Kadir Saglam signaliserer et frispark til Fenerbahce.
    Det blir farlig! Frispark for Fenerbahce er nær straffområde.
    Frispark til Pendikspor på halvdelen til Fenerbahce.
    5'
    Kadir Saglam signaliserer et frispark til Fenerbahce på egen banehalvdel.
    5'
    Edin Dzeko
    Fenerbahce avanserer forover i Istanbul. Edin Dzeko avslutter, men treffer ikke mål.
    6'
    Mert Hakan Yandas (Fenerbahce) løfter inn en corner fra venstre på Sukru Saracoglu Stadium.
    6'
    I Istanbul har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    7'
    Kadir Saglam tildeler Fenerbahce en corner. Mert Hakan Yandas sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    8'
    Cengiz Ünder (Fenerbahce) slår en corner fra høyre side på Sukru Saracoglu Stadium.
    8'
    Frispark for Pendikspor på egen banehalvdel.
    9'
    Halil Akbunar
    Halil Akbunar (Pendikspor) kommer til en målsjanse på Sukru Saracoglu Stadium, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    11'
    Halil Akbunar ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    12'
    Halil Akbunar er på beina igjen og fortsetter kampen på Sukru Saracoglu Stadium.
    15'
    Gult kort til Fenerbahce
    Mert Müldür
    Mert Müldür (Fenerbahce) får et gult kort av dommer Kadir Saglam.
    15'
    Kan Pendikspor utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    15'
    Frispark Pendikspor.
    16'
    Jayden Oosterwolde
    Jayden Oosterwolde (Fenerbahce) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    18'
    18'
    20'
    I Istanbul slår Arnaud Lusamba en corner fra venstre.
    23'
    23'
    Frispark for Fenerbahce på egen banehalvdel.
    25'
    25'
    Gult kort til Pendikspor
    Erdem Canpolat
    Dommeren gir Erdem Canpolat (Pendikspor) et gult kort.
    26'
    Edin Dzeko
    Dommer Kadir Saglam viser Edin Dzeko (Fenerbahce) det gule kortet.
    26'
    Dommer Kadir Saglam venter med å sette i gang spillet fordi Murat Akca ligger nede.
    28'
    Kadir Saglam signaliserer et frispark til Pendikspor på egen banehalvdel.
    29'
    Murat Akca er tilbake i kampen igjen.
    29'
    Mål for Pendikspor!
    Fenerbahce 0 - 1 Pendikspor
    Mål: Halil Akbunar
    Målgivende: Mame Thiam
    Mål! Halil Akbunar (Pendikspor) scorer med hodet. Dermed er stillingen 0-1 på Sukru Saracoglu Stadium. Mame Thiam sto for den målgivende pasningen.
    30'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Edin Dzeko (Fenerbahce) vrir seg av smerte i gresset.
    33'
    Fenerbahce slipper å klare seg uten Edin Dzeko som kommer tilbake på banen igjen.
    36'
    En av Fenerbahces spillere går i offside.
    37'
    Pendikspor må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Fenerbahce.
    38'
    Edin Dzeko
    Edin Dzeko (Fenerbahce) header utenfor.
    40'
    Skade: Pendikspor
    41'
    Tilbake fra skade: Pendikspor
    42'
    Fenerbahce fosser fremover, men Kadir Saglam blåser for offside på Sukru Saracoglu Stadium.
    44'
    44'
    Gokcan Kaya ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    45'
    Gokcan Kaya er på beina igjen og fortsetter kampen.
    45'+1
    I Istanbul har et frispark blitt tildelt bortelag.
    45'+2
    Skudd på mål, Pendikspor
    45'+2
    Fenerbahce, prøver et skudd, men det reddes
    45'+2
    Halil Akbunar (Pendikspor) pådrar seg et gult kort.
    45'+2
    45'+2
    45'+4
    45'+5
    45'+7
    Frispark Fenerbahce.
    45'+8
    Frispark i en god posisjon for Fenerbahce!
    45'+8
    Pendikspor tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    45'+11
    45'+13
    45'+13
    Ferdi Kadioglu
    Ferdi Kadioglu (Fenerbahce) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    45'+14
    Spillerbytte - Fenerbahce
    Inn: Alexander Djiku
    Ut: Jayden Oosterwolde
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Fenerbahce. Inn kommer Alexander Djiku, mens Jayden Oosterwolde tar plass på benken.
    46'
    Inn: Bright Osayi-Samuel
    Ut: Mert Müldür
    Fenerbahce gjør sitt andre bytte. Mert Müldür erstattes av Bright Osayi-Samuel.
    46'
    46'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Istanbul fordi Umut Nayir får behandling for en skade på banen.
    47'
    Pendikspor slipper å klare seg uten Umut Nayir som kommer tilbake på banen i Istanbul.
    48'
    Fred
    I Istanbul header Fred (Fenerbahce) mot mål, men ballen går utenfor.
    50'
    En av Fenerbahces spillere blir avblåst for offside på Sukru Saracoglu Stadium.
    53'
    54'
    Badou Ndiaye
    Dommer Kadir Saglam gir Badou Ndiaye (Pendikspor) et gult kort.
    54'
    55'
    Edin Dzeko
    Sjanse i Istanbul! Edin Dzeko (Fenerbahce) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    57'
    Pendikspor, prøver et skudd, men det reddes
    57'
    57'
    Frispark til Fenerbahce på halvdelen til Pendikspor.
    58'
    Mål for Fenerbahce!
    Fenerbahce 1 - 1 Pendikspor
    Mål: Mert Hakan Yandas
    Målgivende: Ferdi Kadioglu
    Mert Hakan Yandas utligner til 1-1 på Sukru Saracoglu Stadium. Det er en fin assist fra Ferdi Kadioglu.
    59'
    60'
    Welinton
    Welinton (Pendikspor) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    61'
    61'
    Inn: Irfan Kahveci
    Ut: Cengiz Ünder
    Bytte for Fenerbahce. Irfan Kahveci kommer inn for Cengiz Ünder på Sukru Saracoglu Stadium.
    61'
    Gokcan Kaya
    Pendikspor angriper i Istanbul. Gokcan Kaya fyrer av et skudd som går utenfor.
    63'
    Spillerbytte - Pendikspor
    Inn: Endri Cekici
    Ut: Gokcan Kaya
    Pendikspor bytter ut Gokcan Kaya med Endri Cekici.
    63'
    66'
    I Istanbul slår Irfan Kahveci en corner fra høyre.
    67'
    Frisparket tildelt Fenerbahce er farlig nær Pendikspors målområde.
    67'
    69'
    Edin Dzeko
    Edin Dzeko (Fenerbahce) kommer seg fri på Sukru Saracoglu Stadium, men avslutningen går utenfor.
    69'
    Kadir Saglam signaliserer et frispark til Fenerbahce like utenfor Pendikspor-området.
    71'
    Andre gule kort til Pendikspor
    Welinton
    Dommer Kadir Saglam gir Welinton (Pendikspor) nok et gult kort, som automatisk etterfølges av et rødt!
    71'
    Rade Krunic
    Rade Krunic header i tverrliggeren i Istanbul! Stor målsjanse for Fenerbahce.
    72'
    Edin Dzeko
    Sjanse! Fenerbahce avanserer forover, men Edin Dzeko avslutter utenfor.
    72'
    73'
    Inn: Berkay Sulungoz
    Ut: Halil Akbunar
    Halil Akbunar (Pendikspor) erstattes av Berkay Sulungoz.
    74'
    Inn: Michy Batshuayi
    Ut: Mert Hakan Yandas
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Fenerbahce. Inn kommer Michy Batshuayi, mens Mert Hakan Yandas tar plass på benken.
    74'
    Michy Batshuayi
    Michy Batshuayi (Fenerbahce) prøver å heade ballen i mål på Sukru Saracoglu Stadium, men mislykkes.
    75'
    75'
    Dusan Tadic (Fenerbahce) løfter inn en corner fra venstre på Sukru Saracoglu Stadium.
    75'
    76'
    76'
    77'
    80'
    Inn: Joher Khadim Rassoul
    Ut: Umut Nayir
    Ibrahim Uzulmez (Pendikspor) gjør sitt tredje bytte for dagen. Joher Khadim Rassoul erstatter Umut Nayir.
    81'
    Inn: Erencan Yardimci
    Ut: Mame Thiam
    Mame Thiam (Pendikspor) erstattes av Erencan Yardimci.
    81'
    Badou Ndiaye ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    84'
    Straffe til Fenerbahce
    85'
    VAR sjekker om det er straffe til Fenerbahce
    85'
    Dommeren dømmer straffe til Fenerbahce
    86'
    Fenerbahce scorer på straffe!
    Fenerbahce 2 - 1 Pendikspor
    Mål: Michy Batshuayi
    Fenerbahce går opp i en 2-1 ledelse etter at Michy Batshuayi setter straffesparket sikkert i mål på Sukru Saracoglu Stadium.
    87'
    Badou Ndiaye kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Sukru Saracoglu Stadium.
    87'
    89'
    89'
    Irfan Can Egribayat
    Irfan Can Egribayat fra Fenerbahce er ikke på banen for øyeblikket, men får et gult kort!
    90'
    Arnaud Lusamba
    Dommeren gir Arnaud Lusamba (Pendikspor) et gult kort.
    90'+1
    Utvisning! Dommer Kadir Saglam sender Arnaud Lusamba (Pendikspor) av banen etter to gule kort.
    90'+1
    Inn: Sebastian Szymanski
    Ut: Edin Dzeko
    Fenerbahce gjør sitt femte bytte. Edin Dzeko erstattes av Sebastian Szymanski.
    90'+2
    Serdar Aziz
    Fenerbahce angriper, men avslutningen til Serdar Aziz går utenfor.
    90'+2
    Fenerbahce 3 - 1 Pendikspor
    Mål: Ferdi Kadioglu
    Målgivende: Fred
    Mål! Fenerbahce øker ledelsen til 3-1 etter en scoring av Ferdi Kadioglu på Sukru Saracoglu Stadium. Flott spill fra Fred før målet.