Unggutten Marcus Rashford er foretrukket på topp i dette oppgjøret. Pogba får også tillit fra start i en ny rolle bak spissen. Mange mener det er i en mer offensiv rolle at man får ut franskmannens fulle potensial. Dagens kamp vil nok gi en pekepinn på akkurat det.
    1'
    Forholdsvis rolig åpning på kampen. Ballen befinner seg mye på midtbanen.
    3'
    United beiner unna en ball i eget forsvar og gir Rashford noe å løpe etter. 18-åringen får kontroll over ballen, men slurver veldig med innlegget. Feyenoord klarerer til slutt.
    8'
    Kampens første farlighet faller hjemmelaget vei. Ballen spilles ut til Toornstra som skyter i Darmian og ut til corner.
    10'
    Feyenoord får tildelt et hjørnespark
    Stanges ut av gjestene.
    10'
    Skudd på mål, Feyenoord
    Berghuis får ballen på kanten og skjærer innover i banen. Løsner skudd fra distanse, men De Gea blir ikke satt på en skikkelig utfordring og fanger ballen i fast grep.
    11'
    Feyenoord har likevel åpnet best de første ti minuttene, selv om begge lagene har slitt med å få pasningene til å sitte.
    12'
    Bailly ligger nede etter en smell. United-legene tester det høyre benet frem og tilbake. Selv peker han på fremsiden av låret. Reprisen viser at han får kneet til Kongolo i låret.
    14'
    Herrera blir felt i gunstig posisjon. Frispark til britene.
    15'
    Pogba, selvfølgelig, stiller seg opp ved ballen. Kan vi få ei kanonkule her?
    17'
    Skudd på mål, Manchester United
    Det blir Pogba som skyter mot mål. Ballen får en fin bue mot mål, men keeper har lest hvor franskmannen ønsker å skyte. Holder ballen greit.
    17'
    Botteghin feller Pogba på 25 meter. Mata tar det hurtig.
    19'
    Manchester United blir avblåst for offside
    Og United blir avblåst for offside like etter. Burde kanskje heller ha skutt i den situasjonen.
    20'
    Kongolo slår et strålende innlegg i feltet hvor Feyenoord har to spillere. Berghuis ser ut til å nå ballen på bakerste, men blir presset av Rojo og mister balansen. Ballen går gjennom feltet og ut.
    21'
    Rashford får muligheten til å utfordre én mot tre på 25 meter, men går seg fast umiddelbart.
    22'
    Så har Mata det vondt og halter på banen.
    23'
    Gult kort til Feyenoord
    Jan-Arie Van der Heijden
    Og der ser vi hvorfor Mata har vondt. Dommeren gir kort for en klar obstruksjon på spanjolen fra tidligere i kampen.
    23'
    Ooouh nesten! Kampens største sjanse. Rashford spiller ut til Darmian og slår hardt inn fra dødlinja. Der venter Martial, men skuddet fra franskmannen stryker stolpen på vei ut. United er mer med nå.
    24'
    Mourinho står på sidelinja med steinansikt. Er neppe helt fornøyd med hva han har sett av sine menn den første snaue halvtimen.
    28'
    Frispark til hjemmelaget ved sidelinja. Innlegget går over alt og over dødlinja.
    28'
    Rojo legger inn mot Rashford, men spissen er ikke nok på hugget til å lukte på det lave innlegget.
    31'
    Grusomt slurvete pasningsspill fra begge lag nå. Gjør det vanskelig å bygge opp noe som helst bakfra.
    38'
    Tre cornere for hjemmelaget på rappen nå. Smalling klarerer til slutt ballen frem i banen.
    38'
    Skudd på mål
    Så kommer vertenes første skikkelige mulighet. Kongolo lurer av Darmian med en frekk innleggsfinte. Ballen slås på tvers av boksen og ender opp hos Toornstra. Skuddet fra 16 meter går imidlertid langt over mål.
    41'
    United får en halvsjanse før pause. Darmian legger inn på pannebrasken til Rashford som header videre mot Mata. Men headingen er litt for lang for spanjolen og ballen går over dødlinja.
    45'+1
    Ett mintt legges til.
    45'+1
    45'+1
    Spillerne er på vei ut på banen. Andre omgang er like rundt hjørnet.
    45'+1
    46'
    Pogba har to spillere på seg, men får likevel stå å trippe med ballen innenfor 16-meteren. Rykker til slutt ned mot dødlinja, men mister kontrollen på ballen.
    48'
    Zlatan er i oppvarming. Da er det vel klart for svensken om ikke så lenge om ikke United scorer.
    51'
    United har altså tapt sine tre siste bortekamper i Europa. Et fjerde bortetap vil nok Mourinho for alt i verden unngå.
    56'
    El Ahmadi drar til fra langt hold. Får god dreis på skuddet, men ballen skrur vekk fra mål.
    57'
    Rashford jobber frem en corner for United.
    59'
    Manchester United får tildelt et hjørnespark
    Mata slår corneren inn på femmeteren, men det er Feyenoord som er først på ballen.
    59'
    Feyenoord-trener Giovanni van Bronckhorst ser fornøyd ut på sidelinja. De har fått kampen inn i sitt tempo og har hatt god kontroll på stjernene fra Manchester.
    60'
    Zlatan kler av seg. Han skal inn.
    61'
    Pobga drar til fra distanse, men treffer ikke helt. Franskmannen virker likevel å ha litt tenning i andreomgang - med positivt fortegn. Ikke fornøyd med bare 0-0 etter timen spilt.
    63'
    Trippelbytte for United.
    64'
    Spillerbytte - Manchester United
    Inn: Zlatan Ibrahimovic
    Ut: Marcus Rashford
    64'
    Inn: Memphis Depay
    Ut: Anthony Martial
    64'
    Inn: Ashley Young
    Ut: Juan Mata
    64'
    Ballen svinges inn mot svensken på bakerste stolpe, men blir korrekt avblåst for en dytt i ryggen.
    65'
    Spillerbytte - Feyenoord
    Inn: Bilal Basacikoglu
    Ut: Steven Berghuis
    Mannnen med dagens vanskeligste etternavn skal inn. Ut går Berghuis som har løpt mye.
    68'
    Pogba er sent ute med en takling og får frispark mot seg.
    68'
    Feyenoord presser United tilbake og forsøker gang på gang å avslutte. Men alle forsøkene blir blokkert og ballen trill til slutt ut til utspark.
    71'
    Young avblåses for offside. Depay også på feil side av linja.
    72'
    Skummelt angrep fra Feyenoord! Innbytter Bilal setter fart og får ballen i bakrom. Rojo bommer med klareringen og lar tyrkeren komme på skuddhold. Tvinger de Gea ut i full strekk, men ballen går til side for mål.
    74'
    Zlatan får en god mulighet til å stange United i ledelsen, men blir hardt presset og får ikke til en headingen på mål.
    75'
    Memphis med kveldens mest håpløse skudd. Mot mål er en overdrivelse.
    78'
    Mål for Feyenoord!
    Feyenoord 1 - 0 Manchester United
    Mål: Tonny Vilhena
    Målgivende: Nicolai Jorgensen
    Feyenoord tar ledelsen mot Manchester United! Og det er danske Nicolai Jørgensen som står for forarbeidet! Han spilles igjennom i bakrom på høyrekanten og legger et lavt innlegg 45 grader ut i boksen. Der kommer Vilhena stormende og bredsider inn ledermålet. Men muligens kunne dansken vært avblåst for en hårfin offside. Det er det ingen på De Kuip som bryr seg om.
    79'
    Dette er den sjette kampen på rad i Europa hvor Manchester United har sluppet inn mål.
    83'
    Zlatan flikker ballen videre til Smalling i boksen og ballen ender opp med å sprette litt hit og dit. Plutselig får Young ballen i bena på bakerste stolpe, men sender kula høyt over mål.
    86'
    Pobga felles på 18 meter, men dommeren vinker spillet videre. Den så da veldig klar ut ved første øyekast.
    87'
    Frispark til United. Denne gangen ute på venstrekanten.
    88'
    Med mye folk i boksen er det Memphis som får oppgaven med å slå inn. Det innlegget ender over dødlinja. Bortkastet mulighet.
    89'
    Rojo felles på 20-23 meter. Frispark til United. Zlatan, Pogba.. eller kanskje Memphis?
    90'+1
    Det måtte jo bli Zlatan - og det er litt av ei kanonkule han fyrer av mot mål. Men ballen går midt i mål og etter et lite hjelpetouch fra keeper Jones får han kontroll på skuddet.
    90'+2
    To av de tre tillagte minuttene er unnagjort.
    90'+2
    United presser på nå. Utrolig trykk mot mål!
    90'+2
    De Gea kommer opp. Corner for United.
    90'+2
    90'+3
    Bailly header utenfor.
    90'+2
    Dommeren peker mot spillertunnellen. Hjemmefansen synger You'll Never Walk Alone i det en slukøret Mourinho går i garderoben. De nederlandske seriemesterne har slått tungvekterne fra Manchester. Ikke direkte ufortjent, selv om lagene var jevnspilte. Målet til Tonny Vilhena vil bli diskutert i etterkant, men det forandrer ikke sluttresultatet.