Fenerbahce Istanbul fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    Royal Antwerp FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    Mål for Royal Antwerp FC!
    Fenerbahce 0 - 1 Royal Antwerp FC
    Mål: Mbwana Samatta
    Målgivende: Viktor Fischer
    Mbwana Samatta setter ballen i nettet og Royal Antwerp FC leder nå 0-1. Flott spill fra Viktor Fischer før målet.
    2'
    Målet til Royal Antwerp FC sjekkes av VAR
    3'
    Målet til Royal Antwerp FC blir stående
    4'
    Sergei Ivanov tildeler Fenerbahce Istanbul en corner. Jose Sosa sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    8'
    Frispark til Royal Antwerp FC på halvdelen til Fenerbahce Istanbul.
    8'
    Viktor Fischer
    Målsjanse til Royal Antwerp FC! Viktor Fischer treffer mål, men keeper redder.
    10'
    Fenerbahce, prøver et skudd, men det reddes
    10'
    Viktor Fischer (Royal Antwerp FC) slår en corner fra venstre side på Sukru Saracoglu Stadium.
    13'
    Birger Verstraete
    Birger Verstraete (Royal Antwerp FC) kommer til en målsjanse på Sukru Saracoglu Stadium, men klarer ikke å score.
    13'
    Bright Osayi-Samuel
    Fenerbahce Istanbul fosser forover og Bright Osayi-Samuel fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    14'
    Royal Antwerp FC, prøver et skudd, men det reddes
    14'
    Frispark for Royal Antwerp FC på egen banehalvdel.
    16'
    Jose Sosa (Fenerbahce Istanbul) løfter inn en corner fra høyre på Sukru Saracoglu Stadium.
    18'
    I Istanbul slår Jose Sosa en corner fra høyre.
    19'
    Jose Sosa (Fenerbahce Istanbul) slår en corner fra venstre side på Sukru Saracoglu Stadium.
    20'
    Mål for Fenerbahce!
    Fenerbahce 1 - 1 Royal Antwerp FC
    Mål: Enner Valencia
    Mål! hjemmelag utligner ved Enner Valencia. Stillingen er nå 1-1.
    20'
    Sergei Ivanov signaliserer et frispark til Fenerbahce Istanbul på egen banehalvdel.
    22'
    Jose Sosa (Fenerbahce Istanbul) løfter inn en corner fra venstre på Sukru Saracoglu Stadium.
    25'
    28'
    Luiz Gustavo
    Fenerbahce Istanbul angriper, men avslutningen til Luiz Gustavo går utenfor.
    28'
    Fenerbahce Istanbul må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Royal Antwerp FC.
    30'
    VAR sjekker om det er straffe til Fenerbahce
    33'
    En av mostanderne synder innenfor sekstenmeteren, og Fenerbahce Istanbul får straffe av Sergei Ivanov på Sukru Saracoglu Stadium.
    35'
    Dommeren dømmer straffe til Fenerbahce
    35'
    Fenerbahce Istanbul får straffe på Sukru Saracoglu Stadium. Enner Valencia mislykkes med å sette den i mål!
    36'
    Enner Valencia
    Fenerbahce Istanbul angriper i Istanbul. Enner Valencia fyrer av et skudd som går utenfor.
    37'
    Fenerbahce Istanbul tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    38'
    Det blir farlig! Frispark for Royal Antwerp FC er nær straffområde.
    39'
    Gult kort til Fenerbahce
    Ferdi Kadioglu
    Dommeren gir Ferdi Kadioglu (Fenerbahce Istanbul) et gult kort.
    40'
    Fenerbahce Istanbul har fått straffespark i Istanbul!
    43'
    Sergei Ivanov signaliserer et frispark til Fenerbahce Istanbul.
    43'
    Gult kort til Royal Antwerp FC
    Viktor Fischer (Royal Antwerp FC) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    44'
    Fenerbahce scorer på straffe!
    Fenerbahce 2 - 1 Royal Antwerp FC
    Mål! Fenerbahce Istanbul tar ledelsen 2-1 takket være et straffespark av Enner Valencia.
    45'
    Frispark Royal Antwerp FC.
    45'+1
    Spillerbytte - Royal Antwerp FC
    Inn: Michel-Ange Balikwisha
    Ut: Viktor Fischer
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Royal Antwerp FC. Inn kommer Michel-Ange Balikwisha, mens Viktor Fischer tar plass på benken.
    46'
    Fenerbahce Istanbul fosser fremover, men Sergei Ivanov blåser for offside på Sukru Saracoglu Stadium.
    46'
    I Istanbul har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    49'
    Altay Bayindir vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    50'
    Fenerbahce Istanbul slipper å klare seg uten Altay Bayindir som kommer tilbake på banen i Istanbul.
    51'
    Mergim Berisha
    Målsjanse! Mergim Berisha (Fenerbahce Istanbul) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    52'
    53'
    I Istanbul slår Birger Verstraete en corner fra høyre.
    54'
    Dinis Almeida
    Royal Antwerp FC angriper på Sukru Saracoglu Stadium. Dinis Almeida header utenfor.
    54'
    Frispark til Fenerbahce Istanbul på halvdelen til Royal Antwerp FC.
    54'
    Ritchie De Laet
    Ritchie De Laet (Royal Antwerp FC) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    54'
    Sergei Ivanov signaliserer et frispark til Royal Antwerp FC.
    57'
    Sam Vines
    Sam Vines (Royal Antwerp FC) kommer seg fri på Sukru Saracoglu Stadium, men avslutningen går utenfor.
    58'
    58'
    I Istanbul har et frispark blitt tildelt bortelag.
    58'
    Attila Szalai
    Attila Szalai (Fenerbahce Istanbul) mottar sitt første gule kort for dagen på Sukru Saracoglu Stadium.
    58'
    60'
    Sergei Ivanov tildeler Royal Antwerp FC en corner. Birger Verstraete sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    62'
    Fenerbahce 2 - 2 Royal Antwerp FC
    Mål: Pieter Gerkens
    Målgivende: Birger Verstraete
    Pieter Gerkens header ballen i mål og utligner til 2-2. Birger Verstraete var nest sist på ballen.
    62'
    Inn: Pierre Dwomoh
    Ut: Alhassan Yusuf
    Brian Priske gjør dagens andre bytte i Istanbul, når han tar ut Alhassan Yusuf og setter inn Pierre Dwomoh.
    64'
    Spillerbytte - Fenerbahce
    Inn: Dimitris Pelkas
    Ut: Mesut Ozil
    Fenerbahce Istanbul bytter ut Mesut Ozil med Dimitris Pelkas. Dette er det første byttet som Vitor Pereira gjør i dagens kamp.
    66'
    Inn: Diego Rossi
    Ut: Mergim Berisha
    Bytte for Fenerbahce Istanbul. Diego Rossi kommer inn for Mergim Berisha på Sukru Saracoglu Stadium.
    66'
    Inn: Miha Zajc
    Ut: Jose Sosa
    Fenerbahce Istanbul bytter ut Jose Sosa med Miha Zajc.
    67'
    Inn: Nazim Sangare
    Ut: Ferdi Kadioglu
    Vitor Pereira (Fenerbahce Istanbul) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Nazim Sangare erstatter Ferdi Kadioglu.
    67'
    68'
    70'
    Inn: Manuel Benson
    Ut: Michael Frey
    Michael Frey (Royal Antwerp FC) erstattes av Manuel Benson.
    70'
    Royal Antwerp FC angriper, men Sergei Ivanov blåser for offside.
    71'
    73'
    Sergei Ivanov signaliserer et frispark til Royal Antwerp FC på egen banehalvdel.
    74'
    Miha Zajc
    Miha Zajc (Fenerbahce Istanbul) pådrar seg et gult kort.
    74'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Istanbul fordi Nazim Sangare får behandling for en skade på banen.
    77'
    Nazim Sangare kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Sukru Saracoglu Stadium.
    79'
    79'
    Marcel Tisserand
    Fenerbahce Istanbul avanserer forover i Istanbul. Marcel Tisserand avslutter, men treffer ikke mål.
    80'
    81'
    Pieter Gerkens
    Pieter Gerkens (Royal Antwerp FC) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    81'
    83'
    Frispark for Fenerbahce Istanbul på egen banehalvdel.
    85'
    86'
    Inn: Filip Novak
    Ut: Attila Szalai
    Fenerbahce Istanbul gjør sitt femte bytte. Attila Szalai erstattes av Filip Novak.
    87'
    Nazim Sangare
    Fenerbahce Istanbul angriper i Istanbul. Nazim Sangare fyrer av et skudd som går utenfor.
    87'
    Manuel Benson
    Royal Antwerp FC angriper i Istanbul. Manuel Benson avslutter på mål, men greier ikke å score.