1 på Letzigrund. Det er en fin assist fra Antonio Marchesano.
    70'
    Frispark for FC Zurich på egen banehalvdel.
    78'
    Inn: Lindrit Kamberi
    Ut: Rodrigo Conceicao
    Ricardo Moniz gjør dagens tredje bytte i Zürich, når han tar ut Rodrigo Conceicao og setter inn Lindrit Kamberi.
    78'
    Servette Geneva angriper på Letzigrund, men Dereck Kutesa header utenfor.
    80'
    Spillerbytte - Servette Geneva
    Inn: Takuma Nishimura
    Ut: Jeremy Guillemenot
    Servette Geneva bytter ut Jeremy Guillemenot med Takuma Nishimura. Dette er det første byttet som Rene Weiler gjør i dagens kamp.
    81'
    Inn: Bendeguz Bolla
    Ut: Alexis Antunes
    Servette Geneva gjør sitt andre bytte. Alexis Antunes erstattes av Bendeguz Bolla.
    81'
    Inn: Bradley Mazikou
    Ut: Anthony Baron
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Servette Geneva. Inn kommer Bradley Mazikou, mens Anthony Baron tar plass på benken.
    81'
    Inn: Cheveyo Tsawa
    Ut: Antonio Marchesano
    FC Zurich bytter ut Antonio Marchesano med Cheveyo Tsawa.
    81'
    Frisparket tildelt Servette Geneva er farlig nær FC Zurichs målområde.
    84'
    Inn: Fabio Daprela
    Ut: Armstrong Oko-Flex
    Armstrong Oko-Flex (FC Zurich) erstattes av Fabio Daprela.
    86'
    Bendeguz Bolla
    Bendeguz Bolla (Servette Geneva) avanserer forover på Letzigrund. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    87'
    87'
    I Zürich slår Bendeguz Bolla en corner fra høyre.
    88'
    VAR sjekker om det er straffe til Servette Geneva
    89'
    Ingen straffe til Servette Geneva
    89'
    I Zürich har et frispark blitt tildelt bortelag.
    90'+2
    Dommer Mirel Turkes venter med å sette i gang spillet fordi Joseph Sabobo ligger nede.