Cuneyt Cakir signaliserer et frispark til Trabzonspor på egen banehalvdel.
    Fenerbahce tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    Frispark for Fenerbahce på egen banehalvdel.
    Enner Valencia (Fenerbahce) header mot mål, men ballen går utenfor.
    8'
    I Istanbul har et frispark blitt tildelt bortelag.
    10'
    Cuneyt Cakir tildeler Fenerbahce en corner. Jose Sosa sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    12'
    13'
    Kamil Corekci
    Trabzonspor avanserer forover i Istanbul. Kamil Corekci avslutter, men treffer ikke mål.
    17'
    Anthony Nnaduzor Nwakaeme
    Målsjanse til Trabzonspor! Anthony Nnaduzor Nwakaeme treffer mål, men keeper redder.
    19'
    Fenerbahce, prøver et skudd, men det reddes
    19'
    Gokhan Gonul
    Gokhan Gonul (Fenerbahce) fyrer av et skudd som går utenfor.
    22'
    Mål for Trabzonspor!
    Fenerbahce 0 - 1 Trabzonspor
    Mål: Benik Afobe
    Mål! Trabzonspor tar ledelsen 0-1 takket være en scoring av Benik Afobe på Sukru Saracoglu Stadium.
    23'
    Luiz Gustavo
    Luiz Gustavo (Fenerbahce) avanserer forover på Sukru Saracoglu Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    25'
    Trabzonspor, prøver et skudd, men det reddes
    25'
    Frispark Fenerbahce.
    26'
    Spillet på Sukru Saracoglu Stadium er stoppet midlertidig fordi Abdulkadir Omur ligger nede.
    28'
    Trabzonspor slipper å klare seg uten Abdulkadir Omur som kommer tilbake på banen i Istanbul.
    29'
    Cuneyt Cakir signaliserer et frispark til Trabzonspor.
    33'
    Frispark til Fenerbahce på halvdelen til Trabzonspor.
    33'
    Trabzonspor tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    35'
    Abdulkadir Ömür
    Målsjanse! Abdulkadir Omur (Trabzonspor) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    38'
    I Istanbul slår Caner Erkin en corner fra venstre.
    39'
    Frispark for Trabzonspor på egen banehalvdel.
    39'
    Jose Sosa (Fenerbahce) slår en corner fra venstre side på Sukru Saracoglu Stadium.
    41'
    Caner Erkin (Fenerbahce) løfter inn en corner fra høyre på Sukru Saracoglu Stadium.
    41'
    Cuneyt Cakir signaliserer et frispark til Fenerbahce på egen banehalvdel.
    42'
    Gult kort til Fenerbahce
    Luiz Gustavo (Fenerbahce) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    44'
    Frisparket tildelt Trabzonspor er farlig nær Fenerbahces målområde.
    44'
    Marlon
    Trabzonspor angriper. Marlon får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    45'+1
    45'+1
    Spillerbytte - Fenerbahce
    Inn: Papiss Demba Cisse
    Ut: Jose Sosa
    Bytte for Fenerbahce. Papiss Demba Cisse kommer inn for Jose Sosa på Sukru Saracoglu Stadium.
    46'
    47'
    Dimitris Pelkas
    Dimitris Pelkas (Fenerbahce) pådrar seg et gult kort.
    47'
    48'
    49'
    I Istanbul slår Caner Erkin en corner fra høyre.
    51'
    Trabzonspor scorer selvmål!
    Fenerbahce 1 - 1 Trabzonspor
    Mål: Serkan Asan
    Serkan Asan setter ballen i eget mål! 1-1.
    51'
    Trabzonspor angriper, men avslutningen til Anthony Nnaduzor Nwakaeme går utenfor.
    52'
    Sjanse! Fenerbahce avanserer forover, men Enner Valencia avslutter utenfor.
    54'
    Mål for Fenerbahce!
    Fenerbahce 2 - 1 Trabzonspor
    Mål: Enner Valencia
    Målgivende: Papiss Demba Cisse
    Enner Valencia dundrer ballen i mål og Fenerbahce tar ledelsen 2-1 på Sukru Saracoglu Stadium. Det er en fin assist fra Papiss Demba Cisse.
    55'
    Cuneyt Cakir tildeler Fenerbahce en corner. Caner Erkin sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    57'
    Ozan Tufan
    Ozan Tufan (Fenerbahce) kommer seg fri på Sukru Saracoglu Stadium, men avslutningen går utenfor.
    57'
    58'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Enner Valencia (Fenerbahce) vrir seg av smerte i gresset.
    59'
    60'
    Enner Valencia er på beina igjen og fortsetter kampen på Sukru Saracoglu Stadium.
    61'
    61'
    Fenerbahce fosser forover og Luiz Gustavo fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    62'
    62'
    Lewis Baker
    Lewis Baker (Trabzonspor) kommer til en målsjanse på Sukru Saracoglu Stadium, men klarer ikke å score.
    64'
    Mbwana Samatta
    Sjanse til Fenerbahce! Mbwana Samatta er nær ved å score, men keeper redder.
    65'
    65'
    67'
    Inn: Mert Hakan Yandas
    Ut: Dimitris Pelkas
    Erol Bulut (Fenerbahce) gjør sitt andre bytte for dagen. Mert Hakan Yandas erstatter Dimitris Pelkas.
    71'
    Inn: Filip Novak
    Ut: Enner Valencia
    Erol Bulut (Fenerbahce) blir nødt til å gjøre sitt tredje bytte. Filip Novak erstatter Enner Valencia som sannsynligvis er skadet.
    71'
    Caner Erkin (Fenerbahce) slår en corner fra venstre side på Sukru Saracoglu Stadium.
    72'
    Fenerbahce 3 - 1 Trabzonspor
    Mål: Papiss Demba Cisse
    Målgivende: Gokhan Gonul
    Mål! Papiss Demba Cisse (Fenerbahce) header ballen i mål og øker dermed ledelsen til 3-1 på Sukru Saracoglu Stadium. Flott spill fra Gokhan Gonul før målet.
    72'
    73'
    74'
    75'
    76'
    77'
    Gult kort til Trabzonspor
    Serkan Asan
    Serkan Asan (Trabzonspor) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    77'
    78'
    Mert Hakan Yandas
    Sjanse i Istanbul! Mert Hakan Yandas (Fenerbahce) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    79'
    79'
    Cuneyt Cakir tildeler Fenerbahce en corner. Caner Erkin sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    79'
    Det blir farlig! Frispark for Fenerbahce er nær straffområde.
    80'
    Mauricio Lemos
    Fenerbahce angriper i Istanbul. Mauricio Lemos fyrer av et skudd som går utenfor.
    81'
    Spillerbytte - Trabzonspor
    Inn: Fousseni Diabate
    Ut: Flavio
    Eddie Newton gjør dagens første bytte i Istanbul, når han tar ut Flavio og setter inn Fousseni Diabate.
    83'
    Abdulkadir Omur (Trabzonspor) slår en corner fra høyre side på Sukru Saracoglu Stadium.
    84'
    I Istanbul slår Abdulkadir Omur en corner fra venstre.
    84'
    85'
    86'
    Sjanse til Trabzonspor! Anthony Nnaduzor Nwakaeme er nær ved å score, men keeper redder.