Frispark for Kapfenberger på egen banehalvdel.
    Oliver Fluch signaliserer et frispark til Kapfenberger på egen banehalvdel.
    Frispark for First Vienna FC på egen banehalvdel.
    Oliver Fluch signaliserer et frispark til Kapfenberger.
    8'
    First Vienna FC scorer selvmål!
    First Vienna FC 0 - 1 Kapfenberger SV
    Mål: Anes Omerovic
    Anes Omerovic setter ballen i eget mål! Dermed er stillingen 0-1 på Stadion Hohe Warte.
    8'
    12'
    Skudd på mål, First Vienna FC
    14'
    Kapfenberger SV, prøver et skudd, men det reddes
    14'
    Cedomir Bumbic (First Vienna FC) løfter inn en corner fra høyre på Stadion Hohe Warte.
    15'
    Skudd utenfor mål, First Vienna FC
    15'
    Joel Kitenge
    Målsjanse på Stadion Hohe Warte! Joel Kitenge fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    18'
    18'
    Frispark Kapfenberger.
    20'
    Frispark til Kapfenberger på halvdelen til First Vienna FC.
    21'
    I Wien har et frispark blitt tildelt bortelag.
    24'
    Luis Vasquez
    Kapfenberger avanserer forover og Luis Vasquez kommer til avslutning. Headingen blir klarert.
    24'
    First Vienna FC, prøver et skudd, men det reddes
    24'
    Hjørnespark til Kapfenberger SV
    24'
    Skudd utenfor mål, Kapfenberger SV
    25'
    En av First Vienna FCs spillere blir avblåst for offside.
    28'
    First Vienna FC fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    31'
    Skade: Kapfenberger SV
    32'
    Tilbake fra skade: Kapfenberger SV
    33'
    Cedomir Bumbic (First Vienna FC) slår en corner fra høyre side på Stadion Hohe Warte.
    34'
    35'
    Kapfenberger angriper, men avslutningen til Luis Vasquez går utenfor.
    36'
    Oliver Fluch signaliserer et frispark til First Vienna FC.
    38'
    I Wien slår Kai Stratznig en corner fra venstre.
    40'
    Tobias Mandler (Kapfenberger) løfter inn en corner fra høyre på Stadion Hohe Warte.
    41'
    Mål for Kapfenberger SV!
    First Vienna FC 0 - 2 Kapfenberger SV
    Mål: Niklas Szerencsi
    Målgivende: Tobias Mandler
    Niklas Szerencsi header ballen i mål og Kapfenberger går opp til en komfortabel 0-2-ledelse i Wien. Flott spill fra Tobias Mandler før målet.
    41'
    Frispark til First Vienna FC på halvdelen til Kapfenberger.
    43'
    Skudd på mål, Kapfenberger SV
    44'
    44'
    Noah Bischof
    Noah Bischof (First Vienna FC) kommer seg fri på Stadion Hohe Warte, men avslutningen går utenfor.
    45'
    I Wien slår Tobias Mandler en corner fra høyre.
    45'+1
    Oliver Fluch tildeler Kapfenberger en corner. Tobias Mandler sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    45'+2
    Spillerbytte - First Vienna FC
    Inn: Philipp Ochs
    Ut: Joel Kitenge
    Mehmet Sutcu (First Vienna FC) gjør sitt første bytte for dagen. Philipp Ochs erstatter Joel Kitenge.
    46'
    Frispark First Vienna FC.
    46'
    Frisparket tildelt First Vienna FC er farlig nær Kapfenbergers målområde.
    53'
    Kapfenberger tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    54'
    Kelvin Boateng
    Målsjanse til First Vienna FC! Kelvin Boateng treffer mål, men keeper redder.
    55'
    55'
    55'
    57'
    Spillerbytte - Kapfenberger SV
    Inn: Nemanja Zikic
    Ut: Tobias Mandler
    Kapfenberger bytter ut Tobias Mandler med Nemanja Zikic.
    58'
    Inn: Stefan Djuric
    Ut: Sebastian Leimhofer
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Kapfenberger. Inn kommer Stefan Djuric, mens Sebastian Leimhofer tar plass på benken.
    58'
    Mål for First Vienna FC!
    First Vienna FC 1 - 2 Kapfenberger SV
    Mål: Kelvin Boateng
    Mål! First Vienna FC reduserer til 1-2 etter et mål av Kelvin Boateng på Stadion Hohe Warte.
    59'
    60'
    Oliver Fluch tildeler First Vienna FC en corner. Cedomir Bumbic sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    62'
    First Vienna FC 2 - 2 Kapfenberger SV
    Målgivende: Jurgen Bauer
    Kelvin Boateng header ballen i mål og utligner til 2-2. Jurgen Bauer sto for den målgivende pasningen.
    63'
    66'
    Kan First Vienna FC utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    66'
    Gult kort til Kapfenberger SV
    David Heindl
    David Heindl (Kapfenberger) pådrar seg et gult kort.
    66'
    Kapfenberger må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra First Vienna FC.
    66'
    68'
    Inn: Lukas Walchhutter
    Ut: Luis Vasquez
    Kapfenberger bytter ut Luis Vasquez med Lukas Walchhutter. Dette er det tredje byttet som Abdulah Ibrakovic gjør i dagens kamp.
    69'
    Nemanja Zikic (Kapfenberger) slår en corner fra høyre side på Stadion Hohe Warte.
    70'
    70'
    72'
    First Vienna FC angriper, men blir avblåst for offside.
    72'
    73'
    Gult kort til First Vienna FC
    Mohamed Sanogo
    Mohamed Sanogo (First Vienna FC) får et gult kort av dommer Oliver Fluch.
    73'
    Lukas Walchhutter
    Lukas Walchhutter (Kapfenberger) mottar sitt første gule kort for dagen på Stadion Hohe Warte.
    74'
    Nemanja Zikic
    Nemanja Zikic (Kapfenberger) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    74'
    75'
    Oliver Fluch signaliserer et frispark til First Vienna FC på egen banehalvdel.
    76'
    77'
    77'
    80'
    Målsjanse! Kelvin Boateng (First Vienna FC) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    83'
    Inn: Luca Edelhofer
    Ut: David Peham
    David Peham (First Vienna FC) erstattes av Luca Edelhofer.
    83'
    First Vienna FC 3 - 2 Kapfenberger SV
    Mål: Noah Bischof
    Mål! First Vienna FC tar ledelsen 3-2 takket være en scoring av Noah Bischof på Stadion Hohe Warte.
    84'
    87'
    88'
    Philipp Seidl
    Dommer Oliver Fluch gir Philipp Seidl (Kapfenberger) et gult kort.
    88'
    90'
    90'
    Inn: Thomas Kreuzhuber
    Ut: Kelvin Boateng
    First Vienna FC gjør sitt tredje bytte. Kelvin Boateng erstattes av Thomas Kreuzhuber.
    90'+1
    Inn: Marcel Kopeinig
    Ut: Meletios Miskovic
    Kapfenberger gjør sitt fjerde bytte. Meletios Miskovic erstattes av Marcel Kopeinig.
    90'+1
    90'+2
    Niklas Szerencsi
    Dommeren gir Niklas Szerencsi (Kapfenberger) et gult kort.
    90'+2
    90'+2
    Oliver Fluch signaliserer et frispark til First Vienna FC like utenfor Kapfenberger-området.
    90'+3
    Straffe til First Vienna FC
    90'+6
    Inn: Marcel Tanzmayr
    Ut: Noah Bischof
    First Vienna FC bytter ut Noah Bischof med Marcel Tanzmayr.
    90'+7
    Marvin Wieser
    Dommer Oliver Fluch viser Marvin Wieser (Kapfenberger) det gule kortet.
    90'+7
    First Vienna FC scorer på straffe!
    First Vienna FC 4 - 2 Kapfenberger SV
    Mål: Luca Edelhofer
    Mål! Luca Edelhofer scorer på straffe. First Vienna FCs ledelse øker dermed til 4-2.